Žiūriu, atsirado naujas dalykas - karma. Kas tai? Kam ji reikalinga? Ką parodo? Kaip ja naudotis? ...
:smt100
Žiūriu, atsirado naujas dalykas - karma. Kas tai? Kam ji reikalinga? Ką parodo? Kaip ja naudotis? ...
:smt100
Real master saund (RMS)
Tai jau kažkada buvo forume. Tai dalykas kuriuo gali vertinti forumo narį. Padare žioplyste tai muši karmą, matai kad stropus, padedantis tai pakeli karma. Taip išryškėja kas yra kas ir etc. Naujokui padeda orentuotis kieno patarimai sstipiriai pasitiketi, o kieno ne
Ačiū. Dabar jau aišku O
O ką reikia įrašyti į tą eilutę, norint suteikti, ar nuimti karmą?
Real master saund (RMS)
idomu, o ka cia po nuotraukom turi rodyti? gal tuos zodijakus kur profili atsirado?
Taip, ten zodiako ženklai O Kol kas viskas pilnai matoma tik įsijungus anglišką sąsają. Kol nebus sudėti reikiami modai, tol lietuviškoj versijoj pilnai viskas neveiks.
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Kas kiek laiko galima pakelti karmą? Ar yra kokie nors ribojimai ?
Iš patirties žinau, kad jei nėra ribojimų, tai prasideda visokios nesamonės..
Į valandą forumo dalyvis gali tik vieną KARMA įrašą daryti. Nesvarbu kam. Piknaudžiaujantiems, nemotyvuojantiems už ką daromas teigiamas ar neigiamas pakeitimas, bus iš viso atjungta galimybė įtakoti KARMA. Be to administratoriai gali pasinaudoti teise kažkam užrašyti pakankamą minusinę reikšmę, kuri tikrai neatrodys labai dailiai.
Manau KARMA labai reikalinga šiai dienai forume.
Tai gerai, kad yra apribojimai.
Svarbu, kad neatsirastų "simpatijų" ir "antipatijų"
Taip, Karma forume reikalinga. Forumas po truputi is Gero virsta Utopiniu. Saunu loju:
Taip, Karmos buvimui ir aš pritariu ir sutinku dėl forumo gerumo. Manau mūsų forumas gali būti pavyzdinis kitiem lietuvių forumams :supz:
matau per tiek laiko kol tu karmų nebuvo mano karma nepasitaisė :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
O kur žmogui pažiūrėt kas ir už kokius "žygdarbius" jam karmą "pakėlė" ar "nuleido"? :smt083 :smt077
:smt020
The only brand I can not stand is a music that I hear.
"Zygdarbius" :-D
o ką reiškia tie ženkliukai po avataru su "Title: Yellow seed Targets Flowering" ? O
Alpinistas...
Čia yra Zodiako ir 13 mėnulio ženklų. Smulkiau http://www.tortuga.com
?spydas link=topic=5066.msg51311#msg51311 date=1168438435 rašė čia:
Kazkada studijavau 13 menuliu maju kalendoriu. Pagal ji esu 'Red Dragon' su 'Solar Moon' aura mano galaktinis partneris 'world bridge'. Gal yra tokiu? :-D
Mane taip pat domina šitas klausimas.spydas link=topic=5066.msg51311#msg51311 date=1168438435 rašė čia:
Mane taip pat. Arturas-M where are you? ( :
čia žiurėtLenikas link=topic=5066.msg52300#msg52300 date=1169235366 rašė čia:
projektas procese:
"JVC" KW-AVX820 (USB WAV) - toslink - "Helix" DSP.3 - "Media Control v4" by MultiMAKE,
"Soundstream" P204e (tweak)- "Focal" TN?, "Tectonic" BMR 3",
"Soundstream" P202e (tweak) 2 vnt.- "JBL" T595 Limited Edition (perdaryti į midbosus),
"Soundstream" P204e (tweak)- "JVC" HSA1699-02A, "SinusLive" BassPumpII
"Optima" YellowTop 75Ah, "Oehlbach" 1F, "HELIX" CAP 33, Laidai "Rega" FSC Quattro, linijiniai - savadarbiai pasidabruoti vintažiniai...
Old School Car Audio
dėkui. :smt023Ernestas link=topic=5066.msg52302#msg52302 date=1169235804 rašė čia:
Na man tai rašo "Sorry - you don't have the proper permissions to view the Karma Description list."
aš kuo nors nusikaltau
Įsijunkit anglišką versiją norėdami matyti viską teisingai. Kol kas vis dar stringa vertimas.
Artūrai, aš ir esu angliškoj versijoj.
kad lietuviškoj veikia :smt023
Persijungiau į Lietuvišką, tikrai veikia.
jop lietuviskoj irgi veikia
keista...
'karma stats' tommuzas jau 4 kartus pakele karma vartotojuj ttadaz nenurodes nei topic nei priezasties
isvis tommuzas idomi persona,jis forume nedalyvauja o tik prisijungia pakelia ttadaz'ui karma ir atsijungia,nu dar kartais kam nors numusa be priezasties
tai kaip cia yra? meile? antras ttadaz?
vat butu idomu sutikrint IP ir padaryt sarmatos :-D
Daugiau nežais su karma.
Kas dar nuo to veikėjo nukentėjo, parašykit, anuliuosim.
mano pasiulimas jei taip imanoma padaryt kad karma vienas žmogus kitam žmogui galetu duoti tik karta arba pliusa arba minusa
Bookmarks