Mažiausias būna toks, kokį palaiko įrašytuvas. Pvz pas mane 8x.
Su kokia programa,kolegos, irasinejate muzika? Nero ? Nero maziausias greitis x4,ar to pakanka? Tiesiog idomu kaip irasinejate jus p.s. Jei tema kartojasi, nepykit.
Mažiausias būna toks, kokį palaiko įrašytuvas. Pvz pas mane 8x.
aš tay per nero visada... greičiausiu greičiu... o koks skirtumas galit pasakyti tarp to kai įrašysiu didžiausiu ir mažiausi įmanomu greičiu? tarkim 4x ir 48x? :smt017
O aš visada lėčiausiu. Kuo lėčiau įrašys - tuo tiksliau bus - ir tuo tiksliau nuskaitys.
Tiesto tu cia juokauji ar rimtai klausi? Jei rimtai,tai gaminiesi vienkartinius cd,kuriu tikriausiai kas 2 grotuvas nenuskaitys, su 'itin geru' iraso detalumu. Turbut 256kb mp3 irasyta x4 pagrotu graziau. Pvz: kasetes iraso 1:1 greiciu,va ten tai kokybe !
Kuo mazesnis greitis tuo geriau irasis ir daugiau prietaisu ju nuskaitis,nes yra tokiu prietaisu kur irasius pvz..48x
tai tas prietaisas jo nenuskaitis paprasciausiai pvz as kazkada rasiau 52x ir idejo i sena maga ta kompakta tai jo paprasciausiai ne nuskaite siaip patartina rasyti kuo mazesniu greiciu ir kai mazesnis greitis cd-rom netaip greit uzlinks
Cia ne tai,kad patartina ar ne patartina,bet jei tave(Tiesto) tenkina x48 iskeptas audio CD, tai gali parduoti savo aparatura, isimest i bagazine pora s90 ir klausyti klausyti labai graziai,nes tau jos nereik,kad ir kokia ji butu(: Gal Kas i Tema Atrasys?
su nero ir maziausiu greiciu. kazkaip paskutiniu metu mp3 atbaide mane, tai is kompo viska isryniau. geriau jau maziau kokibiskesniu audio CD , negu daug mp3 , gerai kai buna 256 ,bet jai 128 tada jau tragedija.
Kas be ko audio cd geriau. paprasciausia irasyti taip-geras cd-rom(plextor,nec,sony) + nero,eacd + geras cd-r(audio -verbatim,sony) + max x4 greitis ir turime gera cd :-)
o tai koks skirtumas ir mp3 128bitu pardaryti audio cd? gal ir greiciau perskaitys, bet kokybes is sudo tikrai nepadarys ar as klystu?
neklysti, kokybes nebus vistiek. bet mp3 irases i audio cd, ji galesi naudoti tuose irenginiuose kurie neskaito mp3. bet asmeniskai as susinervinu,kai megstama muzika 'groja' slyksciai-meskit lauk mp3.
O jeigu ant CD įrašytuvo užkabintume kondencatorių ? Gal pavyktų išlygint matinimo šuolius ?
jai ismest mp3, tada ir magus tektu parduoti, nes kam pirkti uz 800lt kai galima cd skaitanty ir uz 200 nebloga paimt kas kokybe aplennktu mp3 as nesneku apie profesonalius/kokybiskus magus!
Jeigu mieste po centrą maluos, tai man sulenda ir iš mp3 verstas audio cd, nes pas mane neskaito MP3. Bet naujų tokių nebeįrašinėju.
