Tik ne šitas modelis :smt018asvienis link=topic=4860.msg48979#msg48979 date=1166099826 rašė čia:
Ar teko kam nors girdėti apie šį kasetniką - ALPINE TDA-7638R. Jame nėra vidinio stiprintuvo, būtinai reikia naudoti su stiprintuvu. Internete nieko dora apie ji neradau. Kiek supratau turėtų būti vienas iš geriausių kasetnikų. Ar verta jo dairytis - ar vis tik imti koki tda 7565r ar tda-7588rb.
Tik ne šitas modelis :smt018asvienis link=topic=4860.msg48979#msg48979 date=1166099826 rašė čia:
O kokie tada? :smt017
senesniasvienis link=topic=4860.msg48983#msg48983 date=1166100737 rašė čia:
Nu jo... Bet spėju ir kaina jie turi atitinkamą - o dar neaišku ar draugautu su optiniu kabeliu ir ai-net'u...
Kaina kaip kaina,bet kad jie M-businiai tai tikra tiesa...asvienis link=topic=4860.msg48988#msg48988 date=1166102255 rašė čia:
Tavo minimas yra geresnis už šituos du. Iš Ai-Net serijos jis yra mažiausiai sugadintas.asvienis link=topic=4860.msg48979#msg48979 date=1166099826 rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Na va sulaukiau patvirtinimo :supz:
Bet kažkaip kiek pasidairiau - už panašią kainą (Alpine TDA-7638R+CHA634) galima surasti CLARION DRX9255, *EX, DX. Matyt, garso kokybės atžvilgiu nėra ir ko lyginti ir geriau imti pastarąjį![]()
Specialiai neatsakysiu, nors atsakymą žinau. Pasibandyk ir parašyk![]()
Na tada pamėginsiu... Nors nesu girdėjęs nei pirmojo nei antrojo varianto.
Geriau turėtų būti Clarion'as DRX9255, Denon'ai, Nakamichiai, Alpine F1 - turintys išorinį DC konverterį ir gerus DAC bei kitus komponentus, pakankamai trumpą signalo taką ir pan... Bet visą tai mano spėliojimai![]()
Man tik įdomu, kaip už panašią kainas surasi DRX9255. Jų buvo pagaminta ~2000 vienetų. Ir kas turi, tikrai pusvelčiui neparduos.
Nieko - įmanomaVakar vieną japonišką pardavė iš UK pilnos komplektacijos, su dėžute ir kas svarbiausia EX - kaina nesiekė tūkstančio litų... O už ~1klt kad ir dabar galiu rast
![]()
Taip taip tie drx senukai jau atrodo nieko nebestebina,ebayjuj stovi lediniai po 260-350 žalių ir vis tiek niekas neperka.Galvojau ir pats sau prigriebt,bet perskaitęs car musico forume temą apie DRX-DRZ skirtumus,savininkai bandę ir tuos ir tuos vieningai priėjo išvados,kad senajam DRX žemuose dažniuose trūksta "mėsos". Čia forumietis turintis tokį aparatą išjuokė tokią nuomonę,bet man kažkaip nuo to aiškiau nepasidarė,tad persigalvojau ir tenkinuos tuo ką turiu ,o kas kas bet maniškis žemais nesiskundžia ir šiaip pakankamai padabnai groja ir galvoju kad radikalaus pagerėjimo įsidėjęs tą klarą savo vidutinėje sistemoje per daug nepajusiu...
Pas mane stovi 7906R![]()
Apie EX niekas nekalba, nes tas aparatas daugiau ir nevertas.
