Apie pastaraja čia niekas jau seniai nebešneka,beliko tik asmeniniai ižeidinėjimai ,o čia jau Artūras M galėtų kokių tai priemonių imtis.Aš, trinčiau temą...spydas link=topic=5060.msg51953#msg51953 date=1169042094 rašė čia:
Del ko pezam? asmeniskai as tai pezu del to kad grotuva nupirkau is tokio kaip push ir jis man sake parduodamas kad cia yra hi end ir kad parduoda zemiau savikainos, o kai suzinojau kad cia yra paskutintas sudas kuri dar reik klausyt namie o uz ji sumokejau dvigubai daugiau nei jis realiai vertas, tai abyda paeme ir nesusilaikiau... sory hebra pasikarsciavaucornolio link=topic=5060.msg51957#msg51957 date=1169043030 rašė čia:
![]()
Apie pastaraja čia niekas jau seniai nebešneka,beliko tik asmeniniai ižeidinėjimai ,o čia jau Artūras M galėtų kokių tai priemonių imtis.Aš, trinčiau temą...spydas link=topic=5060.msg51953#msg51953 date=1169042094 rašė čia:
O ko cia jau taip iskart trint? Kazko vengiam? Ar trukdyt kazkas pradejo?
Žiūriu tu cia vienas labai jau komfortiskai isitaises,tik visiskai nieko i tema nepasakes... Kaip matau reksnys ir pasikapot mėgėjas esi.Zemas lygis... Sorry bet manęs i tai nevelk.Angel link=topic=5060.msg51962#msg51962 date=1169044370 rašė čia:
Reksnys ir akiplesa esi tamsta. Zinoma kai su toookiu ruseliu bendrauju tai cia tau su visais turėtų but zamas lygis bendraut! :twisted:
O i ka cia taves nevelt? Pats isiveliai, prie ko cia as? ar cia tau vel kazkas kazkur kazkoks autoritetas pasake kad kazkur kazkas tave velia?
Aš? tik nereikia... Kad isivėliau papostindamas ruselio žodžius tai jo,tikrai klaida padariau,tik va savo žodžių ,tai nė vieno nesigailiu.Angel link=topic=5060.msg51976#msg51976 date=1169046966 rašė čia:
Ir blin kas per fantazijos ,atseit jei jau aš papostinau ruselio žodžius,tai turėtų reikšt ir aš taip pat galvoju? Man 7990 ir kiti gavno? Man iki jo garso supratimo ir piniginės kaip pesčiom iki kinijos ir aš į jį visai nesiligiuoju.Perku daiktus senesnius ir pigiai ,o kaip tu čia bandei pavaizduot,kad vo man gerai su redstaru ,o pushui ir 7990blogas,tai irgi juokinga.Iš vis savo praeitą sistemą pirktą naują ir brangią-pardaviau,dabar bandau regzt kažką pigiau ir galbūt geriau,paprasčiausiai nebematau reikalo kišt dideles sumas i auto sistemą ,kai rezultatas daug maž visada gaunasi apyprastis,kiek girdėjau mašinų,tai tik labai brangi ir gerai instaliuota ypatingai patiko,visa kita galima kalusyt bet ekstazės nebus,todėl mastau kažką namuose pasidaryt,o idėju jau yra nemažai tik pinigų reikiaDaugiau tikrai nekartosiu klaidų ir kaip sakei "pats nesivelsiu" nes beprasiška...
Ir vėl peziAngel link=topic=5060.msg51958#msg51958 date=1169043124 rašė čia:
Nepyk, bet pats kaltas. Kiekvienam Topo centre ar kur kitur tau pasakys tą patį apie kiekvieną prekę. Ir šiaip jau savo nesutarimus reikia aiškintis PM pagalba, nes niekam čia neįdomu.Angel link=topic=5060.msg51960#msg51960 date=1169043963 rašė čia:
jauciu cia jis del to , kad kitu " geziuku" taip neapstuminetu , ir aplamai kad cia neysijaustu visokie voktu daiktu( atsiprasau - naudotu ) perpardavinetojai...9nupjaukit man liezuvy kascornolio link=topic=5060.msg51985#msg51985 date=1169049651 rašė čia:
ops
![]()
Chebryte, raminkitės. Tikras higendistas susilitavęs vieną kitą šlubai veikiančią schemą jaučia pareigą dergti ant visko kas pagaminta serijiniu būdu. O tuo labiau ant mašininės garso aparatūros. Duodu 99%, kad šis žymus specas rankose 7990 neturėjo. Tokių atsiliepimų yra pilni užsienio forumai. Jeigu forumuose suskaičiuosi visus, kurie turėjo savo F1, tai pasirodys kad gamintojas yra melagis ir jis jų prigamino bent milijoną kitą, bet ne kelis šimtus
Tas kas paturi, būna truputį nuleidęs gazą. Be to, 7990 galima dar ir pamodifikuoti, yra ką ten veikti viduj...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
NU blin ir priflamint spejote..
