kam jums tas boso greitis?? jei nekalbant apie skardu rezonansus automobilyje (kurie padeda boso velavimui, bent jau sudaro toki ispudi, kad veluoja bosas, nors realiai kazhin kiek ten ms jis veluoja) man kaip tik visuomet patiko truptui veluojantis gilus subas. energingos muzikos megejai visuomet turi vaikytis spl'iniu midbassu. man tai negreisia nes klausau klasika, hip-hop'a, jazz'a. bet pastebiu visuomet kalba linksta i ta puse, jog bandpass'as neveluoja! deja taip nera! nezhinau kas chia toki stereotipa suformavo??? kaip gali neveluoti bosas, kai jam reikia oro kamshti ish vamzdzhio ishstumt??? tikrai nezhinau! bet realiai mano manymu bandpass'u skambesio grozhis tame ir yra kad visuomet truputį veluoja!

o shiaip!!! visuose chachbekuose! ypach "trumpesne subine", bet koks subas skamba puikiai esant tinkamai garso izoliacijai. tachiau shioks toks skirtumas visad yra! norint gyva muzika ir kuo naturaliau klausyt kaip ir visas pasaulis sakychiau uzhdar dezhe yra nepakeichiama! norint slėgio ported (su faziku yra isheitis su didesniu velavimu). bandpass'as yra tarpelis tarp uzhdaros ir faziko! ir dar su trukumu - netinkamai pasirinkus vamzdis pjauna dahni ten kur dar neisnoretu kad jis būtų slopinamas! vat taip...

Pastaba: Norint papildyti savo rašinį, nebūtina rašyti naują žinutę iš karto po ankstesnės. Galima redaguoti jau esamą :!:

Skaitom taisyklės:http://forumas.i-klubas.lt/index.php/topic,2940.0.html