.
wat radau kolankes,ir ant ju nera nieko parasita,tj gal kas tokias turejot ir man apie jas papasakot galetumet?
.
.
.
Pirmi du paveisleliai, tai bus Focal Utopia Be N.7 wooferis, antras, tai bus MILLE MLK3KIT wooferis, bet tik 1960 arba 1963 neatsimenu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
Geri daiktai, bet ir randi tu..
Geri daiktai, bet ir randi tu ( :
turiu ta lygiai tokia pat antra ten kaip sakant "s50" rusiska dar senas daiktas Opas mane 1987metu O
data net yra dar ant magneto net gi nieko gero jos beat nieko ir blogo
ops:
Kodel randu as zinau jas kaip malda :smt023Lenikas link=topic=5308.msg54325#msg54325 date=1170962179 rašė čia:
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
o po kiek jos watu?omu?
cia temos autoriui rasiau, jis juk rado. dabar pasidomes kiek watu ir nuspres kaip groja ( :
tas kur pirmoje foto tai 10w ir 4ohm Owilmisz link=topic=5308.msg54344#msg54344 date=1170965549 rašė čia:
![]()
Ne tik, dar pasakis kokios dezes reikes. Ir litrazo ir apiforminimo. Supranti watai toks dalikas. :smt023
Senais gerais laikais buvau ziguliuko galineje palangeje tokius dinamikus susimontaves :supz:
10gds tai visai nieko placiajuosciai garsiakalbiai, o tie zemadazniai is s50 tai labai nejautrus ir labai zemai negroja.
:smt017 Okur tu juos montosi O
:smt017
turbut automobilin! :weedman:
as uz ta zemadazne pries pora menesiu 10 lt mokejau Osiek tiek reikejo man tokios
artyman:
Zvilgterk, jei tokios, tai dokumentuose parametrai matosi O
http://www.skelbiu.lt/1704150.html
Bet ten parasyta geri NAUJI dinamikai o tas kur pas musu forumieti kolonke tai ji yra tikrai sena O![]()
jo jo nauji;D 83metu O![]()
Bookmarks