+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 3 PirmasPirmas 1 2 3 VėliausiasVėliausias
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 60 iš 82

Tema: Reikia komponentu (~1500 lt). HELP!

Aktyvus Push is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Pagal nutylėjimą Ats: Reikia komponentu (~1500 lt). HELP!

Citata Artūras S link=topic=5343.msg55108#msg55108 date=1171745868 rašė čia:
    Citata Push link=topic=5343.msg55102#msg55102 date=1171744346 rašė čia:
    Citata Artūras-M link=topic=5343.msg55100#msg55100 date=1171743637 rašė čia:
    Citata Push link=topic=5343.msg55095#msg55095 date=1171742485 rašė čia:
    Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal.
    Nežinojau, kad šių firmų aukštadažniai turi kažką bendro
    O aš ir nesakiau kad jie vienodi,tiesiog juos vienija žmonių pasipiktinimas ,joke.
    Aš daviau tik primerus,savo menką patirį,dabar prašom ir savo kažką inešt apie minimus gasiakalbius
    Tu kelintą kartą kitų š.... nuomonę pateiki kaip savo ,o po to bandai taisyti padėtį.Kiek buvo sumontuota Focal komponentų ir pigių ,ir brangių tai nebuvo nei vieno piliečio kuriam nepatiktų aukštas.Tas jų aukštas švelnus ir detalus.Problema nemokšiškas montavimas.Remiesi kreivarankių ir kreivaausių nuomone ir klaidini tuo kitus. :twisted:
    Na gerai ,o jei duotum savo patenkintiem klientam paklausyt focalų ir tarkim eton ,morel ,tu esi tikras kad jie pasirinks būtent focal?

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Paskaityk ką parašei."Na etono midbasas tikrai nepūs,bet garso lygis su jais aukštas,Rainbow aukštadažnis daug kam nepatinka,tarp kitko kaip ir focal." Focal aukšti patinka daug kam ir tai yra priešingai negu tu teigi.
    daugiau neoriu ginčytis dėl tavo šito klaidingo teiginio.

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Ginčytis aš irgi nesiruošiu ,o kad daug kam patinka irgi ne rodiklis ,kiekviena akustika savo šalininkų ir priešininkų.Ir jei sakysim ,kad focal aukštadažniai neblogi,tai nereiškia kad nėra geresnių,kas ir buvo norima pasakyt...

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Geriau bandykit žmogui padėt,daviau du konkrečius variantus,bet kaip matau focalai vis tiek ima viršų...

arturas@emmanet.lt Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S will become famous soon enough Artūras S's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Tu su savo akibrokštais pats ir išreklamuoji.Jei rašytum apie tai ką pats bandęs ir su kuo dirbęs ,tai taip neatsitiktų.

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Citata Artūras S link=topic=5343.msg55123#msg55123 date=1171748087 rašė čia:
    Tu su savo akibrokštais pats ir išreklamuoji.Jei rašytum apie tai ką pats bandęs ir su kuo dirbęs ,tai taip neatsitiktų.
    Nu sorry,jei mano postas buvo suprastas kaip reklama aš iš to duonos juk nevalgau... Buvo paminėti etonai ir rainbow,žemesnes serijas esu klausęs ir numanau kad vienu laipteliu aukščiau esantys garsiukai bus panašaus charakterio.
    O Rainbow ypatumus gal Artūras M papasakos,lyg ir prekiauja...

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Nu niekaip nesugebu suvokt PUSH vaidmens siame forume. Kazkoks aikiplesa issisokelis. Nei pats ka turejas nei ka bandes, kankur kazka girdejes kazkur kazka skaites.. Sedi kaip diletantas ir absoliutina nuomones. Taip ir nesupratau ka jis norejo bent vienu savo postu pasakyt? Ar tai geri tie Rainbow, ar tai jei blogi, Eaton blogi ar geri vel neaisku. Ateina iveda sumaisti ir dingsta, arba geriausiu atveju bando kazkur kazka issukt priestarauja pats sau..
    Nesuprantu ka jis cia veikia?

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Citata Push link=topic=5343.msg55127#msg55127 date=1171749496 rašė čia:
    Nu sorry,jei mano postas buvo suprastas kaip reklama aš iš to duonos juk nevalgau... Buvo paminėti etonai ir rainbow,žemesnes serijas esu klausęs ir numanau kad vienu laipteliu aukščiau esantys garsiukai bus panašaus charakterio.
    Jei nesupratai tai paaiškinsiu.Lepteldamas apie Rainbow ir Focal aukštadažnius ,išprovokavai apie pastaruosius ginčą kuris ir buvo Focal reklama.

