Citata muzotonas link=topic=5433.msg55890#msg55890 date=1172757795 rašė čia:
As suprantu koks kabelis tesiog idomu konkretus modeliai, nes kaskada pirkau gudria lineika AIV tokia ruzavoka tai beda ten su garsu,teko pirkti kita.
O galva tai denonas bet dar gyvai neturiu, tai tik renku info. Nes paklausius kelias galvas bus nuspresta kas ir kaip.
Mirka.
Esu šiek tiek eksperimentavęs su linijiniais kabeliais, bet tiesa namuose. Mano patirtis bei žinios
butų tokios: ilgesnis linijinis nei 1,5m yra blogis(nežinau kiek tai taikytina balansiniam jungimui), nesvarbu kokio gamintojo; kuo didesnis išėjimo bei įėjimo kaskadų nesuderinamumas, tuo labiau pasireiškia kabelio kaip "ekvalaizerio" poveikis (šį poveikį galima sumažinti pakeitus galvoje konderius į didesnės talpos ir kokybiškesnius, ar jei galima juos išmetus visai, pvz. mcintoshe išėjime radau 100uF :shock; kuo grynesnės (tipo 99,99...) ir seniau lietos/formuotos laidininko medžiagos tuo geriau; sidabrinis laidininkas "skaidresnis" už varinį; jokio lizdo geriau nei geriausias (WBT...). Bandžiau: AudioNote varinius bei sidabrinius ir jų RCA lizdus (normaliai), Partsconnection/DHLabs "balance" sidabrinius (subalansuotai), Cardas Litz kabelius (prastai), Western Electric monogyslas (puikiai) bei Eichmann Bullet lizdus (puikiai) prie kurių ir apsistojau. Bet visa tai su namų įranga bei normalioje erdvėje. Taigi grįžtu prie pradžios - mašinoje balansiniam jungimui profi XLR kabelis tikrai tiks, jokio skirtumo aš tarp savo to "gero" ir pigaus Audison aš nepajutau. Visus tuos kabelius turiu, gali pasimėginti pats, tiesa ilgiai 0,5-1m.
P.s. kai aš ieškojau galvos su įgimtu balansiniu išėjimu, nieko tokio nemačiau...