Yra ir ne EX,HX-D1 ,žodžiu kokių tik noriArtūras-M link=topic=4860.msg49089#msg49089 date=1166192713 rašė čia:
![]()
Parodyk nors vieną už tokius pinigus. Bus po senuko vardu pakištas naujas šlamštelis.Push link=topic=4860.msg49088#msg49088 date=1166192263 rašė čia:
Ne lopam tokius aprataus turėti. Lopams pilnai užtenka Nakamichi - For You hibrido :smt019Push link=topic=4860.msg49088#msg49088 date=1166192263 rašė čia:
Šaunuolis tas kas išjuokė. Todėl, kad tikruosius 9255 Lietuvoj yra girdėję labai ribotas skaičius žmonių. Vakaruose taip pat ne pyragai, nes iš 2000 vnt šio modelio jie neturėjo šansų papilsti smarkiai.Push link=topic=4860.msg49088#msg49088 date=1166192263 rašė čia:
9255 yra audiofilinis aparatas, su dvigubu PCM-1702 DAC. Galima be jokių pakeitimų įdėti atrinktus PCM-1704 (kur stovi CDA-7990) Reikalas išbandytas, rezultatas juntamas labai.Push link=topic=4860.msg49088#msg49088 date=1166192263 rašė čia:
7906 galima statyti laipteliu, dviem žemiau.
Ebayjuj pasiknisk rasi japonišką addzest už 275 baksus,kad ten paddelka smarkiai suabejočiau,pardavėjas atrodo patikimas,turi tų clarų ir daugiau,tiesiog senukai anot jo savo varžybose jau atgrojoArtūras-M link=topic=4860.msg49091#msg49091 date=1166193999 rašė čia:
![]()
Aišku atsistos su parsiuntimu iš japonijos daugiau ,bet neesmė.Laukt kol parsiūs iš už jūrų marių,nafig jau geriau žvirblis...
O kad groja jis gerai žinau,kad car muzike chebra pievas rašo irgi neatmetu.
Beje ačiū už komplimentus,nakamichi gali pasilikt sau...
Pirma išmok cituoti :!:
Antra: lietuvių kalba, su visom varnelėm parašyta, kad domina tik [size=40pt]DRX9255 1995 modelis[/size]
Visi kiti modeliai yra spekuliavimas šio aparato vardu ir neverti nei supuvusio skatiko iš audiofilo piniginės :!:
Dar vienas Ebay atradėjas :smt003
Pasimokinsiu,tik jei nesunku paaiškink, kuo skiriasi TIKRAS drx9255,nuo japoniško Addzest drx9255,nes būtent ebayjuj ir yra toks,linko nemesiu turbūt jau radai pats. Dar įdomus HX-D1 modelis
Čia ateičiai manau visiem pravers info
Bet ir nuvylei manau daugelį savo postu ,vieni jau turi ,kaip sakai 9255 kopijas, kiti tikėjosi jas pigiai isigyt...
Vietoj tų esamų ebajuj dedu ramia galva Alpine CDA-9855, nematau vargo ir turiu geresnį skambėjimą, ypač jaunimui. Tas pats CHA-634 keitiklis minimus aparatus paliks toli toli.
Tuo tarpu DRX9255 yra kita kalba, tai yra audiofilinio lygmens aparatas ir tie kas jį turi, tikrai be 1000 USD iš savo rankų nepaleis. Nebent vagiukas, nežinantis vertės.
O kuom skiriasi - tingiu aiškinti, nes tai aparatai neturintys tarpusavyje nieko bendro apart skaičiukų ir prekinio ženklo. Senukas Clarion turi daug bendro su McIntosh MX406.
Kraupoka situacija sakyčiau.Dar kartą pasitvirtina teorija kuo senesnis tuo geresnis...
Rinka reikalauja naujovių, funkcionalumo ir mažos kainos. Ji tai ir gauna. Kokybės reikia maksimum 1% rinkos dalyvių. Automatiškai šitas 1% už borto.
Dėl 1 procento nesiginčysiu,bet manau ,kad daugiau.Artūras-M link=topic=4860.msg49100#msg49100 date=1166199232 rašė čia:
Kas dėl 9835 palyginimo su 'šiuolaikišku' 9255 ,tai manau persistengei,bet kokiu atveju kad ir koks nestebuklas anot tavęs būtų tas claras jis vis tiek aukščiau stovi už alpiną,geruose instaluose dažniau naudojamas ir panašiai.Tarp kitko mūsų forumietis turi HX-D1 ir lygino kartu naką45 bei 9835,pajungtus namuose.Rezultatus gal pats kada plačiau papasakos,bet faktas kad 9835 už clarą geriau nepasirodė.
