Senieji fosgate'ai reikalas rimtas

šiaip teko nemažai info apie juos parinkt,nes buvo laikas,kai smarkiai galvojau toky pasiimt.Apskritai chebra net oficialiam RF saite akcentuoja kad nuo 99 metų firma rimtai nusivažiavo nes parsidavė ir gamybą perkėlė į kiniją.O geriausi RF stiprai,tai HD serija iki 92m ir "Landmine" dizaino ėję nuo 93 iki 96 berods.Būtent landmine prieš savaitę ir prigriebiau ,ilgai nedvejojau gavęs pasiūlymą ,labai jau norėjosi pabandyt... Paėmiau silpniausią iš tos gamos-2x20w,realiai toks galingumas gali pasirodyti juokingas tuo labiau kad planavau jį jungti ant bosiuko dar nebandęs,nes gerai žinojau ,kad tie galingumai tėra apgaulė-masalas amerikiečių varžybininkams ,nes padėdavo patekt i žemesnę klasę (kiek žinau RF gavo už tai velniu nuo IASCA ir po 99 metų baigėsi triukai),kiek realiai ten yra jėgos velnias žino,bet yra žmonių teigiančių kad jie pajėgūs ir patrigubinti savo nominalą jei naudosi populiariuosius RMS.Pajungęs įsitikinau,mano visiškai nejautrų,400rms,uždaroj dėžėj esanty subą,tampė atsakančiai,o panaudojus bass boostą garsiakalbis lipo iš pakabos... Bosas nebaubė,buvo greitas,staigus. Pajungęs ant akustikos irgi labai nustebau,detalumo su juo per akis,čiut prasčiau pasirodė nei Genesis dual mono aukštuose dažniuose,bet eiliniams poreikiams jo per akis! Bet jų stichija mano galva yra streetbasas,dampingas virš 200 ,slew rate 50V,watų marios,žemų apkrovų palaikymas tiltu,ant 2 omų subridžintas sužverėja.Taigi viskas mano galva yra puiku su juo ir tikrai neveltui amerikiečiai juos taip vertina ir pamoka nemažas sumas net ir dabar... Belieka tik įsivaizduot kokie monstrai gali būt 100 ir 200 modeliai,neteigsiu taip kategoriškai ,bet manau visi nauji stiprai iki 1000lt tame tarpe ir jl audio eitų į pavėsį...
Pabaigai imesiu mano stipriaus birthsheet'ą (parametrų testą) ,kuris pridedamas prie stiprintuvo kai perki naują,priminsiu modelio galingumas 2x20w
Bookmarks