lyginant 35 su 55 man 55 kvepejo kazkokia sintetika truputį, pirma ispudi paliko nekoki 35 atžvilgiu, bet kaip jau sakiau anksčiau negaliu to teigti 100% nes nebuvau apsigyvenes su 55 aja. Klausiausi as jos tik kelis kartus, nepakankamai kad galeciau daryt konkrecias isvadas.

Del laiku korekcijos tai siuose maguose ji nera visai blogas dalykas. Savoje masinoje naudojant 9815 aktyvius krosus ir laiku korekcija buvau panorama susideliojes uz priekinio stiklo link kapoto vidurio. Cia viskas buvo su emma cd, taip kad i Varžybas drasiai galejau vaziuoti. Problema laiku korekcijos ypac juntama buvo klausantis įvairių kompaktu. pavaziuodavo isdestimai scenos ir gyvas garsas patapdavo ne tokiu gyvu. nesupratau ar tai emmos cd lievas ar kas nes jei atsistyguoji kadjis grotu kiti cd kreivai groja o jei atvirksciai tai emma negroja ) Veliau as pagrinde klausydavausi laiku korekcija isjunges man labiau batinka garso kokybe nei tiksus isdetimai instrumetu ir atlikeju panoramone. Taip kad norint kokybisko garso 9815 reikia atjungineti kiek įmanoma daugiau visu jos navarotu. Bet to galiu pasakyti kad aktyvus krosai siose galvose tikrai geri, tikrai rekomenduočiau visiems, kas turi siuos apartus ar dar tik ruosiasi įsigyti, naudoti juos.
Laiku korekcija cia jau skonio dalykas kas kam labiau patinka.

P.S. As gailuosi kad pardaviau savaja 9815 dabar vel pirkciau jei pasitaikytu koks dar neuzdrostas.