2 ir 3 punktai tinka puikiai, bet pirmo prie jų nepriderinsi nei su jokia suma.ZaXaS link=topic=5349.msg54887#msg54887 date=1171565197 rašė čia:
Sveiki, taigi prireike jus pagalbos
Neuzilgo pirksiu automobili (greiciausiai opel astra) ir po biski jau dairausi jam aparaturos. Lesos apie 3000, taciau kiek paskaitinejau si foruma, supratau, kad galiu ir neuztekti tam ko as noriu.
O noriu kokybisko ir gan nemazo garso. Na nenoriu kaimynams daryti diskoteku, bet kad man sedint viduje pilnai jo pakaktuMuzika klausoma yvairi, mp3 formatu.
Garso izoliacijos kolkas nereikia.
Uz tuos 3000 noreciau gauti grotuva, stiprintuva, komponentus (galvoju apie alpine spr 17ls) laidus ir sudejimas. Suba (apie 300w rms) ir antra stiprintuva manau pirkti veliau. Ar reikia pirkti kondesatoriu tokiai aparaturai?
Taigi noreciau suzinoti kiek kam reikia skirti pinigu, kiek gali kainuoti visko pajungimas. Kokius konkreciai pirkti komponentus stiprintuva grotuva?
Is anksto aciu![]()
2 ir 3 punktai tinka puikiai, bet pirmo prie jų nepriderinsi nei su jokia suma.ZaXaS link=topic=5349.msg54887#msg54887 date=1171565197 rašė čia:
+37061857133 edmas
Na kokybiskas vienas supranta vienaip kitas kitaip... Manau paklauses orginaliai įdėtos aparatūros vertos 100 lt ir idejus komponentus uz 600 galeciau pasakyti kad tai yra kokybiska.
Mielu noru izoliuociau as ta automobili, bet viskas kainuoja... Orginalus cd taippat![]()
Garso izoliacija yra viena iš kokybiškesnio garso sudedamųjų dalių.Kuo remiantis ,tu norėdamas kokybiško garso ,jos atsisakai.Tu nesigaudydamas šitoje srityje iš anksto bandai komplektuosi audiosistemos sudėtį.Siūlyčiau pasikonsultuoti ir paklausyti daugiau šioje srityje išmanančių žmonių.Atsiprašau jei išsireiškiau aštrokai. O![]()
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Na taivat butent ir noriu jusu patarimu. Tai izoliacija kiek zinau gan nemazai kainuoja, pamaniau, kad geriau paciai aparaturai skirsiu daugiau pinigu nei tam bitumui. Na matot kad nelabai ka as ciau gaudausi, tai gal ne kabinekites o duokit konkreciu patarimu jeigu galimazodziu yra 3000-4000 kam kiek skirti, kokius modelius pirkti? aciu
![]()
Už minėtus pinigus gal būt išeina:dviejų durų garso izoliacija su komponentais ir stiprintuvu.Plius darbas ir naudotas grotuvas.
Kiek kas kainuoja? Komponentai su grotuvu apie 1000 manau, o kiek stiprintuvas, laidai, darbas?
Tikrai taip, subui siuo atveju permazai finansu.
temos autoriui: kad investuosi i geresne akustika ir numosi ranka i jos apiforminima,tai dar nereiskia,kad bus geriau nei pigesne akustika bet tinkamai iforminta, profesionaliai parinkta ir sureguliuota.
konkrecius modelius tau patars arba instaliuotojas arba tu pats turesi issirinkt(jei montuosiesi pats). visu ausys,norai ir supratimas skirtingi-konkretus patarimas gali nuvilti. o kas liks kaltas? tai va...
p.s.
klausant mp3 turbus didziausia role tokio biudzeto sistemoj vaidins stiprintuvas.
Už 3 labai sunkiai. tačiau už ~4 jau išeina drąsiai.ZaXaS link=topic=5349.msg54887#msg54887 date=1171565197 rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
pirmoj eilej issirink maga, tada gerus komponentus (pirkadamas juos gerai apsvarstyk ir pasiskaitinek, as nepagaileciau ir kokia min 1500lt jiems) ir stipriu, pasidaryk butinai garso izoliacia! zinoma laidai ir gausis tau apie 3000/3500ltpatikek, geri komponentai geriau nei uz bosa
o jai tau podiumus reiktu daryti tai isvis daryk 3 juostu sistema
bosa imciau paskutenej vietoj kaip minejai jai dar atskira stipra nori tai px. palikciau paciam gale. plius kondikas, nu dar gausis apie 1500/2000lt.
svarbiausia neskubek, rasyk visiem protingiem i PM kad pagelbetu! nes tikrai nesunkiai galima ismesti pinigus i bala. nebent tu max zadi skirti tik kokia 3000lt, tai tarkim as net nieko nepasiuliciau, nes as pats skyriau tik 2000, ir gerokai virs 3000 virsijau, bet sh... ir gavos...
taip kad mano nuosirdus patarimas butu NESKUBEK!![]()
Vytis link=topic=5349.msg54917#msg54917 date=1171617472 rašė čia:
OFFTOPIC:
Vyti, pagal forumo taisykles tai traktuojama kaip SPAM. Perskaityk įdėmiai.
Toliau, dauguma protingų, pajutę kad žmogus rašo iš eilės visiems, paprasčiausiai tau uždės „ignore“ visiems laikams. Didžioji dauguma protingų, tai tie patys profesionalai, turintys savo receptus ir tau tikrai receptūros nepasakys. Geriausiu atveju pasakys bendrais bruožais. O iš to naudos greičiausiai nebus, nes jeigu bandysi pakartoti, bus didelis prisvilęs blynas ir tada galėsi aiškinti, kad tas kas patarė yra nelabai protingas O![]()
Be to, profesionalai nori valgyti ir jie tarpusavyje konkuruoja, nežiūrint to, kad prie stalo visi gražiai bendrauja.