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

O aš ir nesakiau kad jie vienodi,tiesiog juos vienija žmonių pasipiktinimas ,joke.
    Aš daviau tik primerus,savo menką patirį,dabar prašom ir savo kažką inešt apie minimus gasiakalbius
    Tu kelintą kartą kitų š.... nuomonę pateiki kaip savo ,o po to bandai taisyti padėtį.Kiek buvo sumontuota Focal komponentų ir pigių ,ir brangių tai nebuvo nei vieno piliečio kuriam nepatiktų aukštas.Tas jų aukštas švelnus ir detalus.Problema nemokšiškas montavimas.Remiesi kreivarankių ir kreivaausių nuomone ir klaidini tuo kitus. :twisted:
    cia buvo postas , kuris is esmes paaiskina niuansus - kad buna aukstas toks blogas ar anoks blogas - isbandyta ir pacio n kartu - "neradus savos vietos garsiukams instaliacijoje atomobilio salone" - ir atsiranda nuomones tokios - kad kazkas sudas ar kazkas maziau toks - visi garsiukai turi savo charaktery kazkoky grojimo , tik jis nebutinai blogas , o kam koks patinka , koks stipras , grotuvas ir tp.t. , ir kokia muzika klausai , bet sukisus juos belekaip - nesuprasi tikro grojimo garsiuko...o kaip puchas klauso pas save komponentus - rodos matytas vaizdas , jis liudnas , bet jam netrukdo isreiksti savo patirtim nepagrysta nuomone , ir mp3 yrasu naudojimas - taip pat nepades suprast kas yra kas...puchas - smarkus vaikis , jo misija cia - darosi aiski jau O

Registracijos data
    Oct 2003
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    61
    Žinučių
    4,480

Pasikartosiu jei galima.

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Citata Angel link=topic=5343.msg55138#msg55138 date=1171787574 rašė čia:
    Nu niekaip nesugebu suvokt PUSH vaidmens siame forume. Kazkoks aikiplesa issisokelis. Nei pats ka turejas nei ka bandes, kankur kažką girdejes kažkur kažką skaites.. Sedi kaip diletantas ir absoliutina nuomones. Taip ir nesupratau ka jis norejo bent vienu savo postu pasakyt? Ar tai geri tie Rainbow, ar tai jei blogi, Eaton blogi ar geri vel neaisku. Ateina iveda sumaisti ir dingsta, arba geriausiu atveju bando kažkur kažką issukt priestarauja pats sau..
    Nesuprantu ka jis cia veikia?
    Bandau padėt žmogui,negi tai sunku įžvelgt? Apie rainbow ir eton labai abstrakčiai papasakojau,nieko nemenkinau neaukštinau,be to paprašiau žmonių gal būt dirbusių su ta akustika papasakot išsamiau,bet kaip dažniausiai būna šitame forume nuomone gali išgirst tik apie focal ir alpine privalumus...

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Citata Artūras S link=topic=5343.msg55142#msg55142 date=1171790730 rašė čia:
    Citata Push link=topic=5343.msg55127#msg55127 date=1171749496 rašė čia:
    Jei nesupratai tai paaiškinsiu.Lepteldamas apie Rainbow ir Focal aukštadažnius ,išprovokavai apie pastaruosius ginčą kuris ir buvo Focal reklama.
    OK Artūrai jau prieš tai pasisakiau,kad instaleriai sugeba pažabot tuos cyplius.Pats kartą metalinį cyply priverčiau grot bent kažkiek į temą.
    O apie focal aštrumus,tai čia ne aš sugalvojau,nemačiau dar nei vieno focalo testo(o jų mačiau bent keturis) kur nebūtų sakoma tipa: cyply glušinam,sukam į langą.Bet juk yra būdai tas problemas šalint ir tu pats puikiai žinai kaip tai daryt,todėl ir pyksti ant vyraujančios nuomonės kad jie patys iš savęs yra aštrūs,ar ne taip?

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Helix vėl kaltini nepagrystai,eilinį kartą,kažkaip pastebėjau pakritikuot megėjas esi,kad ką savo vertingo būtum inešęs į diskusijas kažkaip nepastebėjau,gal per mažai čia lankausi?
    Ir būk geras nustok prikišinėt man mp3 formatą,aš jau trys metai negirdėjęs kaip mp3 groja tiek kompe tiek automobilyje,o originalių cd kompe turiu tiek kad tau į spintą vargu ar tilptų

Blokuotas sukčius Lenikas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    935

OT:
    Gyvenkim draugiskai
    to Push'as: kokio stiliaus tavo CD? jauciu electro 0, taip?

