Sveiki,
tikiuos kas nors padės man apsipresti... Tai va, dabar esu nusiziurejes Morel elate 6 dvijuoscius komponentus. Forumuose skaičiau labai geru atsiliepimu apie juos. Dar + tai, kad galingumas didelis, aukstadazniai taip pat graziai groja, bet va kaip su priesbosiu?? Galit kas nors objektyvia nuomone pasakyti? Gros duryse e36 sedano, jokiu dezuciu nebus, tik duru turyje. Dar girdėjau tokiu nuomoniu, kaip kad priesbosio is siu karsiakalbiu papr nera. Nu žodžiu, nežinau kuom tiketi, o firmoje paklausyti kazin ar man duos. O gal zinote atitikmenu (nevirsijanciu 1500 lt), kas turėtų gera priesbosi (nes subo dar koki puse metu nebus) ir svelnius aukstadaznius? Muzika pop, danc e, kartais visokiu bumciku ysimaiso, lygiai taip pat ir lyrisku dainu, tai stilius daugiau kaip ir radijinis, aišku daug isimciu. Durys lyg normaliai paruostos, dabartiniai gerai skamba, tik tiek, kad garso man trūksta. O gal būtų ymanoma pas ka nors tuos elate paklausyti, nes nenoriu pirkti is kalbu, reikia savom ausim ysitikinti kas ten kaip. Kiti sitemos komponentai: galva clarion 958, stiepras audison vr209. Tikiuos viska susakiau, tai pagelbekite, kas galit Aciu