Push: Dar skaičiau ne vieną pastebėjimą čia acid gal daugiau rūpės,šitam soniukui stipras turi būt priekyje ir laidai labai geri,atseit jautrus jis labai tiem dalykam...
Gali kokiu linku atsiusti? O šiaip tai cia ne tik šitam, bet ir apskritai visai audio aparaturai galioja.. kuo trumpesni laidai, tuo geriau... tiek signalo, tiek Kolonėlių... ir jau signalo laida reiktų dėti ne uz 50-100lt penki metrai, o 200lt metras.., na žinoma jei kiti komponentai atitinkami... pats lyginau, skirtumas nerealiai jaučiasi.. tiesa sakant net labiau negu ant namu aparatūros..
Kas del Arturo mineto CD73 :smt023 aparats.. galima sakyt vos ne legendinis kaip ir visi senieji marantz.. idomu Artūrai ka per sistemele namuose turi, jei nepaslaptis parasyk
O kas del 7990 tuninimo, tai upgreida gali daryti beveik viskam.. kad ir tas pats c910 soniukas, švelnus todel kad visur ELNA silmic sudeta, va pakeisti visus juos BG kerafinais. ir man atrodo oi kaip detaliai viskas uzgrotu.
P.S. pradejau pora nauju temu del poros savo problemeliu, kas galit patarkit. http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=5130.0
iDS-X001 tai ipod media komanderis ir nieko daugiau. CDA-9887 panašu, gali būti vėl normalus Alpine gaminys skirtas biednesniems audiofilams. Gal būt, po 10 metų pertraukos Alpine vėl atsisuka veidu į gero garso mėgėjus. Informacijos dar rimtai neieškojau apie naujus modelius. Amerikonai šį tą jau paskelbę.Arunas- link=topic=5060.msg51185#msg51185 date=1168345671 rašė čia:
http://www.alpine-usa.com/US-en/comp...&year=2007
jis tiesiog stebi ir galvoja: kada tam asiliukui bana visam laikui detspydas link=topic=5060.msg51953#msg51953 date=1169042094 rašė čia:
nes nei jis pac ka supranta nei turi savo nuomone, o tuokie kurie neturi net savo nuomones yra lygus 0
Deja deja ką pats išbandžiau turiu tvirtą nuomonę,kurią ir išreiškiau kalbėdamas apie p9,o visa info kurią pateikiau tebuvo tik apsvarstymų lgyje ir atrodo akcentavau kad nuomone ne mano,tai ko ble jūs iš manęs dar norit? Pasebėjau,kad dauguma čia besireiškiančių patys negirdėję nei vieno iš paminėtų aparatų,o nuomonę turi tvirtą-kas daugiau nei juokinga!ghetto link=topic=5060.msg52219#msg52219 date=1169205171 rašė čia:
As asmeniskai klausiausi 7990 ir ne su vienu stiprium ir ne viena diena, ir ne viena cd
paliko tikrai neisdildoma ispudi, ypac su buitiniu vidutines klases lempinuku pajungtu
Ginces auto irgi tikrai graziai groja...
Visu pirma, protingesni nesieme nieko diskutuoti nes:
1. visu zmoniu klausos aparatai (ausys) yra skirtingos ir skirtingai girdi
vieniem vienas magas groja kitiem ne, taip kad nereiktu prisiristi prie vieno ar kito zmogaus nuomones
2. jei sedi ant namu audio tai ir sedek ir nekisk trigrasio i auto audio nes tai du skirtingi dalykai, ka gali pasiekti namie to negali pasiekti masinoj, ir atvirksciai
3. cituoti kazkokio zmogaus nuomone, kurio net nepazysti, o paciam apie tai nieko nesuprasti yra tiesiog pernelyg zema...
4. visam sitam reikalui yra skirta atskira vieta "siuksliadeze"
zinoma cia dar daug ko nepaminejau ka galbut noreciau paminet, bet as gal geriau pasielgsiu protingai ir taktiskai visu atzvilgiu ir nutylesiu
Na per daug nesiplėsiu,bet prisipažinsiu ne visur buvau teisus ypač ,kad papostinau šią nestandartinę nuomonę.Gincės sistemos nesvarstysiu,viskas ten aukštam lygy,daug darbo įdėta,todėl rezultatai yra,pagarba jam už tai.Tiesiog mano patirtis taip susiklostė kad lyginant p9 su kitu net ne aukščiausios klasės aparatu (viduinėje sistemoj) p9 pasirodė bejėgis.
Beje smagu girdėt kad ir lietuvoj 7990 ne vienetinis egzempliorius,nebent Jūs tryse (tiek atrodo forume veikėjų sakė ją turintys) pasikeisdami ją vartojattphu ne taip supratau,juk sakei kad f1 tik girdėjai...
P.S. aš ant car audio nedėjęs,kitaip čia nesilankyčiau...
banstick
Tiesiog trūksta žodžių,natūraliai kyla klausimas UŽ KĄ? Neatrodo ,kad Artūras-M jau seniai tą būtų padaręs jei būtų reikalas? Nusivyliau ne kurių dalyvių tolerantiškumu ,šiuo atvėju-kitokiai nuomonei...S link=topic=5060.msg52231#msg52231 date=1169209276 rašė čia:
banstick
Nu artistai ir tiek ka daugiau bepridursi...
artistas esi tu , sakyciau , su savo testu P 9 pioneer , per ka gi tu jy testavai - nei kolonkiu normaliu nera , nei instaliacijos joms - laidai pas tave -50 lt. abieju poru suma , o ir tai - po antgaly pas kiekviena pora nuluze , piscialkos net neprisuktos prie stoikiu - vartaliojasi po priekine panele - tai tai turbuit del to taip padares , kad " geriau " eitu grotuvu skambesio niuansus pajaust - kad gince ir ne pats susidejo , susikomplektavo , bet ydetas P9 , instaliacija gera , kolonos - geros - viskas , sakykim - "lygyje" - tai jis bent pasakyt savo nuomone - gali , o ir rezultatai jo - gali pasakyt kazka , o tu tik kaip nusprendei , kad bejegis...greiciausiai kazkas nepardave tau jo pigiai ar neuzdirbai nuo jo gerai - tai ir varai , kad bejegis...gal ka sumaisei - ten ne p9 - juk yra ir roadstaru panasiu y jy , gal ykales snapsiuko - sumaisei ka , aa :smt064Push link=topic=5060.msg52237#msg52237 date=1169214411 rašė čia:
banstick
O man daba durnam daejo.. e vyrai gi mes kalbejom apie skirtingus dalykus Push'as kogero apie Pioneer anh P9, O as bent jau apie Pioneer DEX P9..
Nu ANH P9 skirtas navigacijai ne muzikai..
Pastebėjau apie mane jau tiek pasakų priburta kad ne duok tu Dieve... Ir joks aš ne PEREKŪPAS blin.helix link=topic=5060.msg52238#msg52238 date=1169215607 rašė čia:
Nenoriu pasirodyt per nelyg ižūlus,bet jei dabar duotum man p9 į rankas aš tau pačio akivaizdoj jį sudirbčiau,nes midbasas,basas pas jį BEJĖGIS,čia turbūt gražiausias žodis kokį aš galiu jam parinkt.Beje atsimenu tam pačiam i-klube yra diskusija,kur tas pats Gincė su Artūru M diskutavo apie P9,tai pastarasis pabrėžė kad visi pionieriai kažkur nuo 98m be išimties turi problemų žemajam registre,Gincė kažko nesistebėjo ir pridūrė -taiva kodėl rusai sugeba bosus į priekį montuot,kai p9 stovi.... Apie dinamikas,detalumus paliksiu kitam kartui,bet ir ant to kanto yra ŽYMIAI geresnių aparatų... nors jokiu būdu neteigiu kad jis gavno,realiai skambėt jis tikrai glai,man jis irgi buvo labai geras kol kitokių aparatų nepabandžiau...
