Taip girdesis. Tik neaisku kur. Gale,visur ar prieki. Bet,kad girdesi,tai tikraibeto nieks netrukdo foziko i palange isvesti.
Sveiki noriu paklausti viena dalyka pas mane auto yra sedanas ir jaigu as dedu suba i gala (bagazine ) tai man subas girdesis?galine sedine istisine nera per viduri to prikolo , kad atsidarytu kaip manot dekui uz info
Moskvich,2140 Bp los angeles mp71, GT series speakers
Taip girdesis. Tik neaisku kur. Gale,visur ar prieki. Bet,kad girdesi,tai tikraibeto nieks netrukdo foziko i palange isvesti.
girdesis tik ne taip kaip turi girdetispwxaz link=topic=5072.msg51337#msg51337 date=1168450989 rašė čia:
dekui, o tas fozikas tai yra vamzdelis toks kaip , kad buna sube?
pasiskaitinek si foruma tikrai rasi atsakymus i tokius klausimuspwxaz link=topic=5072.msg51353#msg51353 date=1168457753 rašė čia:
Taip (jei fazikas)pwxaz link=topic=5072.msg51353#msg51353 date=1168457753 rašė čia:
O jei fozikas, tai tada niekas tau neatsakys, nes čia koks tai negirdėtas įrenginys :lol:
Real master saund (RMS)
tay jau geriau gal daryk(nu arba pas kanors už pinigus pasidaryk, kas moka) bandpass tipo dėžę, juk karavane vietos tikrai yra.... ir rezultatas bus geriausias manau:smt020
as karavano neturiu OTiesTo link=topic=5072.msg51389#msg51389 date=1168504342 rašė čia:
pas mane sedanas
oj plem...ops: susimaišiau žinok... uztinusios akys biskeli... :smt021 taj bet kokiu atveju bandpass geriausia :smt020
Manau as jums nusibosiu su durnais klausimais as zadu pirkti blaupunkt GTt300hp suba,truksta prie gt serijos kolkas tik subo, o kas tas bandpass?ops:
Dezes tipas. Dvikamerine deze. Didziausiu gabaritu. Bet pliusu turi tai nors vezimu vezk.
va dar noriu paklausti ar subui jungiant reikalingas grotuve subo valdymas? ar uztenka , kad butu stipreke pareguliuot
Priklauso nuo sistemos, kartais reikalingas kartais ne. Patogiausias subo valdymas tai kai stiprintuvas turi prijungta ant laido lygio reguliatoriu kuris sumontuotas lengvai pasiekiamoje vietoje. Grotuve subo reguliavimas irgi nieko, bet man asmeniskai nepatinka kiekviena karta sia funkcija issitraukineti is meniu.pwxaz link=topic=5072.msg51519#msg51519 date=1168628428 rašė čia:
gerai, kad apsvietiai mane dabar zinosiu o kiek vienas stiprintuvas taip gali, kad ant laido lygio reguliatorius buna ar cia reik paciam pasidarbuotArunas B link=topic=5072.msg51523#msg51523 date=1168628849 rašė čia:
man rodos ne kekvienas
bet berots maciau pties lineikas buna kazkoks potencas ar kazkas panasaus
Prieš lineikas turbūt "level" potencas.
Man labiausiai patinka, kai mage yra sublevel, o po ranka bass boost, nes kiekvieno CD šie dalykai kažkiek skiriasi, priklausomai nuo n+1 aplinkybių.
http://mobile.jlaudio.com/jlaudio_pages.php?page_id=217
kazkas panasaus
gerai, kad apsvietiai mane dabar žinosiu o kiek vienas stiprintuvas taip gali, kad ant laido lygio reguliatorius būna ar cia reik pačiam pasidarbuot
[/quote]
ne visi stiprintuvai turi reguliatorius su laidu. Pas aplininius man atrodo ji reikia atskirai pirktis bet pats stirintuvas turi jungti tam daiktui pajungti. Tu kur ant lineiku statomi nepatarciau jungti nes gali kenkti signalui geriau jau tada naudotis funkcija is grotuvo.
Bookmarks