Dar būčiau dėkingas,jei pasakytum kaip išoriškai atskirt 95metais leistą clarioną nuo naujesnių?
Idomi info. Savos nuomones. Bet tema pavadinima vis del to reiketu pakeisti i 'clarion-ne lopams'. Arturai-M tu taip vaikaisi kokybes, tai toj tavo minetoj alpinkei 9855 ji yra? Procesoriais kaip mesmale sumaltas garsas-kokybe?
Supranti, tu čia šaudai tuščiais šoviniais. Paskaityk įdėmiau senas forumo temas, pamatysi, kad tokių šaudančių buvo daug. Jie pašaudė pašaudė ir daugumoj išnyko. Į tokius kvailus klausimus, jau atsakinėta šimtus kartų, visai neįdomu kartotis. Kam įdomi mano nuomonė apie minimus aparatus, tie ją žino. O iš patirties galiu pasaakyti, kad prie 9835, 9855 daugiausiai burnoja tie, kurie negali jų įpirkti. Taip, tie du modeliai turi tokį minusą
Bet kuriuo atveju, kuo daugiau perskaitysi senų forumo temų, tuo mažiau uždavinėsi kvailų klausimų, tuo bus įdomesnė diskusija.
Aš kaip visada paprastas laip dvi kapeikos, sorry jeigu kas ne taip O![]()
Nuostabi diskusija issirutuliojo :supz: Kažkaip man itartinai ir atrodė, kad kai alpine f1, McIntosh mx406 pardavimuose ir su žiburiu surast neina, o Clarionu EX, HD pasiūla nemaža
Kaip suprantu gero dalyko pigiai nerasi...
Vietoj tų esamų ebajuj dedu ramia galva Alpine CDA-9855, nematau vargo ir turiu geresnį skambėjimą.........Nu jau jauloju
ėl 9255EX ir pan.nezinau,bet HX-D1 man tikrai geriau uzgrojo uz 9835 Alpinke.Ir taip kategoriskai teigti tikrai neverta :smt018
Deja nenoriu kartotis... bet tema sena... Jums reikalingas zinomas pavadinimas? Jums reikia gero imidzo? Tuomet kaip tik JUMS Ebay! Pirkit sh......a - ir jis Jusu!
Cia lozungas kuriuo vadovaujasi Kinu liaudies respublika ir sudomina potencialius pirkejus... Bingo!
Kaip Arturas-M minejo - kas isigijo aparata uz 2000$ visai nesinoretu jo parduot uz 200$.... taigi - pershasi isvada - kazkas ne taip! Arba pardavejas, arba pirkejas... Manau insaliatoriai turi tokiu pavyzdziu pakankamai..
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Kaip tau atrodo, ar tu dažniau nusivili aparatais ar aš ? Iš mano varpinės, 35 nėra tas grotuvas, kuris turi šansą patekti mano automobilį. Buvo patekęs, bet neilgai gyveno. Lygiai tas pats galioja ir tavo minimam Clarion. Tik pastatęs 100 pirkėjų, už ta pačią kainą 90-čiai tikrai be siūlymo parduosiu 35, o likę gal paims HX-D1. O jeigu kalbant apie tikrus mano klientus, tai visi 99 pasirinks 9835. Tas vienas, tai šiaip atsargaiDarka link=topic=4860.msg49453#msg49453 date=1166566445 rašė čia:
Ir kas įdomiausia, čia nėra jokio mano perdėjimo, tik sausi faktai.
Priežastis dėl ko šie modeliai nevertinami ta, kad jie nei audiofiliniai aparatai, nei plačiosioms masės. Trumpai kalbant nei žuvis nei mėsa. Jeigu gamintojas nebūtų prikišęs ekvalaizerių, kito šlamšto, gal šis grotuvas dabar ir turėtų paklausą tarp tikrų kokybės ieškotojų. O dabar tai eilinis nevykęs modelis ką rodo faktas, jog per 2 metus aparato rinkos kaina nukrito 3 kartus.....
Bookmarks