Citata Angel link=topic=5060.msg51976#msg51976 date=1169046966 rašė čia:
Reksnys ir akiplesa esi tamsta. žinoma kai su toookiu ruseliu bendrauju tai cia tau su visais turėtų but zamas lygis bendraut! :twisted:
O i ka cia taves nevelt? Pats isiveliai, prie ko cia as? ar cia tau vel kažkas kažkur kazkoks autoritetas pasake kad kažkur kažkas tave velia?
Aš? tik nereikia... Kad isivėliau papostindamas ruselio žodžius tai jo,tikrai klaida padariau,tik va savo žodžių ,tai nė vieno nesigailiu.
Ir blin kas per fantazijos ,atseit jei jau aš papostinau ruselio žodžius,tai turėtų reikšt ir aš taip pat galvoju? Man 7990 ir kiti gavno? Man iki jo garso supratimo ir piniginės kaip pesčiom iki kinijos ir aš į jį visai nesiligiuoju.Perku daiktus senesnius ir pigiai ,o kaip tu čia bandei pavaizduot,kad vo man gerai su redstaru ,o pushui ir 7990blogas,tai irgi juokinga.Iš vis savo praeitą sistemą pirktą naują ir brangią-pardaviau,dabar bandau regzt kažką pigiau ir galbūt geriau,paprasčiausiai nebematau reikalo kišt dideles sumas i auto sistemą ,kai rezultatas daug maž visada gaunasi apyprastis,kiek girdėjau mašinų,tai tik labai brangi ir gerai instaliuota ypatingai patiko,visa kita galima kalusyt bet ekstazės nebus,todėl mastau kažką namuose pasidaryt,o idėju jau yra nemažai tik pinigų reikia Daugiau tikrai nekartosiu klaidų ir kaip sakei "pats nesivelsiu" nes beprasiška...