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Citata Lenikas link=topic=5343.msg55174#msg55174 date=1171804857 rašė čia:
    OT:
    Gyvenkim draugiskai
    to Push'as: kokio stiliaus tavo CD? jauciu electro 0, taip?
    Electronica seniau buvo mano aistra.Dabar gal tik 15cd turiu,klausau tokių kaip fluke,underworld,yello,BT,Shpongle.
    Šiaip vien audiofilinių cd turiu per 70,va ant ko aš dabar koncentruojuos Gaila reti padlos ir dauguma seni...

Blokuotas už kloną eXtreme is on a distinguished road eXtreme is on a distinguished road
    Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Pusch jei neesi "piktas kaimietis" galima kolekciju kopijomis apsikeist, a? manau visko neturi? o r tu gal ko idomaus turi? ma mastai apie tai?

Savas helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix will become famous soon enough helix's Avatar
    Registracijos data
    May 2006
    Žinučių
    287

Citata Push link=topic=5343.msg55170#msg55170 date=1171803479 rašė čia:
    Helix vėl kaltini nepagrystai,eilinį kartą,kažkaip pastebėjau pakritikuot megėjas esi,kad ką savo vertingo būtum inešęs į diskusijas kažkaip nepastebėjau,gal per mažai čia lankausi?
    Ir būk geras nustok prikišinėt man mp3 formatą,aš jau trys metai negirdėjęs kaip mp3 groja tiek kompe tiek automobilyje,o originalių cd kompe turiu tiek kad tau į spintą vargu ar tilptų
    kam reikia - tam "vertingo" pasakau - o tiksliau - ka pats zinau , ka bandziau ir tp.t. , bet as su kosminiais ir mistiniais specais is rusijos platybiu - nebendrauju , tai kazko ultragenealaus - nepaporinsiu , tavo cia misija unikumus cituot , as apsiribosiu - savo praktika , ir savo y spinta telpanciais org. diskais , o tave sveikinu turint didele spinta , y kuria tu vargais negalais sutalpini savo audiophilinius yrasus( mp3 formate , kad y kompa tilptu , nes kitaip pasak taves gautusi , kad tu hardus - ne viena ir ne 8 turi po 200 gb)

Registracijos data
    Aug 2006
    Žinučių
    140

Citata Angel link=topic=5343.msg55178#msg55178 date=1171805683 rašė čia:
    Pusch jei neesi "piktas kaimietis" galima kolekciju kopijomis apsikeist, a? manau visko neturi? o r tu gal ko idomaus turi? ma mastai apie tai?
    Na dar niekam neesu atsakęs,jei esi kaunietis,tai parašysiu kelių dienų begyje galbūt kažką ir sugalvosim,dabar ne cd rūpi

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

o tai šios grupės ne elektronikos stiliaus? ypač du paskutiniai :lol:

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Grįžkit prie temos :smt018 Pradžia buvo įdomi..

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Nu vo kita kalba loju: pacekink privata.

Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    935

to DEIVISC:
    Baik. jeigu BT ne elektronika tada as akrobatas. kas dream trance isradejas? ne Brianas Transeau(BT)? siaip jis styginiu oranzuotes ir klasikines orkestruotes specas,nes tai studijavo. bet viskas maisoma kartu su elektronika ir bendroi sumoj tai elektro! BT-This Binary Universe. sis naujausias albumas - simfonija+minimalistine elektronika.

Ekspertas DEIVISC is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2004
    Vieta
    kaunas
    Žinučių
    1,448

tai aš iš Push ir juokiuos kad tipo jis dabar jau nebe elektronika klauso, nors paminėti diskai absoliuti elektroninė muzika

Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    935

Ups jo jo tu teisus. nepyk,netaip tavo posta perskaiciau ir pats bereikalo pripostinau.
    ir tegul temos autorius nepyksta,kad i lankas vaziuojam. gana. griztam prie temos.

