nesenai paziurejau kokios firmos pas mane lineikos, ir buvau nustebintas. firma DIETZ dar puikuojasi uzrasas HI END Oo gavau uz dyka, draugas atidave. O
![]()
Ne, kodel, nevisada! Nepamirskime dar firmos! Kartais moki vien uz firma! Kiekvienas geras akustinis laidas turi tureti gera ekrana, kuris yra apsauga musu signalui! Kaina linijiniu laidu turi buti maziausia nuo 20-25lt (cia be antgaliu) uz 1 metra! Plius 1 antgalis 20lt! Skaiciojam 5mx20lt=100lt+(20ltx4vnt)=180lt, bet jeigu tokia pati nusipirkti gatava, tai gaunasi pigiau 140-160lt! Kodel???negyvas link=topic=4948.msg50544#msg50544 date=1167937017 rašė čia:
Todel kad tai yra standartas ir ne visi rankas turi (ziauru bet tiesa)! O jeigu man reikia 3m ir 59cm kur as tokia nusipirksiu! Tai vat pats ir padarysiu, bus geriau, negu tie 5m! TAISYKLE: Ko trumpesni laidai to GERIAU!
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
nesenai paziurejau kokios firmos pas mane lineikos, ir buvau nustebintas. firma DIETZ dar puikuojasi uzrasas HI END Oo gavau uz dyka, draugas atidave. O
![]()
Gera firma! Uzsiemanti laidais ir viskas kas susieta su jais! Nu dar kliujus, fazikus ir kit. Auksta kokybe ir daug sertefikatu! Geras draugas pas tave! Pasisieke :smt023sarkys link=topic=4948.msg50579#msg50579 date=1167940529 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Bookmarks