Citata helix link=topic=5060.msg52238#msg52238 date=1169215607 rašė čia:
Citata Push link=topic=5060.msg52237#msg52237 date=1169214411 rašė čia:
Nu artistai ir tiek ka daugiau bepridursi...
artistas esi tu , sakyčiau , su savo testu P 9 pioneer , per ka gi tu jy testavai - nei kolonkiu normaliu nera , nei instaliacijos joms - laidai pas tave -50 lt. abieju poru suma , o ir tai - po antgaly pas kiekviena pora nuluze , aukštų dažnių garsiakalbiai net neprisuktos prie stoikiu - vartaliojasi po priekine panele - tai tai turbuit del to taip padares , kad " geriau " eitu grotuvu skambesio niuansus pajaust - kad gince ir ne pats susidejo , susikomplektavo , bet ydetas P9 , instaliacija gera , kolonos - geros - viskas , sakykim - "lygyje" - tai jis bent pasakyt savo nuomone - gali , o ir rezultatai jo - gali pasakyt kažką , o tu tik kaip nusprendei , kad bejegis...greiciausiai kažkas nepardave tau jo pigiai ar neuzdirbai nuo jo gerai - tai ir varai , kad bejegis...gal ka sumaisei - ten ne p9 - juk yra ir roadstaru panasiu y jy , gal ykales snapsiuko - sumaisei ka , aa :smt064
Pastebėjau apie mane jau tiek pasakų priburta kad ne duok tu Dieve... Ir joks aš ne PEREKŪPAS blin.
Nenoriu pasirodyt per nelyg ižūlus,bet jei dabar duotum man p9 į rankas aš tau pačio akivaizdoj jį sudirbčiau,nes midbasas,basas pas jį BEJĖGIS,čia turbūt gražiausias žodis kokį aš galiu jam parinkt.Beje atsimenu tam pačiam i-klube yra diskusija,kur tas pats Gincė su Artūru M diskutavo apie P9,tai pastarasis pabrėžė kad visi pionieriai kažkur nuo 98m be išimties turi problemų žemajam registre,Gincė kažko nesistebėjo ir pridūrė -taiva kodėl rusai sugeba bosus į priekį montuot,kai p9 stovi.... Apie dinamikas,detalumus paliksiu kitam kartui,bet ir ant to kanto yra ŽYMIAI geresnių aparatų... nors jokiu būdu neteigiu kad jis gavno,realiai skambėt jis tikrai glai,man jis irgi buvo labai geras kol kitokių aparatų nepabandžiau...
Matau chebra toliau savo nosies nematot,pirma siūlyčiau pabandyt bent tris rimtus aparatus vienoj sistemoj,tada daryt kokias tai išvadas,nes dabar diskusija beprasmė. Pats neužilgo turėsiu galimybę patestuot 9255,pažiūrėsim kaip ten pas jį su no midbass,bass,ir atvirai pasakysiu aš tiek jau prisiskaičiau apie jų problemas su žemuoju registru,kad nu niekaip nesitikiu iš jo GERŲ rezultatų būtent ant to kanto,bet laikas parodys,o palygint tai tikrai turėsiu su kuo...
Jei jau domina taip mano buvusi sistema ant kurios buvo testuotas p9,tai galiu pasakyt kad jos vertė buvo 5000lt,dabar turiu kuklesnę,bet į tą kur jūs piešiat nėra nieko panašaus,aišku stebuklų irgi nėra...
Apskritai atsibodo man čia aiškintis,plem kiek galima?
Sėkmės gyvenime