Naujokas manttys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    39
    Žinučių
    53

nepykstu :smt023 Parasiau moreliu savininkui, tai daugmaz citata is jo ats: "..bet elate tai tikrai man laaabai gerai skamba,ir kas svarbiausia tikrai svariai groja net klausantis pilnu pajegumu. ir patikek tikrai garsiai groja.
    na konkreciai del priesbosio tai jis tikrai gerai groja zema dazini..." Na kaip tik tai, ko man reikia - neiskraipytas garsas prie didelios galios ir neblogas priesbosis. Bet velgi tai tik zodziai, noriu pats paklausyti... Gal kas pazysta ka nors, kas turi elate?
    Sony CDX-C90, RS spl, Helix e20, JL 10w7, ESX Vision VE-1000.1

Registracijos data
    Dec 2006
    Vieta
    Alytus-Vilnius
    Amžius
    39
    Žinučių
    935

jau labai ryskus reklaminis akcentas tavo cituoto morelio savininko :-) iskraipymai prie pilnos katuskes neisvengiami.
    o tu tikrai protingai mastai, paklausyk pats, paziurek kaip tau Morel braizas, kaip austi zemi. ir nuspresi ar patinka ar ne. tik atkreipk demesi klausomoj sistemoj i stipra,galva. jei jie prasti,tai ir Morel'iams neleis groti. na bet pirmam vaizdui ispudi susidarysi.

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Nu bet Morel ne elektronikai. Iš kitų manau tikrai daugiau išspaustumėt

Naujokas manttys is on a distinguished road
    Registracijos data
    Aug 2006
    Vieta
    Klaipėda
    Amžius
    39
    Žinučių
    53

elektronikos as neklausau :smt018 Kaip minejau, mano muzika pop, danc e, dar gal lengvo rokelio buna. Tokie vyraujantys stiliai, o kita jau isimtys, nes as, kaip ir dauguma, klausau yvairia muzika
    Sony CDX-C90, RS spl, Helix e20, JL 10w7, ESX Vision VE-1000.1

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Viskas ten tvarkoj su tais moreliais! Priesbosi turi superini dar tegu tik visi tokius turi.. tiesiog jiems BUTINAS APIFORMINIMAS! t.y. dezuciu reikia neisvengiamai norint suzinot ka jie gali groti, ir plius dar fazikiniu. Kadangi morelius visi kisa i dureles uztai ir iskilo ta tendencija kad moreliai neturi priesbosio! Pats turejau Elatus ir zinau kaip jie groja i dureliu turi ir kaip fazikinese dezutese! Ir jokia cia reklama. Zanru priklausomybe turi didzioji dauguma garsiakalbiu, nors yra isimciu!
    Beja Arturo pasiulyti Scanspeak taip pat reikalauja dezuciu! Ka mes norim apgaut!? Norint tureti maximuma. aisku galima nusipirkt Hi enda sukist bilekaip ir kaifuoti nuo daikto o ne nuo grojimo. Beto dauguma auksciausiu seriju garsiakalbiu yra orentuojami i apiforminima!
    ia labai gerai suveiktu tas posakis kas groja viska negroja nieko! Todel gamintojas pries gamindamas produkta pradzioj atsizvelgiai i mases kam gamina! Nuo to ir paskirsto garsiakalbiu tinkamuma, groti tam tikrose terpese.

Registracijos data
    May 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    45
    Žinučių
    379

Beto zemadazni kaip perkate visalaik ziurite ir sprendziate kur ji desite, ar i deze ar i laisva turi. jei i deze.. pasirenkate dezes tipa pagal garsiakalbio tinkamuma, paskaiciuojate turi, atsizvelgdami automobilio tipa bei jo tinkamuma ir salono itaka garsui.
    Dabarties nusiperkate komponents pasiemat priesbosi, neatsizvelgiat i jo elekt. mech. parametrus sukisat betkur ir stebites gautu rezultatu, kad neva negroja arba groja bet kazko truksta, kaip sakant galetu ir geriau.
    Juolabiau jei kalbant konkreeciai, morelis duoda visus parametrus kuriu reikia paskaiciuoti turio garsiakalbio apiforminimui! Tiesiog reik netinget paspaudinet klavisus. Jei esate nekompetetingi visalaik galima prasyt suprantanciu draugu, kolegu ar kreiptis pas zmones kurie is to valgo duona!
    Beto moreliai nera toksai Sudas, kokie ji nupiesia musu mylimi instaliatoriai! cia as matau paprasciausia tingejimateisingai juos idet, kartais tiesiog nebutna i tam tikrus automobilius galimybes teisingai instaliuot! Todel kaip alternatyva yra parenkami kiti garsiakalbiai sugebantys dirbti FREE AIR tipo rezimu.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės