Visi tyli kiek suprantu visi muzika vagia :-D gal parekomenduotumet kokia kita e-parduotuve. Amazon'as turi pakankamai daug elektronines muzikos, kazkaip linkes registruotis ten.. Na bet vis vien laukiu Jusu patarimu,galbut yra kur geriau. Aciu (o8
Sveiki kolegos,
Gal kas pirkote cd is amazon'o? Nesvarbu is USA,UK ar DE. Dar neprisiregistravau nei vienam. Yra geru albumu. Kazkur skaiciau siame forume,kad jei pirkciau daugiau nei 1 mokeciau muita,taip? Gal kas zino visa tiesa apie sia e-shop ? : )
Visi tyli kiek suprantu visi muzika vagia :-D gal parekomenduotumet kokia kita e-parduotuve. Amazon'as turi pakankamai daug elektronines muzikos, kazkaip linkes registruotis ten.. Na bet vis vien laukiu Jusu patarimu,galbut yra kur geriau. Aciu (o8
kad ten brungu #-o
Brangu? Kaip tik pigu. Albumas is vieno cd ~10-15ā‚¬, is 2cd ~20ā‚¬ labai gera kaina. Tik kazink kaip su atsiuntimu..
UAB" Redaidas" - ekstremalios muzikos gerbėjams :smt023
plius tiek pat atsiuntimas :smt021
Zinai,kad tiek pat atsiuntimas ar tik speji?
iš de nežinau, iš usa prieš pusantrų metų domėjausi dabar gal jau pasikeitė...
2 metus gyvenau priešais kieme Kalvarijų g. ir nė karto nemačiau ops:DEIVISC link=topic=5114.msg51796#msg51796 date=1168896244 rašė čia:
Nejaugi nieks nepatars ir nepasipasakos kur perka muzika?
Mirus tema. Kazkaip pas dauguma geros sistemos o kaip suprantu mp3 karaliauja. Na kaip bebutu bandau registruotis amazone.
daug kas siunčiasi lossless muzikinius failus is neto, apie tai gali pasiskaityti http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4191.0
kada man reikia kokio nors specifinio disko, kurio niekur nerandu, jeinu i bomba ir uzsisakau
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
As irgi muzika vogciau,jei rasciau lossless.. Neradau nieko nieko nieko. Tai tada mano diskai visi specifiniai. O bomboj bet ka gautu?
Sau užsisakinejau irgi pakankamai specifinius diskus.
Užsaknėjau Kauno bomboj prie laisvės alėjos. Bičas prisėdo prie kompo pažiurėjo ar yra, pasakė kelias kainas (skirtingi leiblai, skirtingos šalys, leidėjai), pasakė kiek laiko reikės laukti, užsirašė telefona. Ir viskas. Praėjus kažkiek laiko parašė SMS, nuvažiavau ir pasiėmiau.
Tai va...
"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.
Na idomiai. Tik vat to albumo kurio man reik nera pirkt nei e-bay nei amazon.com nei cduniverse.com vienintelis amazon.de ji turi.. Na reiks pasidometi kaip ten bomboj. Beje jei nepaslaptis koks CD ir kiek tau kainavo?
Amazon.com neviską siunčia. Dauguma Cd/DVD yra skirti tik amerikos regionui.
Off topic. Gal kas zinote Bombos informacini elektroninio pasto adresa? Uzluzes ju tinklapis. Buciau labai dekingas ( :
Krautuve1@bomba.ltLenikas link=topic=5114.msg52290#msg52290 date=1169233328 rašė čia:
Krautuve3@bomba.lt
Krautuve4@bomba.lt
Didelis aciu Jums, S ( :
Tik dabar perskaičiau temą, kiek mačiau nelabai kas atsakė į tavo klausimą. Jei pirksi iš USA - muitą mokėsi, jei iš de, co.uk - nemokėsi.
Aš dabar pats galvoju gal pasiimti pora cd iš UK e-shopu.
http://www.boulingas.net - Boulingo diskusijos
na nevagiam mes tos muzikos pvz. aš pas kolegą pasiimu paklausyti ir taip kokius 2mėn. po to imu iš kito. kaip pirmasis nusiramina imu sekantį cd ir viskas,
ir tai sudaro apie 50% visos klausomos muzikos
+37061857133 edmas
To Edmas: Reikia turet tokiu kolegu
mano dauguma draugu mp3 klauso, yra tokiu kurie i bagazine centro kalonkes vietoj sub'o isimete ir nesuka galvos
to Beginer: o kokia parsiuntimo kaina gal zinai? as is vokieciu galvoju.
to S: parasiau bombos parduotuvems po elektronini laiska, is triju atrase dvi ir kainos skyresi 11lt nors abi pridure,kad galite atvykti i bet kuria bomba :-D Turbut darbuotojai sau ant alaus uzsimeta :-D
Siuntimas standartiškai manau bus 2-4eur. Iš UK 2-3svarai. Jei pora cd imsi, tai už antra mokėsi mažiau, dažniausiai iki 1eur.
Iš esmės jei pirkti naujus cd tai manyčiau panaši kaina gaunasi. Aišku žiūrint koks cd, bet kiek aš sau žiūrėjau, tai ~8-10svarų/cd + ~2svarai siuntimas, tai viso apie 50-60lt. Lietuvoj manau panašios kainos, tik gal pasirinkimas mažesnis. Nors tiesa pasakius net nesidomėjau, kas Lietuvoje prekyboj yra.
Dekui labai. butent to ir reikejo. karma kyla
p.s. amazon.de pigiau nei bomboje ir bomba gauna tik 45d laikotarpi,kraupu..
Lietuvoje diskų kainos tokios ir yra .Apie 50-60lt.esu pirkęs Bomboje per nukainavimą Mike Oldfield trijų diskų rinkinį už 60lt. OTaip kad čia vietoje galima taip pat nupirkti gerą daiktą nebrongiai.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Ups ar tik nebūsiu apsigavęs dėl de siuntimo kainų... ops:
Dabar paziūrėjau, tai man atrodo siuntimas kainuoja 12eur. Kai susirasi kokį nors cd paspausk ant "Versandkosten" ir pamatysi siuntimo kainas. Vokiškai nemoku aš, bet kaip supratau į Lietuvą kainuotų 12eur atsiust.
cha! tai ka tu perki o ka as :-) rask man Lietuvoj bent viena parduotuve kur yra elektronines muzikos cd pirkt. ir ne prodigy hujodigy, o rimtos elektronikos. pradedant minimal, kylant electro+vokalai,clash,tech-house ir baigiant techno, jungle. cia net d'n'b nieks neturi. Tiem kas klauso sintetine muzika spiriama i sikna ir siunciama ieskotis muzikos svetimose salyse, va tada ir prasideda eMule ir etc. Pats neseniai pirkau Svedijoj CD internetu, bet toki gaidy uztaikiau,kad norisi sudegint ar ismest. leiblas geras o realysas nieko vertas-va taip ir buna.
beje as domejausi Alex Bau - Connected ir Terence Fixmer - Silence Control. bomboje 85lt ir 90lt atitinkamai... va tau ir elektronine muzika-ne kapeika kainuoja...
Aš pats dar nesisiunčiau CD,bet kiek primečiau jei pirkt iš amazon ,tai kainos lygiagrečiai sutampa su amazon šalim com,de,uk visur po 10vienetų tik valiuta skirtinga Be to tam pačiam i-klube žmogus buvo minėjęs kad siunčiant iš štatų ne daugiau nei vieną cd-neima muito,tokiu atvėju imt tik iš amazon.com...
Pabandyk parsiūst vieną sužinosi kaip iš tikro,jei viskas gerai gal ir aš prisijungsiu :smt023
Tai, kad tų pačių orginalių Cd kokybė suprastėjus. Bent jau kiek man papuolė.
Kas tiesa ,tai ne melas...BigBug link=topic=5114.msg55110#msg55110 date=1171746037 rašė čia:
Bookmarks