bet o kai mane :weedman: veza namo ash irgi noriu girdeti muzikagalima kanors padaryti kad priekiui nemaishytu ir gale butu liux?...galbut isheitis butu silpnesnius komponentus i vazonus montuot?
bet o kai mane :weedman: veza namo ash irgi noriu girdeti muzikagalima kanors padaryti kad priekiui nemaishytu ir gale butu liux?...galbut isheitis butu silpnesnius komponentus i vazonus montuot?
Iseitis butu ne i gala silpnesnius montuoti, o i prieki stipresnius montuoti, kad tau gale geriau girdetusi.andrius link=topic=5260.msg53735#msg53735 date=1170506960 rašė čia:
Geras garsas niekada neturi erzinti klausos.
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
ash nenoriu jos isiklausineti...o tolkas kad skambes kashkam ishpokoju...
Nelabai supratau, ka tu norejai pasakyti? As nesakiau, kad galinese durelyse imontuoti jas, kad keleiviu kojos klausytu.andrius link=topic=5260.msg53749#msg53749 date=1170517191 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Jei jau montuoti i gala tai tik ne i galines duris. Galinese duryse gaunasi kad galine akustika is karto uz nugaros priekiniams klausytojams netgi galiniai dinamikai iseina arciau nei priekiniai. Jei dar komponentai ir aukstadaznis sumontuotas virsutineje galiniu duru dalyje tai jis cypia tiesiai i vairuotojo kairia ausi aisku kelieivio desine. Su tokiu deriniu apie teisinga scena nera nei ka kalbeti. Kam jau labai reikia galo tai montuoti tik i galine palange. Bet teisingiausias dalykas irodyti zmogui kad galo nereikia.
Aisku, kad nereikia. Kur matyta, kad stereo sistema butu 4.1, dar tokiu nemaciau. Zmones patys sau problemu iesko.
P.S. O jei imontavus i galines dureles efektas gaunasi taks, kad orkestras gruoja ne tau, o uz taves. O tai reiskia, kad jie vaziuoja su tavimi ir groja tau sededami ant galines sedines.
būna laiko korekcija, visokiu faderių, mago stiprio atjungimo funkcijos :supz:
pas mane va golfeIII yra paliktos orginalios kolonkės gale šonuose. šiaip būna atjungtos jos dažniausiai, bet kaip kas gale sėdi tai kartais įjungiu, kad linksmiau būtų. beto taip sureguliavęs, kad priekio neperėkia niekaip
Muzika tai garsai ir virpesiai
Ausines duokite gale sėdintiems. :smt020
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Vo pati geriausia iseitis be to jiems jos reikalingos kad subas ne taip pustu. Subas galiniems keleiviams visada per garsus buna![]()
Vistik kodel taip pries fona esanti gale? Galbut teisybe, kad esminiai kanonai reikalauja priekio tik, ale kai sako rusai " podzvucke " is galo netrukdo visai...Ir garso daugiau, ir kai kuriai muzikai , beje nemazai daliai, tai yra i nauda... :smt020
P.s. gerai grojanciu auto esu girdejes.
WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197
O kodėl ausinės negaminamos 4.1 ?Matyt todėl, kad pilnai pakanka dviejų
![]()
Todėl, kad žmogus turi dvi, o ne penkias ausis.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
garai lad toks forumas egzistuoja,pasiskaites daug suzinai ir nedarai klaidu,
as dar nezinodamas sio saito susidejau i galine palange free air ir komponentus,mm biciuliai jus sakot jus zinot,padariau klaida,subas per savo putima iskraipo galinese palangese garsa,
dabar kas belieka atjunkt komponentus galinius ir palikt del grozio
atjungt ir isimt :smt023paulinijus link=topic=5260.msg54369#msg54369 date=1170976964 rašė čia:
dėl grožio nepatartina palikti nes tai traukia ilgapirščiuspaulinijus link=topic=5260.msg54369#msg54369 date=1170976964 rašė čia:
+37061857133 edmas
Kodel negamina? Gamina ir 7.1 be tai apsurdas. Iki ko daejom, zmones taip mulkina per akis kad net verkti norisi. Man kai pasake vienas kompiuteriniu zaidimu megejas kad nusipirko krutas ausines 7.1 tai pagalvojau kad saiposi, bet kai savo akimis pamaciau kad istikro jos tipo tokios ta apsiverkti tik belieka.BigBug link=topic=5260.msg53853#msg53853 date=1170586906 rašė čia:
7.1 ausines? :-D Jop tararai, gal koki modeli kas tikslu zinot? noreciau paskaityt ka sapalioja gamintojai.
Va cia gali pasigrozeti :smt022 http://gizmodo.com/gadgets/home-ente...nes-157440.php
90usd uz 'puikias' 7.1 ausines :-D nu juokinga tikrai... grazinkite stereo!
Kiek man aiskino komputerastai tie kur zaidzia zaidimus tai jiems labai gerai, net gi sako kad jaucia skirtuma tarp 5.1 ir 7.1 ausiniu. Ten atseit jiems kariaujant po miskus is skleiziamu garsu lengviau atskirti kur priesai pasislepe buna, ar is sono, ar uz nugaros, ar po tiltu. Filmu su jom ziureti jie nebande. Reiks man kada izbandyt paziet ka jie ten girdi per jas![]()
Zaidimai musu nevaldo, mus geras garsas valdo :smt020 :smt023
nekalbek taip uz visus, zmogus juk gali tureti ir kelis hobi,taip? bet as irgi nesizaviu zaidimais :-D
manes taip pat zidimai nedomina![]()
Bookmarks