O gal tiesiog atsuki visus medvarztukus ir suba paleidi dugnais... Gal netyciom pats ims ir issoks :smt021 aisku butu galima deze apverti... ir aisku nepamirsti gaudyti O![]()
PVZ Styga nuo gitaros! Ir šitam pardavejui uzrisk ant kaklo (o ne subui) ir palaikyk ko stipriau! Kad zinotu, jeigu per pasauly pletoja apgaulyste, tai tegu ji ir jam būtinai grizta, bet jau dvigubai daugiau!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:sobaka link=topic=5071.msg52401#msg52401 date=1169310422 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
O gal tiesiog atsuki visus medvarztukus ir suba paleidi dugnais... Gal netyciom pats ims ir issoks :smt021 aisku butu galima deze apverti... ir aisku nepamirsti gaudyti O![]()
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
kas cia per kaltukas?Artūras-M link=topic=5071.msg52411#msg52411 date=1169313335 rašė čia:
Nepyk, bet kai užpakalį reikia nusišluostyt taip pat klausi kas tas tualetinis popierius?
Jeigu nežinai ką reiškia kaltukas staliaus darbuose, tai ką aš tau galiu padėti? Nebent pasiūlyti nieko nedaryt.
Reiks tuoj skelbti konkursą „ Durniausias forumo klausimas“ ir rinkti nugalėtoją. Manau turi šansų laimėti O![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
nenoriu bartis, tu cia valdzia, bet man dzin paskelbsi mane durniausiu ar idiotu, žinai cia forumas, cia tik maza dalelyte gyvenimo. Ka as zinau kas tas kaltukas, visi tuos irankius vadina milijonu kalbu, vieni plintusus vadina grindjuostemis, taip ir suprask. kaltukas tai turbūt isivaizduoju kas, bet tai norejau konkreciau suzinot. o ir šiaip tema nukrypo i kazkuria kita puse, jei labai reikės surasiu kaip perlauzti ta deže, proto cia tikrai nereikia. as klausiu ar negali kas atpazinti sito modelio, o ne kaip deže isardyt.Artūras-M link=topic=5071.msg52470#msg52470 date=1169371999 rašė čia:
Cia tas pats kas paklausciau kaip masina sudauzyt? sudauzyt ar isardyt lengva, tik paskui surinkt jau gai buti bedu. tai va, krypstam nuo temos.
AR KAS DAR TURI IDEJU KAS PER SUBAS?
Tai va subas rastas, laukiu kolegu nuomoniu apie ji, na nusipirkau toki tai nusipirkau nieko nebepakeisi, tik idomu kaip derint turint toki suba ir šiaip idomu ar dera prie mano stepro. Modelis x zaund zxr 4000 4x100 4om
bl biski kosmosoas darosi kaip pasiskaitineju
kaskoks blaumpunktas turi 2x60w net RMS!tai as jl audio turiu tai ka ten bus 2 po 300w? nes tipo dvieju riciu
![]()
kaskoks noname stipras turi 4 po 100 w prie 4omu o prie 2 omu net 200w nu nxKiek tu uz jy mokejai? as nusipirkes kaskoky susikta magnata jis prie 2 omu teturi 4x145w (nominalo) ir jau tokioj kainoj nieko geresnio keturkanalio netrasi, nebent JBL firmos stipras, kaina ta pati (modelio nepamenu) harakteristikos panasios. o cia noname, tai bl reikejo man koki macfun nusipirkt turi jis net 800w
o kainuoja 145lt
zinoma naujas, negrotas, nebandytas, be dezutes bei puses varstu nera, ir seip subraizytas, patryntas, bet nenaudotas
KOSMOSAS!!! :dauzau: :dauzau: :dauzau: :dauzau: :dauzau:
Vytis link=topic=5071.msg52657#msg52657 date=1169569462 rašė čia:
Nepykit, pratrukau :smt022
na ir ką čia norėjai pasakyti? ar rašyti, kad tik rašyti?
Ta, kad kosmosas ir pievos :smt019
ne nu koks skirtumas, stepras kas bande sake jis turi smarves labai daug, beje apie ji jau yra tema sukurta prie stiprintuvu pacam virsuje. bahurelis irgi isbande, sake tasko suba nesveikai, tai vadinasi nera labai melagiai to stepro gamintojai, vien saugiklis 80a kazka sako, nebent su jais suzaide yraVytis link=topic=5071.msg52657#msg52657 date=1169569462 rašė čia:
![]()
bet juk tema ne apie stepra. gerai stepras silpnesnis nu neesme, bet kaip subo charakteristika, kad 2x60vatu rms ar nera per mazai, pas mane krc i galien palange koloneles idetos daug mazesnes infiniti 75rms, o cia toks bajavas subas silpniau gros nei abi koloneles kartu?
Bookmarks