Dabar jau ir pats matau,kad Alpine 7909J nepigus reikalas,be 600 amerikietisku nieks jos net is ranku nepaleidzia.
as tikrai neneigsiu,kad senas,teisingo schemotechninio sprendimo grotuvas su multibitiniu DAC(dar geriau su dviem) neapgrotu mano planuojamo transportas>>dac,nes net nezinai kaip jis gros. ir is esmes visi tokie speliojimai 'manau geriau nebus' ir pan. paprasciausiai kalba apie 'veja'. cia ne dvieju serijiniu aparatu palyginimas, kalba eina apie ranku darba vs. gamyklini ir kol sistema nebus uzbaigta ir tas grotuvas neuzgros kazka kalbeti yra beprasmiska.
nematau problemos pabaigus sistema padaryti testa ir tai nebutinai turetu buti varzybos, galima butu paimti kelis automobilius su gerais grotuvais ir teisingom sistemom kaip atskaita ir tada objektyviai ivertinti- groja negroja, buvo verta ar ne. taip butu teisingiausia.
beje draugas jau sio menesio pabaigoje planuoja isigyti DRX9255, tikriausiai iki vasaros pradzios uzbaigs sistema,manau as birzelio menesi tureciau buti pabaiges,tada jau butu vienas audiofilinis aparatas palyginimui.
o kas liecia transporto pasirinkima, tai man labai butu idomu siems forumo 'mokytojams' uzristi akis, isodinti i vezecias ir pakaitalioti DVD HU ir CD HU, ir duot "atspeti" kuris grojo,vat butu idomu isties.. nes gerai sukonstruotas DVD grotuvas turi gera transporta siam reikalui ir net neisivaizduoju kuo jis grotu kitaip per S/PDIF nei CD HU. o beto CD HU su COAX isejimu kainuoja nemazus pinigus ir tada vel griztam prie tu paciu speliojimu ar verta pirkti gera grotuva ir ji perdarineti,jei jis vienas -turbut- pagrotu geriau. beto pats principas transporte yra butent nuskaityti informacija ir pasiusti i DAC, juk signalui nereiks klaidziot po visas grotuvo mikruskes. turbut pasirinkimas bus geros kokybes DVD grotuvas kaip pats paprasciausias budas gauti Coaxial output.

p.s. kas liecia balerinas ir blow-punkt. tai kiekvienam savaip groja,kiekvienas savaip suprantam. jei tau groja-galbut man ne ir atvirksciai. beto dar ziurint kur kaip ir su kuo groja. as galiu irgi 'papjauti' lempas su schranz stiliaus muzika ir numot ranka-sudas,negroja. manau atsirastu ne vienas kuris tik saldziai nusijuoktu.
siam kartui tiek.0
p.s.2 nepamirstam mergaiciu,zmonu pasveikint. (uosve nesiskaito)