Citata cornolio link=topic=4874.msg53165#msg53165 date=1170081865 rašė čia:
O intuicija toks dalykas, kad ne visada ji nemeluoja.
Esu įsitikinęs, kad šiuo atveju ji yra teisi

Citata cornolio link=topic=4874.msg53165#msg53165 date=1170081865 rašė čia:
Manau skirtumas tarp DVD grotuvo atiduodamo skaitmeninio signalo ir CD grotuvo, su gera mechanika ir optika bus niekingai mažas.
Vėl gi, priklauso nuo tavo kartelės aukščio. Jeigu taip manai, tai esi laimingas. Būtų tik įdomu paklausyti, kurioje vietoje ta laimės viršūnė yra. Visumoje yra labai sunku bendrauti, kai nežinai atskaitos taškų. Nors pasakytum kas tave namuose tenkina, arba ką turi ir kas tenkina/netenkina. Priešingu atveju, jeigu aš kalbu nušokęs nuo F1 lygmens, o pašnekovas dar tik svajoja susikurti sistemą su neaiškios kokybės DAC ir CDROM lygmens mechanika, svaisčioja kaip apie etaloną Nakamichi 45z ar JVC, tai žinai.... Nepyk, bet man tai sukelia tik ironišką šypseną. Iš š... varškės neišspausi, net jeigu ir su Fairy išplausi O
Aš va DAC'ui plokštęs susiruošiau užsakinėti Rusijoj, galvodamas kad 200 pinigų, yra = 200 rublių ~ 20 LT. . Deja, ta plokštė pasirodo yra 200 USD. Ir kai surašė kas ir kaip, tada suprantu kodėl. Eigoje beveik sulygom už 150. Bet čia tik plokštė, be datalių. Detalės dar kokie ~200 - 300 USD. O tu kalbi apie visą DAC už plokštės kainą ir dar kalbi apie kokybę ir nykstamai mažus skirtumus... Taip, tarp Bošman ir Mammer tikrai neturėtų būti didelis skirtumas....