kodėl niekas nenori pasidalinti info apie Lietuvos žemėlapius :smt021
Gal kas papasakos apie kokia padoresnę GPS programa skirta PDA? dabar naudotu tom tom 5, bet zemlapaia gan netikslus. tom tom 6 kauno isvis nera. autoroute 2007 nera ppc versijos. seip butu gerai kad kas pasakytumet kuri programa + zemelapaiai gan tiksliai rodo lenkija + vokietija. (+ gerai butu lietuva)
kodėl niekas nenori pasidalinti info apie Lietuvos žemėlapius :smt021
O ka cia dalintis?
Receptas:
1. Eini i GOOGLE
2. Ivedi "lietuvos topo"
3. pasiskaitai apie viska pats
tam google pagrinde reklaminiai straipsniai, man idomiau kaip jie istikruju veikia :smt017
As asmeniskai naudojuosiu Autoroute 2002 su USB GPS imtuvu , veikia tikrai gerai, yra Lietuva( ir kaunas yra aisku tik kelios pagrindines gatves.
Teko Latvijoje miskais vazineti tai net zvirkeliai ir kiti sunkeliai yra. Tas minusas kad kartais zemelapyje tavo taskas (automobilis ) buna rodomas ne visada ant pacio kelio.
[move][/move]
as kaip tik turiu nuvi 660, kuriame yra visa europa. tai vazineti, juo vadovaujantis yra vienas malonumas. kas liecia lietuviska zemelapi, tai dieve dieve kaip jam dar toli iki garmino lygio :smt100. garmino vilnius yra detalesnis nei specialiai tam kurtas lieuviskas. :smt022
onealfa link=topic=4893.msg49650#msg49650 date=1166777946 rašė čia:
Lietuvos topo veikia tik su garmin gps...
autoroute su gps priedu yra visiškas mėšlas. tiek netikslumu, tiek nepatogumu naudotis. Išbandykit tomtom (one arba go serijas) arba Mio.
Nepalyginamai patogiau, efektyviau ir greičiau.
SUBARU AUTOMOBILIŲ REMONTAS IR NUOMA
DIAGNOSTIKA VISIEMS SUBARU MODELIAMS;http://www.premus.lt
37-323233;610-26939;Betygalos g.14,Kaunas N54.90435;E23.88318
taip pat FB:
http://www.premus.lt
http://www.forester-tuning
siulau MioMAP arba iGO
Pritariu kad miomap arba igo yra geri ir lietuvoj, jei kam reikia zemelapiu galite kreiptis i mane
dedame i mio tomtom navigacijas, i visus delnininukus taip pat
865532334
Naudojuos TOM TOM 6.010 Yra ir smulkus Lietuvos žemėlapis(Į namus parveda iki įsukimo į kiemą).Esu labai juo patenkintas.Daugumas mano, kad Lietuvoje navigacija nereikalinga.Aš manau, kad ji padeda sutaupyti daug laiko.Turiu ir smilkius Europos, yra Lenkija.Viskas supūsta į Nokia E 60.Su išorine antena.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
gal kas naudojat GPS bekelėje (offroudui O ) ką naudojat kokie pliusai kokie minusai?
Tom Tom 6 ir mob. telefonas yra tokia galimybė matuoti judėjimo greitį? :smt017Artūras S link=topic=4893.msg70681#msg70681 date=1198697201 rašė čia:
Taip. Yra. Tik paklaida pagal auto spidometrą ~3-4 km/h
Priklauso nuo mašinos ir važiavimo greičio.daruku link=topic=4893.msg74453#msg74453 date=1203881697 rašė čia:
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
O mašina čia prie ko? Skirtingi gamintojai, skirtingos paklaidos? Tai taip išeitų, kad GPS rodo teisingą greitį? Ar aš klystu?
GPS rodo teisingą greitį.Automobilių gamintojai dėl teisnių sumetimų daro paklaidą apie 5km/h mažiau.
Tai kad pas mane auto rodo ~5-7 km/h daugiau.
Artūras tą ir turėjo minty, kad mašina rodo daugiau, dėl to kad nekiltų problemų su pareigūnais taip dažnaidaruku link=topic=4893.msg78687#msg78687 date=1209412258 rašė čia:
O aš rašau, kad pas mane mašina rodo didesnį greitį nei GPS. O pagal Artūro S postą turėtų but atvirkščiai.
Žiūrėkis padangų matmenis.Šiaip jei važiuoji 65(mašinos spid) tai navi rodo maždaug 60.Ir ne pas mane vieną.Viskas padaryta tam, kad neviršyti leistino greičio ribos.
Pas mane tas pats. bet kai "draugai" sustabdo tai mano spidometro parodymai buna identiški radaro parodymams. Taip išeina, kad GPS vis tik klysta? Ar radarams leidžiama tokia paklaida?
Apie kokius GPS šnekat? Gamykliniai greitį pasiima iš spidometro. O tie visi kiti iš palydovo.
Kas dėl tikslumo tai E39 orginali navigacija tiksliau rodo, nei Tom Tom Go kažkuris
Apie tuos visus kitus O
I Nokia symbian galite susikelti TomTom 6 arba Garmin Mobile XT
I telefonus ar delninukus su Windows Mobile imanoma isikelti TomTom 7 ir naudoti naujausius 8 versijos zemelapius, iGo 8 ar ta pati Garmin Mobile XT
Internete pilna nulauztu programu versiju bei zemelapiu ir vaistu jiems Jeigu domins tikslesne info - PM.
Zmopnes , jus tikslumus matuojate taip ? Gamykline gps greiti skaiciuoja nuo automobilio ratu sukimosi greiciu panasiai kaip spidometras , tos va tomtom ir kitos kur turi gps imtuvine antena nuo palidovu skaiciuoja greiti , o del tikslumu juk viskas priklauso nuo zemelapiu, kiek procentu padengimas tos salies , tiek namu padengimas. Jai zemelapiai 2009m skirti Mfd 2 Dvd Ex navigacija ,padengimas yra 100procentu , namu padengimas tik 80procentu. ir sis gaminys yra siu metu , tai pagalvokite patys kuriais zemelapiais naudojates ir koks tikslumas yra , juk kiek atsirado nauju namu ir apvaziavimu jai naudojates kokiais 2006m zemelapiais . Visi gps geri bet ir visi gps daro paklaidas
kliedekim kiek tik norim, taciau tiesa viena, zemelapius teikia dvi pagrindines imones tai Teleatlas ir navteq, ir dzin ten garmin ar mio, becker ar tomtom ju visu detalumas nebus didesnis nei situ gamintoju zemelapiai tad galima neskiest kad vieni navteqo turintys gaminiai turi geresnius zemelapius nei kiti ir atvirksciai..
Bookmarks