300 lt vidutinė klasė dar neišeina (jei kalbam apie komponentus 2 juostu) siūlau pasitaupyti truputuka daugiau bent kokius 600 lt komponentam. Jei jau turi 4 kanalų stipra tai galėtum bandyti jungti savo (busimus) 2 juostu komponentus ant visų keturių kanalų. Po vieną kanalą kiekvienam garsiukui (2 kanalai midbasui 2 kanalai aukštadažniam) Taip išloštum kokybės, tačiau jei stipras niekam tikęs tai nieko gero ir nebus. Kaipsakant iš š.... vaško neišspausi.
Kadangi rašai jog neesi susidūręs su carauodio tai leisk man tau priminti jog čia labai svarbu yra instaliacija. Jei neesi niekad nieko pats instalines siūličiau šį darbą palikti instaliatoriams, nes 50 procentų galutinio rezultato priklauso nuo instaliacijos kokybės. Taipogi nepamiršk šiam reikalui palikti vieno kito šimto Lietuviškų pinigų. Tai tikrai SVARBU.
Nemink to pačio klaidingo kelio kaip daugumas pradedančiųjų.... Jau kolega tau patarė, elipses uošvenei... Apie tavo minėtus filtrus nieko negaliu pasakyti nes nežinau nieko, bet su filtrais yra toks reikalas: dažniausiai originalūs filtrai kurie buna prie komponentų būna viena iš silpniausių grandžių vidutinio kainų lygio ar žemesnėse sistemose. Patarčiau susirasti žmogų kuris užsiiminėja filtrų gamyba ir pagamintu filtrus iš gerų detalių, kurie būtu pritaikyti konkrečiai tavo pasirinktiems komponentams.

Mano nuomonė tik pataremoji ir nebūtinai teisinga

P.S Ar čia taspats "mindosy" iš Panevežio kurį aš pažystu? O