Seni RFosgate beveik visi gerai groja uz savo pinigus. As asmeniskai tikrai UZ. O kiek verta moket tau sprest, tai ne tokie kurie lengvai vaiksto rinkoje.
ka galit pasakyti apie sita stiprintuva Rockford Fosgate Punch 301X ir kiek verta lt moketi uz ji?
View Details
Key Features
Amplifier Type Multi Channels
Bridgable Bridgable
RMS Power at 4 Ohms 40 W x 4
RMS Power at 2 Ohms 72 W x 4
Performance
Frequency Response 20 Hz - 20000 Hz
Signal to Noise Ratio 100 dB
THD at Rated RMS Power 0.05 %
Crossover / Equalizer
Bass Boost Without Bass Boost
Low - Pass Frequency 80 Hz - 120 Hz
High - Pass Frequency 80 Hz - 120 Hz
Other Features
Input Voltage 14.4 volt
MOSFET Circuitry Yes
3 Way Ready Yes
Dimensions
Width 12.07 in.
Depth 9.85 in.
Height 2.38 in.
http://www.epinions.com/pr-Rockford_...lay_~full_spec
is anksto dekui uz atsakymus
Seni RFosgate beveik visi gerai groja uz savo pinigus. As asmeniskai tikrai UZ. O kiek verta moket tau sprest, tai ne tokie kurie lengvai vaiksto rinkoje.
Patvirtinu.Mano nuomonė panaši.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
turiu panasu, tik truputi silpnesni, 4X25 rms prie 4 omu ir 4 x 50 rms prie 2 omu, groja tikrai gerai tiek komponentai, tiek ir suba patampo normaliai. taigi uz ROCKFORDA visada uz!!!
Na subui tai jo nerekomenduociau ( :
nesakau kad stipriakas skirtas subui, bet tie kas tegali viena tureti stiprintuva tai pakanka![]()
Nu tikrai nepakanka, sakykim komponentams 2x 25rms ir 2 sutiltinti sub'ui? Juokinga zmogaucia max max toks stipras 13cm dvijuostei priekinei akustikai.
ar bent žinai kaip senieji RF groja? Ir kokie pas juos vatai? Jei ne siulau pabandytLenikas link=topic=4899.msg52153#msg52153 date=1169152556 rašė čia:
Senieji fosgate'ai reikalas rimtasšiaip teko nemažai info apie juos parinkt,nes buvo laikas,kai smarkiai galvojau toky pasiimt.Apskritai chebra net oficialiam RF saite akcentuoja kad nuo 99 metų firma rimtai nusivažiavo nes parsidavė ir gamybą perkėlė į kiniją.O geriausi RF stiprai,tai HD serija iki 92m ir "Landmine" dizaino ėję nuo 93 iki 96 berods.Būtent landmine prieš savaitę ir prigriebiau ,ilgai nedvejojau gavęs pasiūlymą ,labai jau norėjosi pabandyt... Paėmiau silpniausią iš tos gamos-2x20w,realiai toks galingumas gali pasirodyti juokingas tuo labiau kad planavau jį jungti ant bosiuko dar nebandęs,nes gerai žinojau ,kad tie galingumai tėra apgaulė-masalas amerikiečių varžybininkams ,nes padėdavo patekt i žemesnę klasę (kiek žinau RF gavo už tai velniu nuo IASCA ir po 99 metų baigėsi triukai),kiek realiai ten yra jėgos velnias žino,bet yra žmonių teigiančių kad jie pajėgūs ir patrigubinti savo nominalą jei naudosi populiariuosius RMS.Pajungęs įsitikinau,mano visiškai nejautrų,400rms,uždaroj dėžėj esanty subą,tampė atsakančiai,o panaudojus bass boostą garsiakalbis lipo iš pakabos... Bosas nebaubė,buvo greitas,staigus. Pajungęs ant akustikos irgi labai nustebau,detalumo užtenka tad eiliniams poreikiams jo per akis! Bet jų stichija mano galva yra streetbasas,dampingas virš 200 ,slew rate 50V,watų marios,žemų apkrovų palaikymas tiltu,ant 2 omų subridžintas sužverėja.Taigi viskas mano galva yra puiku su juo ir tikrai neveltui amerikiečiai juos taip vertina ir pamoka nemažas sumas net ir dabar... Belieka tik įsivaizduot kokie monstrai gali būt 100 ir 200 modeliai,neteigsiu taip kategoriškai ,bet manau visi nauji stiprai iki 1000lt tame tarpe ir jl audio eitų į pavėsį...
