Na čia focal, o ką tu pirkai?
Sveiki,
ziuriu pastarosiomis dienomis pradejo man nebesisektiDb jus man pasakykit, ka cia nusipirkau, nes tikrai ne tai, ka pirkau... ech, vis tas nepatyrimas...
Sony CDX-C90, RS spl, Helix e20, JL 10w7, ESX Vision VE-1000.1
Na čia focal, o ką tu pirkai?
nu tiek tai suprantubet pirkau k2p, bent deze jos, o ant magneto ne k2, o k1 raso, cia gal koks senesnis modelis ar kas?
gal be reikalo siku y bataant dezes raso, kad tweeteris tn 47, tai toks ir yra, bet va krosas 165 v2 vietoj 165 kf, bet cia pardavejas kazka minejo, kad krosai kiti... Aj, zdz, nusiraminau jau biski
gal gros nrm
Jei pirkai pagal skelbima kur 1200lt prase,tai ten ne k2p buvo. Pats domejausi. Bet kad parametrai ne k2p buvo. Jis man veliau sms parase,kad sumaise modelius ir uz 900lt atiduoda..:-D
nu ne 1200 teprase...ops: Siaip biski susiparines y adioprojektus nusinesiau tuos gargalus, nes pries tai medziagu biski pirkau, ten chebra labai maladiec. Klausiau ka cia per gaidi ykirtau
sako cia hi endas, tai biski atsigavau
![]()
na va, pagooglinau ir suradau pats kazkiek info... Midbosas is serijos 165K serijos. Tweeteris tn 47 is polyglass serijos, krosas 165 v2 manau taip pat is polyglassKazkoks ydomus derinys... Radau viena nuomone:
If you love bass and have a larger bass system I would recommend the 165K2 set to keep up with extreme bass levels and greater mid-range detail at high volumes. But, if you want great audio performance out of a daily driver and don't go beyond volumes that just begin to hurt thenthe 165K is for you.
Ir siaip nuomones geros, tai manau daug nenusivilsiu, gal pavyks po sesijos ysideti, tai painformuosiu kaip skamba![]()
Ne kazka ismanatis, bet kazkam tai gera bizni padarei.... :smt023
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
As irgi nesupratau,zmogas,pirko k2p,mokejo kaip uz k2p. O gavo polyglas ir dabar dziaugiasi,kad "hi-end'a" ikirto.ir tu reklaminiais garsekalbiu aprasymais tiket neverta,pagal juos Viskas yra exactly for you :
-D p.s. Kiek mokejai jei nepaslaptis?
Nei cia polyglas, nei kas...Kazkoks kratinys, atseit Focal....
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
bandom taisyti padetiziuresiu kas gausis
gal zinot ismusinejimo budu?
![]()
beje, kiek tai verta(ka nusipirkau), garsiakalbiai groti nedaug, tik siaip amziaus turi. objektyviai pasakykit
Blogai ,kad sulipdyta iš gabalų.Prišbosis geras tik pagyvenęs.Kaip žinia šiame pasaulyje nieko amžino nėra ,o šitam priešbosiui metų tikrai nemažai.Filtrus gali tekt perdaryti arba lygtai buvo kažkoki nuo K serijos pas mane.Viskas priklauso nuo to kiek tau jie kainavo.Galima buvo bandyti rizikuoti mokant kokius 500-600lt.Tačiau už tokią sumą išeina A serijos nauji.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
na va, fokalai jau grojanebuvo pinigu instaliacijai, tai nusprendziau savom jegom viska darytis, dar keleta foto padariau, galesiu kada ydeti