Matau chebra toliau savo nosies nematot,pirma siūlyčiau pabandyt bent tris rimtus aparatus vienoj sistemoj,tada daryt kokias tai išvadas,nes dabar diskusija beprasmė. Pats neužilgo turėsiu galimybę patestuot 9255,pažiūrėsim kaip ten pas jį su no midbass,bass,ir atvirai pasakysiu aš tiek jau prisiskaičiau apie jų problemas su žemuoju registru,kad nu niekaip nesitikiu iš jo GERŲ rezultatų būtent ant to kanto,bet laikas parodys,o palygint tai tikrai turėsiu su kuo...
Jei jau domina taip mano buvusi sistema ant kurios buvo testuotas p9,tai galiu pasakyt kad jos vertė buvo 5000lt,dabar turiu kuklesnę,bet į tą kur jūs piešiat nėra nieko panašaus,aišku stebuklų irgi nėra...
Apskritai atsibodo man čia aiškintis,plem kiek galima?
Sėkmės gyvenime
Gal galima nesipykstant? Ir su tauriais jausmaisartyman: O
Aš daug kur nesutinku su Push, bet tai ne pagrindas banui. Jeigu dalintum banus visiems į kairę į dešinę, tada man beliktų pasistatyti kamerą ir diskutuoti vienam su savim O
Yra KARMA ir nebijokit lakoniškai reikšti savo nuomonę apie vieną ar kitą dalyvį. Galų gale, yra įdiegtas „Ignore“ mygtukas, kuris paprasčiausiai užgesins nepageidaujamo asmens rašinius. Gaila, kol kas tas mygtukas veikia tik su IE ir Opera. Mozilla šeima šį kartą už borto :smt022
Kas link P9, tai Push teisus. Tas aparatas toli gražu ne toks geras. Tai Pioneer geriausias grotuvas skirtas plačiosioms masėms. Jis nepretenduoja į aukštumas.
Mozilla Firefox ignero mygtukas kuo puikiausiai matomas ir legvai pasiekiamastaip kad ir su mozilom jokiu bedu
arba pas mane mozila ishskiritne
Beto push tu tuos magus kur klausei ir prie kokiu salygu, ta prasme kokia akustika sudeta, kokie stiprintuvai kad labai uztvirtintai teigi kad jis tau asmeniskai nieko gero nevertas?
jei su kokiais boshmanais ar kitokia atrabotke tai nera ko ir stebetis tavo nuomonem![]()
tai ne Puch reikia baninti, o temą, arba į šiukšledėžę...Artūras-M link=topic=5060.msg52253#msg52253 date=1169221615 rašė čia:
Ot velnias, pasirodo aš net neturiu teisės ką nors ignoruot shots Už tai ir belieka banint :smt081ghetto link=topic=5060.msg52259#msg52259 date=1169222541 rašė čia:
Betgi smagu ,kad diskusija vyksta O. Banint už tai, kad nesutampa nuomuonės ojojoj, nes realiai gal tik keli žmonės LT šiuos grotuvus grojant girdėję. Kas liks iš forumo, jei visi tik vieną dūdą pūs? :smt017
čia ne dėl paskutinio Arturo M, posto, apskritai
o tai jei kiekvienas pasakos apie tai ko nebande - tai ka kiti , nepasikele , ne specai pagalvos - ar galima formuot kitiems nuomone "is lempos" , ir dar pustis po to - tipo cia kajus ,ana jus...kaas bande - tas matosi ar bande , manau ,o tai metyt tokias nuomones - tas g... , tas s... - o p9 - isviso bejegiu vadint - tai cia ka - nuomoniu nesutapimas - pasakei , kad nu tipo - klausiau - nepadare yspudzio ir kad cia tik mano nuomone ir taskas ,o tai duosi valia - tai tuoj"16-kiniai specai - greit su savo kategoriskom nuomonem - sturmuos foruma Oalgiosa link=topic=5060.msg52272#msg52272 date=1169226287 rašė čia:
![]()
Bookmarks