Įtarčiau stiprintuvas silpniausia vieta, jeigu su montažu viskas tvarkoj...
Šiuo metu sistemele:
Galva: Alpine 9853R
Komponentai: Focal access 165a
Stipras: JBL gto755.6
Subas: JBL GT3
Norėčiau sudalyvauti Alytui naujokuose. Planuoju greitu metu gauti šiektiek LT, ką galėtų papasakoti/pasiūliti instaleriai ? Montavimui laikas nebūtu ribojamas. Yra biudžetas (nors ir nedidelis) ir noras. Laukiu pasiūlimų.
Alpinistas...
Įtarčiau stiprintuvas silpniausia vieta, jeigu su montažu viskas tvarkoj...
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Aš irgi taip manau. Tik va nžn ką vietoj jo. Girdėjau kad Audison su Focalais gražei groja, bet pats negirdėjau, gal yra girdėjusių audison su focalais? Jaučiu jog ArtūrasS turėtų būti susidūeręs. O jei ne Audison tai už tokią kainą į ką būtu galima žiūrėti?
Alpinistas...
Na nžn mano nuomone jei į varžybas žiūri kaip sportininkai į olimpiada (svarbu dalyvaut) :-P tai sėkmingai gali važiuot ir su esama sistema,norint kažką rimčiau manau vien stiprintuvą pakeist neužteks,nes stiprių pusių šitoj sistemoj aš nelabai įžvelgiu IMHO
Push, jeigu neturi ką parašyt į temą, tai paprašysiu nieko nerašyt. Tikiuosi man nereiks šio prašymo antrą kartą rašyt....
Aš kaip ir pasakiau,stiprintuvo pakeist nelabai užteks,bet jį keist teks pirmiausia,kitas pasiūlymas viską stūmt ir jei laiko yra po truputį dėt kažką rimčiau,ką pirkt? patars specai eigoj ,svarbu apsispręst kuriuo keliu eini
Taigi pradėčiau nuo akustikos-stiprintuvo,pinigų matau užteks, ypač pardavus turimus daiktus...
Garsiakalbiai, galva pilnai pakankami, kad pretenduoti į prizines vietas pigesnėje naujokas klasėje, su atitinkamu stiprintuvu ir protingu montavimu galima pretenduoti ir brangesnėje klasėje. Sau tik reikia užsibrėžti tikslą ir paskirti lėšas. Jeigu būtų magnat, bošman, vieta ir kiti :supz: komponenai, tuomet reiktų viską mėžti iš pagrindų...
Oi kaip norėčiau nepritart tau Artūrai,bet labai sunku argumentuot ,kai neesi girdėjęs pigiausios serijos focalų ir nežinai LT varžybų lygio,anyway dėl vieno tvirtai pritariu prie geros instaliacijos įmanoma viskas...
LT varžybų lygis pakankamai aukštas, tačiau tai nereiškia, kad su 600 LT kategorijos komponentais negalima jose dalyvauti![]()
jeigu atvirai tai aš nesitikėjau jog už 600 lt jie taip gros... tačiau tai viskas su esamu stiprintuvu, manau jog pakeitus stiprintuva aš savo sistemą atrasčiau išnaujo... taigi manau jau kaip ir nuspręsta ka veikt su pinigais, daba tik reikia nuspręsti ką maždaug pasirinkti, norėčiau kad šioj temoj būtu daugiau diskutuojama apie mano sistemą ir jos tobulinimo galimybes o ne apie varžybų lygi Lietuvoje... Ar taip ar kitaip vistiek norėčiau sudalyvauti, vieta, aišku, norėtūsi kad būtu kuo aukštesnė, bet esmė šiuo metu yra sistemos patobulinimas...
Išanksto dėkui už supratimą ir pagalba.
Labai norėčiau konkretesnių pasiūlimų dėl stiprintuvo...
Alpinistas...
Įsigyk LRx serijos Audison ir bus viskas gerai. :smt023
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Tu tyčiojiesi iš žmogaus ? :smt017
Nesityčioju nes žinau kaip gausis.Turiu padarytų sistemų: Audison, Focal, Alpine.Viskas tarpusvyje tinka.Tavo teisė yra pasiūlyti ką nors kitą.Pžiūrėsime ar nesityčiosi.
