silmicus tai namie naudoju , bet bosas ju neipatingai tamprus ir tvirtas . beto teisingai pastebeta tembriskai labai pasvelnina garsa , seniau man tas labai patikdavo tai prikisau as ju i visus garso aparaturos maitblokius , nuo cd iki stiprintuvo.
per švelniai groja elna kondai ne visiems patinka
silmicus tai namie naudoju , bet bosas ju neipatingai tamprus ir tvirtas . beto teisingai pastebeta tembriskai labai pasvelnina garsa , seniau man tas labai patikdavo tai prikisau as ju i visus garso aparaturos maitblokius , nuo cd iki stiprintuvo.
Ne vien nuo kondų priklauso boso charakteris.Viskas priklauso nuo grįžtamo ryšio ir Damping Factor.Kuo jis didesnis tuo tikslesnis ir geresnis bosas ,bet tada blogėja vidutiniai.Jei viskas leidžiama nuo vieno stipro tai turi pasigauti tinkamiausią DF, kad būtų vidutiniai geri ir geras bosas.Paprastai tai būna apie 150.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
o jei nupjaut stiprui galini stiprinima ir palikt tik pradini, galios liktu nykstanciai mazai bet sukiltu kokybe, tarkim taip iskastruot dvikanali ir jungt vien aukstadazniams. ka manote?
Paprastai naikinamas pradinis ir signalas leidžiamas tiesiai į galinį.jis būna silpnesnis negu su pradiniu, bet todėl ir švaresnis.
Gal gali man paaiskint nesusiprateliui kodel butent dazniausiai pjaunamas pradinis o ne galinis? aciuArtūras S link=topic=5473.msg56614#msg56614 date=1173696169 rašė čia:
Todėl ,kad pradinėje dalyje stovi daug detalių.Pvz didelę įtaką garsui turi operciniai stiprintuvėliai kurie yra pradiniame kaskade ,aktyvių filtrų shemutės,įėjimo kondai.
Man patiko maitinime Elna Starget (veoletiniai) :smt023DEIVISC link=topic=5473.msg56586#msg56586 date=1173649892 rašė čia:
starget norejau pabandyt , labai nebrangiai kainuoja bet gaila didesniu talpu ir voltazu nebuna, is kur uzsakinejai sau is rs katalogo ar kur pigiau gavai?
Buvo mano mage, o šiaip ieškočiau Ebayfruktas link=topic=5473.msg56659#msg56659 date=1173736188 rašė čia:
O kaip Sanyo konderiai maitinime? puse bedos?
Elnos kondų galima užsisakyti Lemonoje.
Čia truputį aš į kita vietą įlysiu,pas save pastebėjau ,kad paderinamieji rezistoriai nekoki,jau net pasigirsta nereikalingi garsai sukant,kaip jie atrodo foto nemoku įdėt ,bet linke gal matysis melyni su juodais suktukais jei kas turite minčių ar psiųlymų pasidalinkit O
http://ampguts.realmofexcursion.com/...00/inside7.jpg
lemona is elfos katalogo uzsakineja, o ten labai brungu. geriau is akaabel ten is rs katalogo, turi panasonic fc, nichicon ivairiu tipu, aerovox, elna starget, sanyo oscon . sanyo oscon tai i skaitmenine dali deda, jie labai gerai parazitiniams impulsams slopint, analogo maitinimui nelabai naudoja. maciau bandymus oscon ir black gate- tai zinok impulsiniuose maitblokiuose oscon daug geriau veikia.
pas mane grotuve yra ir oscon'ai ir silmic'ai. tik nezinau kur kurie,bet tikiu,kad ten kur ir turi buti :-)
nelabai supratau ar tu tuos kondikus keitei didesnio nominalo ar tiesiog veitoj senu sudejai naujus? ar cia lygiagretinai tuos jamicon su jau esamais kondikais?fruktas link=topic=5473.msg56531#msg56531 date=1173608407 rašė čia:
noriu ir as 20cm dveiju riciu zemadazniui negalingo dvikanalio stipro, bet kalno pinigu isleisti neturiu noro, noriu tilpti i 200Lt, ziurineju senus JBL, Alpine ir nusipirkes keisiu kondikus.
sveiki, noreciau pasiteirauti, ar verta tobulint kicker zr240, pajungtas bosas, kokybe nesiskundziu, bet noretusi komponentus juo uzsert
Geras stipras,net gi labai,tik senokas,gali būt kondai padžiūvę,tad juos galima keist, bus tik geriau,kita vertus esu klausęs nemažai 10 ir daugiau metų senumo stiprų ir dauguma jų geriau groja nei vidutiniai naujutėliaiscramble link=topic=5473.msg60090#msg60090 date=1178909752 rašė čia:
![]()
gerų firmų geri modeliai turi tokį bruožą. O![]()
bet gi geram kondui 10 metu neriba
reikes siandien vidurius stipro paziuret
Oteigiamas poziuris i technika, bet tik klausymas yra ne taip suformuluotas...
reiketu taip:
koki stiprintuva butu galima tobulinti kad butu pasiektas norimas rezultatas?! :smt017
Pradziai reikia rasti toki stiprintuva kuris ir taip jau gerai grotu :!:, o tai reiskia: butu Dinamiskas, neturetu nepageidaujamu triuksmu, gerai kontroliuotu garsiakalbius, prie didelio garso smarkiai nekraipytu!
galiu pasakyti kad tokiu stiprintuvu yra gal tik 5-10% visu esamu stiprintuvu. Yra net labai brangiu stiprintuvu(pavadinimu neminesiu-zinote patys, tie kas bande...) kurie neatitinka keliamu reikalavimu garso kokybei pasiekti, gal problema yra del to kad 12V maitinimo itampa-sunku padaryti gera maitinimo saltini stiprintuve? Ir aisku schemotechnikos problemos....amzina problema :!:
teko girdeti patobulintus stiprintuvus... kartais persasi isvada: kaip negrojo, taip ir negroja... gal kazkas biski kitaip...? O tokie pasakymai po 0,5min. klausymo- "GERIAU" , norisi tik pasakyti...gal dar karta paklausyk?
net buitineje technikoje labai brangus ir prabangus stiprintuvai retai groja(pagal auksciau isvardintus reikalavimus).
pats geriausias, paprasciausias, saugiausias, greiciausias ir isbandytas patobulinimas yra: prie stiprintuvo maitinimo isoreje jungti 2vnt.-1F kondensatorius(su vienu kondensatoriumi didelio grojimo skirtumo nepajusit, bet jis butinas) - padoraus gamintojo. Dabar jau atsiranda greitesni kondensatoriai ir didesniu talpu, atrodo "Cadence" turi kazka naujo ir idomaus, naujos kartos 7F. Ir kuo daugiau bei galingesniu stiprintuvu, tuo daugiau reikia kondensatoriu.
vajetau... kalbi apie muzika o po to iskazkur pradedi traukt 7F kondikus. kam jis? muzikai? paistalai...
ir nuo kada 12v itampoj sunku padaryt gera maitinima? nori pasakyt 220v geriau? vel paistalai..
Bookmarks