Citata Lenikas link=topic=4874.msg49185#msg49185 date=1166273875 rašė čia:
Pagal Jus i kokio brand'o grotuvus vertetu atkreipt dėmesį?
Aš asmeniškai, dėl tam tikrų aplinkybių dirbu tik su vienu grotuvų brandu, jeigu kalbam apie grotuvo biudžeta iki 3000 LT. Jeigu kalbam virš, tuome yra vietos kitiem vardam. Kodėl taip? Atsakymas labai paprastas, paminėtoj kainos kategorijoj nėra brando, kuris už tuos pačius pinigus labai juntamai išloštų prieš pagrindinį brandą. Gal net drįsčiau teigti, kad apskritai nėra bendriem poreikiam nieko geriau. Atskirais atvejais, esant specifiniams reikalavimas galima mesti akį į Pioneer, Becker. Daugiau brandų nematau, kurie mano akimis būtų verti dėmesio iš esamų mūsų rinkoj Sony yra įdomūs modeliai, tačiau Lietuvoj jų nėra.

Citata Lenikas link=topic=4874.msg49185#msg49185 date=1166273875 rašė čia:
Alpine lyg ir orientuota i jaunima, zemas energingesnis. Bet MANO nuomone Alpine geriausi tik CDA-7***.
Nesutinku, nes mano nuomone verti tik iki CDM serijos su daugiabičiais DAC. Tačiau puikiai suprantu, kad su tokiais grotuvais gali gyventi tik pensininkai panašūs į mane. Iš kitos pusės jų patikimumas jau su klaustuku. Kas liečia naujus modelius, neturiu griežtos nuomonės, su jais daręs ne daug mašinų ir rezultatu esu nepatenkintas. Bet dėl to, daugiau reiktų kaltinti tai, kad automobilis su biudžetiniais stiprintuvais, 500 - 600 LT komponentais nelabai gali groti, kad mane patenkinti. O dar jeigu kalbam apie visiškai standartines vietas, tai tuo labiau. Atidavęs žmogui mašiną, įsėdi į savo lupeną su jau išdraskyta sistema ir jautiesi žmogų apvogęs....