PS>žinoma galima pasiūlyti ir geresnių stiprintuvų ,bet suma nėra labai tam tinkama ir visa sistema neatitiks stipro kainų kategorijos.Tada reiktų viską perdaryti iš naujo ir aukštesnėje kainų kategorijoje.Abejoju ar jis taip darys.
Nu vieną pasiūlimą jau turim...
Any one else?
Alpinistas...
Su LRx stiprintuvu nebus geriau nei su šiuo JBL...Artūras S link=topic=5356.msg55005#msg55005 date=1171704358 rašė čia:
Argumentas?Artūras-M link=topic=5356.msg55003#msg55003 date=1171703900 rašė čia:
Artūras-M link=topic=5356.msg55009#msg55009 date=1171704832 rašė čia:
Ar turi tada konkretesnį kokiį modelį tokioj kainų kategorijoj kad būtu geriau už Lrx? Bet ar čia šita diskusija nesibaigs tuom jog bus nuspręsta jog sistemai atgaivinti reikia +-10K ir maždaug pamiršk viską ir nieko nedaryk... :smt017
Bet juk jei pratęsiant diskusiją apie varžybas ir naujokus juk su tokia sitema (esama) prizinės vietos neužimsiu, vadinasi yra panašioj kainų kategorijoj aparatų kurie užims prizines vietas. Tada pasukim klausimą kitu kampu, ko ir kiek reiktų tam kad užimt padorę vietą naujokuose. Tik bijau kad ir taip gali liūdnai baigtis nes ir čia galima lipti į "dausas"
Nu gerai, laukių atsakymų/pasiūlimų.
Alpinistas...
Neteisingai pasuki klausimą.Darykis taip kad tau gerai grotų, o dėl įdomumo kaip pas tave groja lyginant su kitais nuvažiuok į varžybas.Net ir dabar nuvažiavus į varžybas yra šansų užimti toje klasėje prizinę vietą ,tačiau jokių garantijų nėra nes niekas nežino kiek bus geresnių automobilių.Be to geriausias automobilis bus išrinktas tik tose varžybose ir tą dieną.Rytoj gali atsirasti dar geresnis.
PS. Audison ir Focal tinka.Negaliu komentuoti kaip tinka Focal ir JBL.Neteko girdėti.
Aš tai balsuočiau už Poweramper XP serijos keturkanalį,jo kaina prieš metus buvo apie 2k ,kai domėjausi metus atgal,tik abejoju ar jų dar likę,nes sakė kad nebeveža... Gal dar DLS RA neblogai būtų + Zapco , tik klausimas kuris labiau derintusi...
Push, Lenikai >> sekite diskusijos eigą ir esmę :smt021
Aš tavęs dabar klausiu tiesiai: tu LRx seriją priskiri prie tos serijos kuri atspindi Audison braižą?Artūras S link=topic=5356.msg55014#msg55014 date=1171706300 rašė čia:
Apie varžybas teisybę sakai...Artūras S link=topic=5356.msg55014#msg55014 date=1171706300 rašė čia:
Bet va tas "kad tau gerai skambėtų" tai žinai, nepabandęs nesužinosi... o kaip pabandyt? Vat kas man daba imtų ir duotų savaitę pavažinėt su tuo audisonu, kad suprasčiau ar man gerai ar negerai? Praktiškai niekas... Vadinasi pirkčiau katę maiše, vien pasikliaudamas žmonių, turinčių patirties, nuomone (būtent todėl čia ir rašinėju), todėl ir noriu konkrečių pasiūlimu...
Ačiū už jau esamus.
Alpinistas...
Artūrui M. Nukrypstame nuo temos.Taigi nereiktų diskutuoti apie tai koks modelis atspindi brendo formuojamą garso supratimą.EXONN link=topic=5356.msg54981#msg54981 date=1171651570 rašė čia:
EXONN,belieka paklausyti panašių sistemų.Aišku važinėti mašinos niekas neduos ,bet valandikę kitą galima bandyti pas šeimininką prašyti.