Tai va, nusipirkau is audioprojektu bitumo, garso izoliacijos. isklijavau vargais negalais tas duris, rankas susibraiziau, bet uzkisau net ten, kur atrode neymanoma. durys (e36) ne pacios geriausios klijuoti tokiems dalykams... aisku nusiriebalinau pavirsius, bituma pasildziau, kad gerai prikibtu. toks yspudis, kad nuplesti jy butu laaabai sunku. isklijavau viska plota su bitumu isorines puses skardos, o vidine tik tas vietas, kur skyle buvo didele labai. tai uzsisandarino taip, kad net jokiu skyliu neliko. O bitumo susinaudojo po 3 lapus kiekvienom durim.. (0.5x0.5)barskejimo jokio, tik vienu dureliu spynele siek tiek barska, bet nieko ten nepadarysi. garso izoliacija isklijavau tik isorine skarda. tikiuos vidines nereikejo... ispjoviau is fanieros ziedus, privirtinau juos prie dureliu, tai gavosi tikrai standus podiumas su uzdaru dureliu turiu. Pajungiau 2.5 kvadratu laidus. Piscios prie staramsciu pritvirtinau, y stikla nusikau, nes astrokai grojo, bet scenos tai kazkaip nesugaudziau, reikes dar prie to padirbeti... Laidus ybruko man zealum, su 4 rca kistukais abiejuose galuose, nes ateity dar viena stiprintuva jungsiu. labiausiai bijojau zyzimo... Lineikas vedziau vienu sonu, akustinius laidus per viduri, maitinimo kabelis kitame sone. Magas clarion 958, stiprintuvas audison vr209. Grojimas... Na, niekad negirdejau gero priekio ir dar mage labai daug tu reguliavimu, bet ysidejus tuos fokalus atsirado viduriai, kuriu anksciau nebuvo, piscialkos labai graziai ir skaidriai groja. Tik priesbosis pradeda veltis, jei leidi nuo koki 80 hz ir garsini... Na neisveza kaip suprantu. Bet galso jau nrm buna. O siaip kabina ant nedidelio garso tai tikrai zemai, kaip mazas bosiukas, jei pjauni nuo kokiu 120 hz, tai garso buna ojojoj.... Jau tikrai galva skaudet pradejo po pirmo pasiklausymo... Groja tikrai garsiai ir graziai, net klausantis mp3. Zodzius, dabar tik boso gero truksta ir bus tikrai super. O siaip, esu patenkintas ir tikrai nesigailiu del savo pirkinio, kaip tokio dydzio garsiakalbiukai, tai groja yspudingai.. Va tas zyzimas vis delto jauciamas. Jei volume 0 ir pradedi vaziuoti, vos vos girdisi, taciau jei pasigarsisni kazkiek, tai nebesijaucia isvis, tai del to galvos kolkas ir nesuku
Tik su apdaila ne kas dar, bet ka nors sugalvosiu
![]()
Krosas tikrai nuo kitos serijos, nes aš pats turėjau senesnę, o kolega naujasnę seriją, tai nesutampa. Kevlarinis midbass turi šuolį apie 4 kHz, tai paprastai būna min 12dB nupjovimas ties 3,5 khz. Gi čia aš matau tik vieną konderį, kuris tikriausiai dalyvauja kartu su viena iš ričių (matyt mažesne) 2 eilės filtre. Tokiu būdu esamas jungiklis Full <-> 6 dB prijungia ir atjungia didesne ritę prie kevlarinio garsiakalbio. To rezultatas - aiškiai juntamas vidutinių dažnių "rėkimas", kurį beje galima ir pamatuoti kokiu kompiuteriniu spektro analizatoriumi. Išeitis - užvažiuoti ir pasiimti pas mane pabandymui originalius K1 filtrus, būtent kurie man liko po eilinio auto Upgrad'o :smile:manttys link=topic=5089.msg51513#msg51513 date=1168623597 rašė čia:
na, ta viduriu rekima pastebejau tik prie labai didelio garso, bet db kai paskaiciau, tai jo, jis juntamassiaip page galima pritildyti kokius nori daznius, tai kazka buvau nureguliaves, kad viduriu isvis beveik nebuvo
zdz, kokia juosta reikia pritildyti, kad nerektu viduriai? Pasibandysiu, jei nieko gero nebus, tada pabandysiu krosus kitus
![]()
Prislopindamas vidurius gal ir susvelninsi rekima, bet tuo paciu ir viduriu trukumas bus. Reikia filtrus perdarineti.
Bookmarks