Sveikas, nepyk bet i si tavo klausima nieks neatsakys.
tai tas pats kas duot 5l draugui ir sakyt 'nupirk ka nors skanaus' :-D
Sveiki,
Na jau tikriausiai, tokios temos tikrai atsibodusios,bet...Saip koki pasiulitumet mageli tarkim kainu kategorija nuo kokiu 600-800lt manau, kad tai butu nenaujas
![]()
Sveikas, nepyk bet i si tavo klausima nieks neatsakys.
tai tas pats kas duot 5l draugui ir sakyt 'nupirk ka nors skanaus' :-D
Na o jei siek tiek detalizuociauNznau mano akys kazkodel krypsta i pioneer ir alpine, anksciau turejau pioneeriu ir tikrai buvau patenkintas. Na toliau tai kitas kriterijus tai kaip ir visur, kad ir kokybe ir kaina derintusi
Na jei niekas nieko nepatars tada gausiu prikti na sharom ka nors ir viskas... :-?
ka jungsi nuo jo reiktų žinoti, žo reikalingi ir kiti sistemos komponentai :smt021 (stipras, bosas, komponentai, kiausiai.)
Muzika tai garsai ir virpesiai
dar parasyk kokie pries tai pioneer turejai. parasyk kokia muzika klausai. parasyk kokius irasus naudosi- mp3,'loselesss' orginalius CD?
Na va pradziai jungiu komponentus Alpine SXS-1757,nes daba jie guli spintoj. Manau, kad is pradziu viskas bus be stipriako nes lesu neuzteks viskam ir laidam ir izoliacijom visom. Pries tai turejau pioneer DEH-P5100R. O muzika tikrai klausysiu visokia saip daugiausia tai visi housai, clubai ir panasiai, bet ir kitos neatsisakysiu. Originaliu CD tai jau tikrai neao saip tai net nznau man atrodo, kad jei pirkciau ne mp3 tai butu tikrai geresnes kokybes garsas, o saip tai formatas dideles reiksmes neturi. O
![]()
Ka negi niekas jokiu mageliu nepasiulisit? :smt022
magas yra skonio reikalas :drinkers:kas tau is to kad jei kas ir patars,o tu vien i jo isvaizda paziurejas sakysi kad š...taigi rinkis pats
Na saip man asmeniskai magas skirtas tam, kad jis grotu o ne graziai atrodytu mago pirma paskirtis kokybiskai atkurti garsa o ne graziai sviesti... O manau, kad graziai groja ne kiekvienas magelis... Na zdz seniau sis forumas buvo kazkoks gyvesnis ir daugiau galedavai patarimu sulaukti.. :smt022AURIS-T link=topic=5465.msg56430#msg56430 date=1173469440 rašė čia:
taigi Gincę dabar visi ruošiam europos čempionatui. Marius (525)įrankius padavinėja, Tadas(Kirviz) žemėlapius studijuoja, Audrunas (V)taisykles koreguoja, abu Artūrai (S ir M) iki ausų užsiknisę, aš morališkai palaikau...
+37061857133 edmas
Bookmarks