OFFTOPIC:
EXONN :!: :!:, ne EXXON :smt018
Kažkokia mistika čia su tuo mano nicu... :smt017 dar turbūt niekas teisingai nebuvo parašęs... Nu krc.
Sunku ir su tų sistemų paklausimu ir ką reiškia panašių... Kad būtu panašu turėtų būti bent stipras ir komponentai tiepatys ir panašios klasės galva. Ar aš neteisus? Beto iškur man daba rast tokią sistemą? Nedėsiu juk į skelbimų skiltį "Ieškau mašinos paklausimui" :smt017
Alpinistas...
Nu čia jau pakankamai panašu... Visai būtu įdomu pastatyti tą automobilį, paklausyti, tada persėst į savo ir perklausyti viską tą patį ir nuspręst ar verta tuos pinigus investuoti į Lrx.
Norėčiau dar išgirsti ArtūroM konkretesnę nuomonę apie kurį nors modelį šioj kainų kategorijoj.
Alpinistas...
Mes nenukrypstam nuo temos, viskas į ją.Artūras S link=topic=5356.msg55022#msg55022 date=1171708137 rašė čia:
Tu pasiūlei š... keisti į š... Tiek šitas JBL, tiek šitas LRx yra to pačio lizdo paukščiai. Su tokiais stiprintuvais tu negirdėsi skirtumo kur groja galva Alpine CDE serijos ir kur groja CDA. Toks yra šių stiprintuvų privalumas - niveliavimas. Vietoj šio LRx ramesne sąžine įdėčiau MRP apatinį bet kurį
Tavo bėda tame, kad tu esi įsispraudęs į rėmus, kuriuos tau sudarė tavo 45 ir tu niekaip negali išlipti iš to muilino garso eros. Laikas jau būtų išsikepurnėti. Ne paskutinėj vietoj ir dumblinos EMMA taisyklės. Atsipalaiduok, šią apgavystės politiką taikyk pas save garaže, bet ne forume.
Čia net neina kalba apie skonį, čia eina kalba apie purviną garsą. Aš esu girdėjęs ir LRx, SRx, VRx, Sedici stiprintuvus ir ne po vieną valandą ir tikrai galiu drąsiai teigti, kad LRx ~ MRP-T222 ~ JBL (daugumai) ~ ir kt. Nėra juose detalių su sąlyga, jeigu paduodi signalą turintį detalių.
Alpine 9853R = 9833 >> mirusios kartos Alpine grotuvai, nors dinamika jie dar tą tavo Nakamichi padeda
Šį Alpine lavonėlį galima bandyti kelti tik su kažkokiu energingu stiprintuvu. Tinka iš tos pačios Alpine MRV serijos, Gal SRx (su dideliu?), gal Hi-Fonics. O su LRx tik dar labiau užmuilinsi. Na sutinku, tavo skoniui tinka muilinas garsas, bet didžioji dauguma žmonių renkasi skaidriai grojančią mašiną.
Šiaip žiauru, mes neturim stiprintuvų pasirinkimo ir kuo toliau, jis labiau mažėja. Tenka taikytis prie esamos situacijos ir taisyti gamintojų klaidas patiems....
EXONN nuvažuok pas instaletoriu kuris turi kelis varijantus pasiklausyk ir jimk ta kuris tau atorodo tinkamas geriau bus pačem isgirsti ir susidaryti savo nuomone negu skaityti ir dare labiau balamutintis
Pastaruoju metu aš susilaikau nuo konkrečių rekomendacijų, nesurinkęs sau būtinos informacijos ir neperklausęs to kas jau yra.EXONN link=topic=5356.msg55030#msg55030 date=1171710490 rašė čia:
Tu matau neišaugsi niekadArunas- link=topic=5356.msg55032#msg55032 date=1171710996 rašė čia:
Jeigu man reiks parduoti, tai tau visada gros geriau tas, nuo kurio aš daugiau uždirbsiu....
Artūrui M. Aš Nakamichi senai jau neturiu.Nesuprantu ar tau tas užrašas kuris likęs ant priekio imponuoja?Panaudotas tik DAC ir transportas. O
Bookmarks