Na pacituokime visazini AutoBoomsa:
Yra viena iseitis Boschman (man atrodo teisingai parašiau) Gariunai turi pilna asortimenta! Jie tau netgi pasakys kurie geriau skamba!
Atsakau - kam deti toki pati sh koks jau yra??? Zmogus ziuri i ateiti (stiprintuvas, gal geresne garso izolecija) bet siuo metu nori garsiakalbiu. As net pateikiau sarasiuka kas uz toklia suma iseina. Tai buvo galima pateikti tiesiog pati geriausia is blogiausiu variantu. Juk niekas nepraso is tokios aparaturos nepaprasto skambesio ar is 16 cm priesbosiu kad jie ora stumdytu kaip subas. Juk zmogus vistiek klauso tik mp3 perversto i Audio formata. Ir nesikabinkite kad kokybe labai bloga. Jam gera. Vadinas gerai. Beje man idomu kuo pats AutoBoomsas diebate? Kiek aparaturos esate klauses? Is kur tokios geros zinios?

Citata AutoBoomsas link=topic=4945.msg50471#msg50471 date=1167924255 rašė čia:
Vienas is kaskur tai istrauke zodi komponentai, paklause CARAUDIO parduotuveje,kas tai? Jam parode, paaiskino, patiko, dar koks nors "protingas" (butent carsound'e) draugelis pasake, viskas bus gerai! Pirk! Zmogus galvoja, a dar paklausiu liaudies! O cia visi stengiasi, prakaituoja, žmonės MIELI!!!!!!
Pabuskite nuo mago gros, iki 300lt komponentai! Kas gausis? Kas gali atsakyti?
Mano nuomone :!: Kaip mes galime žmogui dar siulyti, o neitikinti ji kažkaip tai kitaip jis paziuretu i sita reikala! :smt018
Na sitos pasakecios nelabai supratau... Gal paaiskinsi? Cia mazdaug zmogui patare pirkti komponentus, o jis atejes i foruma yra atkalbinejamas?

Jei taip tai as esu tas zmogus kuris pasiule pirkti komponentus. Apie audio aparatura manau siek tiek nusimanau. Gal neperdaugiausiai bet ne cia esme. As stengiuosi kai galiu patarti, parasyti tikslia minti, sprendimo buda. Na o kai neturiu ko pasakyti patyleti ir nieko nerasyti.

AutoBoomsas pritaria NEGROS (aišku tu girdesi muzika, jie gros, bet tu daugiausiai is ju tik puse istempsi, ka jie gali)! o dar pagalvojus kaip jis jos sumontos pats, tai viskas, balius baigtas, visos kur.os namo!
Na sita speju reikia suprasti kaip "kaip jus galite save taip teisti. toks garsas tiesiog tragiskas. tikriausiai jei isgirsciau - NUMIRCIAU"

Kas nori,tas ir turi! O kas sedi ir skundziasi, tas nieko ne turi ir mirsta pavarges ir nieko neturedas! Is kur as toks zinovas? Tegu tau tai bus misle? Kuria gali jau pradėti spresti! Sakai nieko ne siūlau, tada dar viena karta perskaitik sia tema is naujo! Ir siūlau skaityti kol nesuprasi! O protas yra nematomas ir demonstroti ji neimanoma!
Na o cia nepatingejai ir pademonstravai visa savo filosofo isminti. PAPALOKIME loju: loju: loju: as jau matau koks tu ypatingas zmogus. Daugiau tokiu ir forumuose pagalbos ne nereikes prasyti.

Beje. As niekuo nesiskundziu. O del pinigu - kai dirbi tai uzdirbi. Kai dar tik visurine baigineji - is dangaus ju nekazikiek nubyra. Tai yra tiek kiek turi susitaupes + tai ka tevukai numeta. Tai kaip matai ne visi tevai gali savo suneli suselpti 10k litu kad sunelis susidetu padoria aparatura i masinyte.