Jeigu bandysi vadovautis įvairių patarėjų receptais, tu pats turi jau būti patapęs ekspertu, kad iš patarimų atsirinkti kas tau tinka.... Nes pvz aš, matydamas kad sistema sukomplektuota prieš mano logiką net nematau galimybės ką patarti. Apart to, kad išmesti kas netinka ir sudėti tai kas tinka. Kitos diskusijos net būti negali.
Kita kalba patarimas viešam forume. Čia patarimai duodami daug maž neutralūs ir iš jų yra naudos, jeigu sugebi susigaudyt. Jeigu nesugebi, bandyk skaityt dar kartą arba perklausk detalės kurios nesupranti. Neturi kantrybės vienas, atsakys kitas.
Na va kaip graziai Arturas-M paaiskino 0nuo A iki Z...
Artūras-M link=topic=5349.msg54921#msg54921 date=1171621680 rašė čia:
OFFTOPIC:
nu nzn kaip supratai, bet manau kad zmogus neparasys vienos zinutes ir neissius kokiem 100 žmonių ka manoVyti, pagal forumo taisykles tai traktuojama kaip SPAM. Perskaityk įdėmiai.(nors būtų idomu paziurte kaip kaip mano)
as ta cia pastebejau!, kadangi neesu profas, stengiuosi ir kaika kitiem pasakyti, padėti. jau manau supratote taBe to, profesionalai nori valgyti ir jie tarpusavyje konkuruoja, nežiūrint to, kad prie stalo visi gražiai bendrauja.o kad valgyt nori tai cia dauguma tokiu yra! paklausus koki stiprintuva rekomeduotu, pasvartymui ir pan, siulo jau pirkti! manau jau ir sios temos autorius gavo jau pasiulimu kanors pirkti! o pasieskojus paieskoje, taip pat nieko gero nerandi, kas tiktu kisianei, pagal klausoma muzika bei principus.
juk niekas ir nedaro taip kaip pasakys kitas! juk daug žmonių turi savo nuomone, klauso ivairia muzika! o ekspertu tikrai nebutina buti kad geletum atsirinkti kas gerai o kas ne. beto aukso viduriuka gali visada susirasti. nors labai gaila, cia kad pagelbetu, kaip minejai praso duonosJeigu bandysi vadovautis įvairių patarėjų receptais, tu pats turi jau būti patapęs ekspertu, kad iš patarimų atsirinkti kas tau tinka....kasko patarimais nesisvaido... ir mano nuomone cia is vis daug kas yra "susisukia"
(nepykit, bet taip jau man atrodo!
o del sistemos svarbiausia neskubet! atsirinkt, pasiklausinet. P.S. paklauses tinkamo zmogaus asmeniškai i pm tikrai daug greiciau gausi informacija negu paklausdamas viesam forume, nebent jau labai daug lt gali skirti tai gal koks gero garso klubo narys tau kaska surinks ir parasys(arba po mano sio posto prades patarinet)
šiaip klubui trūksta daug konuosirdumo, draugiskumo, patarimu ir t.t... kas like is senuju, visad jiem lengviau negu naujam atejus
cia tik mano nuomone, bet gal ir dauk kas taip mano nors ir cia viskas ne i temos pavadinima, tiesiog man pasirodė kad tinkamas metas tai pasakyti
Jeigu daugiau klausimų uždavinėsi į PM, tai ir toliau čia bus mažai informacijosVytis link=topic=5349.msg54926#msg54926 date=1171624332 rašė čia:
Žinoma yra, nes tūno krūva komersantų, kurie tik ir laukia kada, kam nusiųsti komercinį pasiūlymą. Kol nebus tokie pasiūlymai apskundžiami, tol tvarkos nebus. Priklauso viskas nuo Jūsų pačių. PM yra nekontroliuojama, nemoderuojama, nes tai pažeistų privatumo teises.Vytis link=topic=5349.msg54926#msg54926 date=1171624332 rašė čia:
Nesutinku. PM yra mano asmeninė zona. Ir jeigu nematysiu kažkokio tai intereso sau, tikrai neatsakysiu nieko gero.Vytis link=topic=5349.msg54926#msg54926 date=1171624332 rašė čia:
Visada reiktų pradėti nuo savęs.....Vytis link=topic=5349.msg54926#msg54926 date=1171624332 rašė čia:
To zaxas:
Vaziuok su ta suma pas instalerį ir jis tau padarys tikrai geriau nei tu pats su tokiom dabartinem žiniom, nes prisipirksi bet ko, susidesi bet kaip ir rezulatas gali labai nuvilti, bet cia tik mano nuomone, jos nebutina laikytis, sekmes O![]()
kam pas ta instaleri-galima neskubant ir paciam normaliai pasidaryt-pasikonsultuos su protingais dėdėm ir pasidarys,bet kad yra viena beda tie dedes nedalina patarimu uz dyka<siekia naudos sau>o jei ka patars tai taip neapstrakciai.....
Kaip žinia konsultacinėse firmose už konsultacijas reikia mokėti pinigus nes jos iš to gyvena.Mes ,gyvendami iš šitos veiklos dar ir daug patarimų suteikiame už dyką.Tikrai nei vienas instaleris nenorės visko pasakyti iki galo.Antras dalykas net jei ir pasakytų tu paprasčiausia nesuprasi nes reikalingos bent pradinės žinios.Prisukti garsiukus visi moka.
Bookmarks