tesinys.. ciut
smagi.. paparasta.. dinamishka
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
tesinys.. ciut
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
ir ką čia iš tų paveiksliukų reiktų spręst, na gražu, bet būna ir įspūdingiau,
jie jau skiri tam atskirą namo kambarį, tai paprastumo reiktų vengt
ir čia toks ryškiai audiolilinis variantas, per daug kabeliai sureikšminti
gerai akustikai kabelei jaucemi kekvienas durnas savaip :smt023
high end kambarys kashkoks...atrodo dishovai...yra tikrai grazesniu.. :smt020
taigi nevaizde hi-end
Seas excel ,scan speak radiator , A-class monoblokai ,hmm.... :smt020
revelatorops:
ring radiator :!:Arunas- link=topic=5338.msg54816#msg54816 date=1171475894 rašė čia:
P.S. neesu tikras ar tikrai ten scano radiatorius,bet turbūt taip.A šiaip exceliai labiau vertinami midbasai nei scan speak![]()
kad kabeliai jaučimi nesiginčysiu, bet ant ko jie padėti tai nemanau kad yra skirtumas :lol:
ar kas nors is diskutuojanciu tai ciupinejo, ar girdejo kaip tetis pasakojo, kai jo senelis pas pona tarnavo ir girdejo kalbant, kaip skanu zasi valgyti?![]()
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
O:smt020 :smt023
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
nečiupinėjom, bet vistiek galim turėt savo nuomonę
man atrodo jei jau kiši didelis pinigus tai geriau daryti maždaug taip http://www.royaldevice.com/custom.htm ir čia visai ne dėl gigantomanijosman tokia sistema atrodo teisinga
man ce primena parduotuve o ne gyvenamas patalpas kas yra skirtingi dalykai
oi kaip negerai naudoti mėlynus šv. diodus reguliatorių rankenėlėse ... Nu visiškai ne hi ... :twisted:
Būti kovotoju - medžiokliu - tai ne vien tik spęsti aukai spąstus. Kovotojas - medžioklis sugauna auką ne todėl, kad spendžia spąstus ar žino aukos įpročius, bet todėl, kad pats neturi įpročių - čia jo pranašumas. Jis visai ne toks kaip žvėrys, kuriuos gaudo - apriboti sunkių įpročių ir numatomų suktybių. Jis yra laisvas, lankstus, nenuspėjamas. Pasijutęs svarbus,žmogus apsunksta, pasidaro vangus ir tuščias. Kad taptum kovotoju, turi būti lengvas ir lankstus
skonio reikalas, bet man priimtiniau atrodo tirai ne dėl švieselių ir garsiakalbių kiekio, pamatau tuos kabelius gražiai išdėliotus ir nufotkintus iš visų pusių ir visas rimtumas prapuola, nesakau kad reik jung aliuminiais, bet ten tikrai per daug išsidirbinėja, chuj ten kas jausis kad jį padėsi ant kažkokių keraminių nesąmonių, daug labiau pajustu skirtumą jie juos padarytu minimaliai trumpus, o ne suraitytus visaip
Vistiek nesuprantu ko cia tau uzkliuvo tos "keramines nesamones" ir kabeliai? tai atrodo kad dabar tuos kabelius belekaip ismetit turejo ir jau tada gerai butu. kai suzinotum kabeliu kaina tai ir rimtumas manau atsirastu, o jai dar pats isigitum bent viena tai irrayer:
Tai visgi grabo formos kolonėlės dar vienas žingsnis link geresnio garso ? Ne komercinis triukas ?
dėl formos taip tai žingsnis
bet kabeliai, jie jau taip žiūrint kas teisingiau, turėtu būt įtempti kaip styga, siekiant kuo trumpesnių :!: ir nereiktu jokių "keraminių nesąmonių" :twisted: nors kabučių čia tikrai nereikia
man če panašu i optika ar švieslaidi :smt017
į galnį optika :-k
na bet ir tos "šlangos" į kolonkes [-X
šeip būtu įdomu iš kur šitos nuotraukos paimtos, gal kokia nuorodą
Žiauriai gera nuoroda.Tikra egzotika.Žemas yra dideli gabaritai.amas link=topic=5338.msg54862#msg54862 date=1171542268 rašė čia:
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
skirtingi dalykai -- manau - pirmo "hi-end kambario " ir anntro - paskirtys ,toks vaizdas - siek tiek skiriasi - pirmas man labiau imponuoja - noreciau savaitgaly - pasedet tokiam , ir taip turbut kiekviena savaitgaly ,,, :smt022amas link=topic=5338.msg54862#msg54862 date=1171542268 rašė čia:
Push link=topic=5338.msg54814#msg54814 date=1171475783 rašė čia:
atsiprasau zmoniu uz nesupratima , bet gal kas man paaiskins - kas yra scanspeak gaminiuose - "radiator " , lyg ir turiu kataloga scanu , ir kt. , bet radijatoriu - nerandu asortimente ... :smt017
O kas ten kolonėlės viršuje įdėta ?
![]()
Aukštadažnis
Tas stačiakampio formos aukštadažnis ? :smt017
negi neteko niekada matyti ?BigBug link=topic=5338.msg55158#msg55158 date=1171797141 rašė čia:
beje tie ribonai ar elektroakustiniai aukštadažniai gerai groja įdomu kodėl jie taip nepaplitę car audio. lyginau morel mt23 su senais infinity emit tai į moreliu pusę nenoriu net atsisukt, niuansai, gylis, malonumas klausyt daug geresnis
O mašinose nepaplite todėl, kad geriausiu atveju gali groti nuo 6kHz, o dveju juostu sistema su tokia pisčialka tai tikras pravalas.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
Bookmarks