Artūras-M link=topic=5349.msg54921#msg54921 date=1171621680 rašė čia:
OFFTOPIC:
nu nzn kaip supratai, bet manau kad zmogus neparasys vienos zinutes ir neissius kokiem 100 žmonių ka manoVyti, pagal forumo taisykles tai traktuojama kaip SPAM. Perskaityk įdėmiai.(nors būtų idomu paziurte kaip kaip mano)
as ta cia pastebejau!, kadangi neesu profas, stengiuosi ir kaika kitiem pasakyti, padėti. jau manau supratote taBe to, profesionalai nori valgyti ir jie tarpusavyje konkuruoja, nežiūrint to, kad prie stalo visi gražiai bendrauja.o kad valgyt nori tai cia dauguma tokiu yra! paklausus koki stiprintuva rekomeduotu, pasvartymui ir pan, siulo jau pirkti! manau jau ir sios temos autorius gavo jau pasiulimu kanors pirkti! o pasieskojus paieskoje, taip pat nieko gero nerandi, kas tiktu kisianei, pagal klausoma muzika bei principus.
juk niekas ir nedaro taip kaip pasakys kitas! juk daug žmonių turi savo nuomone, klauso ivairia muzika! o ekspertu tikrai nebutina buti kad geletum atsirinkti kas gerai o kas ne. beto aukso viduriuka gali visada susirasti. nors labai gaila, cia kad pagelbetu, kaip minejai praso duonosJeigu bandysi vadovautis įvairių patarėjų receptais, tu pats turi jau būti patapęs ekspertu, kad iš patarimų atsirinkti kas tau tinka....kasko patarimais nesisvaido... ir mano nuomone cia is vis daug kas yra "susisukia"
(nepykit, bet taip jau man atrodo!
o del sistemos svarbiausia neskubet! atsirinkt, pasiklausinet. P.S. paklauses tinkamo zmogaus asmeniškai i pm tikrai daug greiciau gausi informacija negu paklausdamas viesam forume, nebent jau labai daug lt gali skirti tai gal koks gero garso klubo narys tau kaska surinks ir parasys(arba po mano sio posto prades patarinet)
šiaip klubui trūksta daug konuosirdumo, draugiskumo, patarimu ir t.t... kas like is senuju, visad jiem lengviau negu naujam atejus
cia tik mano nuomone, bet gal ir dauk kas taip mano nors ir cia viskas ne i temos pavadinima, tiesiog man pasirodė kad tinkamas metas tai pasakyti
Bookmarks