Teisingai, Vytis, kalba. Forumo senbuviai labai nuvertina naujokus, megejus. Ir visos kalbos 'musu' lygi jiems jau yra sudo malimas. Tai verciau patyleti ir toleruoti tai. O, Vytis, tau,kad pasidalinsi foto su savo darbais didelis aciu.
as ir taip pasakyciau bet tiesiok skaudu kai zmogus, neiskojas, nezinantis aiskina kad pilna info kaip tuos podiumus padaryti i ta audine ir pan...! beto as cia pastebejau kad labai retas kas ides foto, darbu eiga ir pan... delto as nusprendziau kai as gaminsiuos ir jai kas pavyks butinai viska sukelsiu ir aprasysiu, ar grazu ar ne, bet bent kiti gales susigauditi kas kaip ir kodel. bet tikrai nebutina cia rasyti nesamoniu apie sudo malima.Vytska link=topic=5172.msg53380#msg53380 date=1170243633 rašė čia:
Teisingai, Vytis, kalba. Forumo senbuviai labai nuvertina naujokus, megejus. Ir visos kalbos 'musu' lygi jiems jau yra sudo malimas. Tai verciau patyleti ir toleruoti tai. O, Vytis, tau,kad pasidalinsi foto su savo darbais didelis aciu.
Nuomone susidarėt manau neteisinga ,manau pirmiausiai forume reikia susipažinti su jo filosofija yra taisykles kurias paskaičius tikrai neužsirausi ,iš pradžių taip pilstėm iš tuščio į kiaurą dauguma ,paskui gauni bana ,antra karta ,(dabar to nėra.)ir buvo aišku kur bėdos.Lenikas link=topic=5172.msg53394#msg53394 date=1170247663 rašė čia:
Nesiparinkit atvykit į meetus pamatysit visi rimti suaugę šaunųs žmonėsartyman:
tai zodziu jei pirkt uz 100-150lt koloneles i prieki vietoj standartiniu, tai jau geriau netgi nekeist, nes efekto beveik nesijaus, taip supratau?paulinijus link=topic=5172.msg53273#msg53273 date=1170176715 rašė čia:
rafinuotas visiskai teisingai supratai,uz 100ar150 LT nieko geresnio uz originalus nerasi,bandyk pataupyt ir po biskuti susipirkinet
kai masina neuzsibuna daugiau dvieju metu pas mane, o jau sitai kaip metai, tai kad nelabai ir norisi teptis rankas ir kisti ten kazka geresnio, na nebentuztikrintas buciau kad ir kitai masinai tiktu, tada parduodamas isitraukciau viska.
Parduodamas gali išimti. 16-tukai manau tiktų daugeliui mašinų.![]()
Tai vat pradejau podiumus daryti, taciau kad netepciau sio temos, tesiu savo darbus savo, senai pradetoje temoje, stenksiuosi viska aprasyti.
http://forumas.i-klubas.lt/index.php?topic=4391.0
As taip pat nerekomeduociau aukstus i standartines vietas, labai priartina scena, geresnis efektas statramsciuose.paulinijus link=topic=5172.msg53024#msg53024 date=1169938082 rašė čia:
Kai nepatyres daro podiumus ar žiedus ir kreipia garsekalbį link klausytojo, tai gaunasi taip, jog vienas garsekalbis gerokai išrykškėja, o kitas kažkur toli...
[/quote]
as ir taip masciau kad gali tai buti, su alpine tai sutvarkoma, tai gal pasiulitum man ju nekreipti o tiesiog tiesiai kad ziuretu ir viskas?
[/quote]
Patart cia cia galima tik taip: atsisedi i masina ir testuojiesi kraipydamas dinamikus, nevisada kairys ir desinys dinamikas turi buti pasuktas identiskais kampais.
Siaip sios masinos tiekir naujesnio modelio igarsinamos ne taip ir sudetingai jei neskaitant podiumu gaminio manau ju gaminima atstoja duru garso or vibro izoliacijos montavimas kuri yra daug lengvesnis nei kitu automobiliu kuriu duru vidine pertvara neissima. Salonas audiniu irgi gan dekongas garsui pakankamai erdvus priekine panele palyginus tolokai nuo keleivio. Kiek man teko susidurti su siais modeliais visda iseidavo geri rezultatai. Esu dares 4 tokias masinas viena is ju yra manoji kuri buvo daryta perdaryta ir darkarta perdaryta n kartu manau tikrai pakankamai as jas isciupinejasAutoBoomsas link=topic=5172.msg52446#msg52446 date=1169328223 rašė čia:
![]()
Arunas B link=topic=5172.msg53656#msg53656 date=1170438710 rašė čia:
arunas b gal fotkiu turi?
o ka manai del free air audinej?as bent jau nepatenkintas,nes nuo topacio stepro buvau jbl tube,ir infinity tube pajunges,tai skirtumas akivaizdus,salone vibracija didesne nuo tube,bet vakar nusipirkau vibe black air15 su originalia deze,tik stipras jau per silpnas,reiks keist
Galerijoje mano visos foto pasiziurinek manoji zalia. As sedanuose rekomenduoju band pasus su ivestais portais i galine palange.
Bookmarks