To Vytis: pirkt grotuva vel del mp3 tai cia jau ne gero garso megejo bruozas, jauciu renkiesi pagal - o kiek kainuoja 'va tas' grotuvas? o mp3 yra-taip-tai tada paimsiu :-D
As panasiai mesa parduotuvej perku :-) beto ir pats paminejai- KAM PIRKT grotuva su mp3 brangiau,kai cd grotuva gali nupirkt pigiau ir kokybe jis aplenks mp3? tai tada isvis kieciausia butu koki HDD 40-80Gb prisijunkt(iPOD) ir turesi nezmoniskai daug skaitmenines muzikos ir galesi sau klausyti klausyti ir cd pirkt nereiks, ta 1lt kompaktui galelesi ant alaus praleist :-D
gerokai klysti ir truputį teisusLenikas link=topic=5281.msg54454#msg54454 date=1171106185 rašė čia:
renkuosi grotuva tik alpine, nes jie turi toki skambesi tinkanti mano ausiai šiuo metu turiu 9812rr, priestai jvc 909 pirkau nes pigiai pasiule, o ka galiu pasakyti apie jvc, jog visiskai slamstas tas jvc! (nepykit kam jis geras, tačiau cia skonio reikalas) pagal kaina as nesirenku, bet renkuosiu tai, kad skaitytu mp3! nes mano poreikiams reikalingas mp3 zut but gal, neiko nesakau, kadanors as isaugsiu ta mp3, tačiau šiuo metu tai man butina, del hardo tu teisus, kaskada buvo pas mane tevion 2005 pirktas grynai idomumo deliai, pasijungiau harda 20gb ir be problemu sau klausiau, bei pakankamai graziai kas palygint su originale automobilio akustika buvo. dbr ieskau savo alpinai adabterio kad prijunkti USB, taip tu atspejai irgi hardui! manau 80gb pakaktu kaip jau supratai šis malonumas brangus, tačiau man reikia ir as jy gausiu, gal ne tiek del kad tingeciau keisti mp3 cd o del to kad as noriu turet ir as jy privalau gauti!
kiekvienam savo zinoma as nieko pries, vienam svarbu kiekybe,kitam kokybe,dar kitas viduriuko iesko. visi renkasi pagal save,jei tau tinka-saunu!
p.s. alpine braizas man taip pat patinka-jaunatviskas,energingas.
p.s.2 nematau problemos gauti ta adapteri,ipod ir t.t. reik tik lt tureti
p.s.3 gerbiu zmones kurie aktyviai siekia tikslo.
Sveiki. O kaip su muzikos lossless formato įrašimu, kai turiu ne FLAC, o ape failą ? Tarkim galiu susitaikyti su tuo, kad kompaktas bus vieno takelio (nes visi mano turi ape kompaktai yra vieno takelio, t.y. visi kompakto tekeliai sudėti į vieną failą, peršopkt nuo vieno takleio prie kito galiu tik paisleidęs nuorodinį failą (cue). bet su kokia programa man šitą "monolitinį" komaktą įsirašyti į CDR taip, kad skaitytų paprastas cd grotuvas ir kokybės praradimas būtų kuo mažesnis? Nes naudojant Nero kokybė tikrai pastebimai krenta, nors naudoju labai paprastą audiosistemą. Gal yra kažkas geriau nei Nero ir jei yra tai kokie setup'ai. Ačiū.
Ačiū, jau siunčiuosi iš rutracker tą programėlę
EDIT: viskas veikia, jau įsirašiau kelis kompaktus, dėja garso kokybės nuostolis vistiek jaučiasi, čia graičiausiai dėl šito mano CDroma'as bus kaltas, bet va kad vientisas takelis išsiskaido atskirais gabalais tai čia yra super
Last edited by Sigis; 2012-09-19 at 11:37 PM.
Tas tai taip, nes mano cd rom'as mažiausią įmanomą greitį duoda 8x (tokiu ir rašau), kažkada turėjau kompą, kur cdrom'as leisdavo rašyt 2x, bet tais laikais dar nieko nežinojau, kad be mp3 dar yra ir lossless formatai, tai kompą muzikos rašymui iš vis labai mažai naudodavau. O gal galėtum prie visko patarat/rekomenduot kokį nors konkretų įrenginį, nes kompiuterinėj technikoj supratimo iš vis neturiu, tai nenoriu kokio niekam tikusio daikto nusipirkt.
Bookmarks