Jeigu būtum šeštadienį iš ryto kiek užsilaikęs tai būtum galėjęs paklausyti.Bet ne išmovei namo.
Braižas buvo išlikęs dar kai klausiausi paskutinį kartą![]()
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
Jeigu būtum šeštadienį iš ryto kiek užsilaikęs tai būtum galėjęs paklausyti.Bet ne išmovei namo.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Aš vos parsivilkau namo su dievais šnekėdamas. Aš gi nemiegojau![]()
Ką siūlom temos autoriui.Lipdyti iš to kas turima?Principe ten jau viskas sulipdyta ir tik instaliacijos klaidas gal reikia pataisyti.
nu tai priėjom prie to jog nėra ką keisti... Kažkaip aš tai ir numačiau nuo pat pradžių. ONu sakykim kad nusprendėm jog stiprintuvas silpna vieta ir jį reikia keisti, o į ką bendros nuomonės nėra (ir greičiausiai niekada nebus) O
![]()
Alpinistas...
Klausyt pirma reikia
Na 1700lt geram stiprui nėra didelė suma,bet jau galima bandyti rasti.
Šiuo metu tuo ir užsiiminėju. BANDAU RAST :smt023...Artūras S link=topic=5356.msg55058#msg55058 date=1171719686 rašė čia:
Alpinistas...
hifonics zeus serijos - verta butu pabandyt , is bedos - su kiekiu alaus - suorganizuociau jo paklausyma pass tave masinojEXONN link=topic=5356.msg55059#msg55059 date=1171719853 rašė čia:
( turiu toky kaip tik namie ) ..tik jei taip saziningai - abejoju jo "tikimu" prie esamos akustikos , ar gal tiksliau - prie alpine grojimo charakterio ( tas nereiksia kad alpine sudas...), bet nebandes su focal komponentais hifo junkt - tai dar klausimas kaip "sutartu" tarpusavyje , seip - kaina nedaug didesne uz gto , bet manau - zenkliai geriau butu hifonics zeus serijos uz jbl gto ,..toks tai mano pasiulymas , o kiti daiktai - manau panasaus lygio - tik stipras ir issiskiria savo "netikimu "...
hifonics zeus serijos - verta būtų pabandyt , is bėdos - su kiekiu alaus - suorganizuociau jo paklausyma pass tave mašinojhelix link=topic=5356.msg55149#msg55149 date=1171792212 rašė čia:
[/quote]
Būtu įdomu... Kuo daugiau perklausysiu tuo konkretesnę nuomonę susidarysiu ko pats noriu... Ačiū už pasiūlymą, turėsiu omenį.
Alpinistas...
Bookmarks