jeigu telpa tai tik po priekine sedyne.
Sveiki turbūt kvaila klausima užduosiu, bet ka jau padarysi patarkit kur geriau dėti stiprintuva O
tai va noriu dėti stiprintuva kur būtų man ji geriau dėti , kad trumpi laidai būtų nereiktu mokėti papildomu litu.
Kiek girdėjau vieni deda po sėdyne, o po kuria geriauops:
O kur dar :smt017
P.S i bagažine nesiūliti
Moskvich,2140 Bp los angeles mp71, GT series speakers
jeigu telpa tai tik po priekine sedyne.
kokia mašina, koks stiprintuvas? gal jam priekabos reikia?! šiaip tai vaizduotės pasitelk. vietoje bardako, į sėdynės atlošą, po keleivio kojom, po sėdyne ir tt
+37061857133 edmas
Mašina Moskvich 2140, stiprekas nedidelis 2 kanalu bet veliau dėsiu padoresni noriu iskart laidus atsimatuoti nuo kolonėliu ligi stipro, kad nereiktu vėliau pirkinėt laidu. ta prasme susiorganizuot vieta stipralui
P.S mano nuomuone laidai turi buti be jokiu sujungimu per vidur ir panasiai ar aš klystu :smt017
ir dar viena klausima turiu kai nuvedi linijinius nuo mago iki stiprintuvo ir pvz: prijungi per ta stiprintuva priekines koloneles tai ant euro jungties tuos nenaudojamus laidus koloneliu graziai izoliuoju kad neuzsitrumpintu ir viskas?
Taip.pwxaz link=topic=5480.msg56095#msg56095 date=1173122928 rašė čia:
Sujungimu neturi buti jokiu, nebent Kolonėlių laidai būna perskirti krosoveriais .pwxaz link=topic=5480.msg56088#msg56088 date=1173121372 rašė čia:
Maitinimo laidai sujungti buna saugiklinemis, jei statomi saugikliai dar buna dalinantis terminalas jei vienas maitinimo laidas dalinamas kelims stiprintuvams.
Arūnai ačiū už pagalba O![]()
Pamirsau paminet dar viena dalyka del cd grotuvo jungimo su stiprintuvu. Nenaudojant grotuvo stiprintuvo kai kurios galvos turi savo vidinio stiprintuvo atjungimo funkcija, tai ji tiesiog isjungi.
Prie to pačio manu reikia paminėti ir tai kad labai jau stiprintuvo neužkišti, nes jei nebus vėdinimo labai stipraliukas kais. Iškart gal jei nebutu kitos išeities mąstyti kažkoki aušinimą daryti.Edmas link=topic=5480.msg56086#msg56086 date=1173120840 rašė čia:
Na kolkas naudosiu grotuvo stiprintuva galinems garsiakalbiams pas mane blaupunkt los angeles mp71 grotuvas tai nežinau ar pas ji galima atjungti
Dėsiu po sėdyne ten manau vėdinimo užteks.ciubarikasss link=topic=5480.msg56110#msg56110 date=1173124999 rašė čia:
Po sedyne pats tas.
o po kuria geriau dėti vairuotojo ar keleivio aš dėsiu po vairuotojo nes niekas už varuotojo sėdynės ten nesėdi tai nenuspardis O![]()
kur tik tau patogiaukad kuo trumpesni laidai butu.
va idedu foto jungimo laidu pažūrėkite ar taip gerai kaip aš noriu, stiprintuvas po sėdyne
nelabai, laidus geriau šonuose vesk, o ne kartu per vidurį, kad nebūtų maitinimas su garsu kartu ir maitinimo minusą kuo trumpesnį kabink
+37061857133 edmas
na jaigu ir veščiau tuos laidus pro šona tai paskui jie turėtu eiti vienoje vietoje po kilimeliu ar tai gerai :smt017 ta parasme kai juos kaskas mindžios
:smt018 lineikas per viena sona maitinima per kita.
Tai aš taip ir noriu daryti per ta viduri kur eina pavaru deze ir t.tp viename sone palei grindis kairej matinima ir vienos koloneles laida,
o dešiniai tai lineika ir kolonėlės pagavot ka norėjau. O![]()
P.S per pati viduri net neišeitu dėsiu prie to vidurio kraštu.![]()
Žiek, kad tas būsimas rimtesnis stiprekas poto tilptu po sėdyne...![]()
http://www.boulingas.net - Boulingo diskusijos
Manu turetu na jaigu pačiu blogiausiu atveju teks i bagažine vesti![]()
Ka manote apie toki laida nuo mago iki stiprintuvo vidurinis laidas
http://www.spikare.lt/index.php?id=2...=2&fid=331
Bookmarks