Pabaigai imesiu mano stipriaus birthsheet'ą (parametrų testą) ,kuris pridedamas prie stiprintuvo kai perki naują,priminsiu modelio galingumas 2x20w
Jei nepaslaptis, kur pirkai ir kiek mokėjai ? Siunteisi iš užsienio ebay etc ?Push link=topic=4899.msg52175#msg52175 date=1169157386 rašė čia:
Ne paslaptis,pirkau iš žmogaus,lietuvoja mokėjau nei daug nei mažai čiut virš 1,5 šimto lietuviškų... Šiaip ebayjuj jų sutinkama labai nemažai,tad jei norėčiau antro tik ten ir "kreipčiaus" , nes rast jų ant marijos žemės gan problematiška
![]()
Esi klausęs daugiau panašaus lygio stiprintuvų? Su kuo jį būtų galima lyginti ?
Dabartinėje sistemoje tik tris bandžiau visi oldskuliniai aukštos klasės na ir rockfordas tikrai ne paskutinis... O už tokius pinigus kur jie dabar eina ebayjuj ,analogų neieškok ypač lietuvos rinkoj,kur koks perliukas už normalią kainą autopliuse numetamas 2-3 kartus į metus... IMHOBigBug link=topic=4899.msg52184#msg52184 date=1169160978 rašė čia:
O žemam dažniui ,tai jie tikrai idealūs...
P.S. oldschool forever![]()
As rasiau i tema,paskaityk antraste. O kad seni rockford geri jau pats tai rasiau, vienu zodziu bla bla bla.. Reikejo zmogui bent modeli parasyt,kaip kitaip galima suprast apie ka kalba eina...
Jokie ten ne triukai. Fosgate schemotechnika yra standartinė, paprasta ir ypatingos kokybės jie nesivaikė. Tavo modelio realus galingumas toks koks ir parašytas, plius keli vatai. Maitinimo įtampa po keitiklio yra apie +/-22V. Išskirtinis fosgate bruožas tas, kad visą laiką naudojo gerus galinius tranzistorius, su maža perėjimo varža. Taip pat jų pliusas tas, kad pagrindinai pas visus modelius yra trumpas signalo kelias. Dirbdami 3-4 valandais tokais galingumais kurie parašyti pase, šie stiprintuvai labai sėkmingai sudega, nes radiatoriai yra mažesni nei reikiaPush link=topic=4899.msg52175#msg52175 date=1169157386 rašė čia:
. Sudegus galvos skausmas - labai sunku parinkti tranzistorius. Turiu keletą panašių besivoliojančių ir paskirtų eksperimentams.
Fosgate yra geri, energingi stiprintuvai, tačiau tai ne audiofiliniai įrenginiai. Labai nemažai teko naudoti jų instaliacijose ir tikrai neradau kažko muzikalaus. Subui taip, su bandpass'ais dirba gerai visi be išimties
Old scool kvapo nėra juose, bent jau modeliuose nuo 94 metų laidos, su kuriais esu susidūręs. Senesnių nemačiau.
Jeigu man papultų galimybė jį pirkti už 150 LT, tikrai nepirkčiau. Paprasčiausiai jis neįdomus
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Tai apie audiofilizmą atrodo čia kalba ir nėjoArtūras-M link=topic=4899.msg52210#msg52210 date=1169201802 rašė čia:
O kad nepirktum tu jo ,tai irgi nenaujiena... juk kiekvienas renkasi pagal save ir reikalavimai skirtingi... Man pvz jis buvo reikalingas antrai mašinai ,kurios instalas dar tik ant popieriaus.Dėl watų pats kiek atsimenu esi sakęs ,kad jie rašydavo nominalų galingumą prie 12v ir 0,05 THD ,o ne su**** RMS.Skirtumas tas kad pigesnis dabartinis aparatas ir su 300rms taip nedirbs, matyt čia jau stiprintuvo charakteris... Kita kalba ką būtų galima geriau paimt už tuos pačius 150,200,300lt aš pvz lietuvos rinkoj tarp naudotų lygiaverčių aparatų nematau blemba už tokius pinigus nei pavargusio magnato nepaimsi... Tiesa mažai aš dar jį teklausiau-tik kelias valandas,bet jau susidariau neblogą įspudį,plius turiu dar du oldskulinius (9 dešimtmečio) stiprius kurie nauji kaštavo 800 ir 1400USD atitinkamai tad palygint buvo su kuo.Pasikartosiu ne stebuklai,bet eiliniams poreikiams per akis (ypač) bosui koks 200ix man būtų :smt051 ir nieko kito nenorėčiau jei kepenų daužymas būtų mano sritis...
pagadinai "puchui-burtininkui" bizny , jau beveik kaip uz hi-enda buvo isejes OArtūras-M link=topic=4899.msg52210#msg52210 date=1169201802 rašė čia:
![]()
Pagaliau radau Rockford Fosgate zinovu. As turiu Rockford Fosgate T10001bd. Gal ka galit apie ji pasakyti?
o ką konkrečiai norėtum sužinot ?
Alpinistas...
Bookmarks