Tai gal sistemą susireguliuok, kad subas garsiau grotų, o galinius pritylink.
na šiaip zinau kad sistema prasta ir t.t., bet idomu man, kokio subo maždaug reikėtų kad permustu galines koloneles? nes nelabai permusa dabartinis :smt019
žodžiu palangė speciali gera o koloneles infinity reference 75rms 20 cm rodos. na jos bumbsi toj palangė sakyčiau labai neblogai, o subas blaupunkt 2riciu 120rms, tai to tokio slėgio nelabai yra mašinoj, na masina ilga sedanas ceshke, kai atidarytas porankis nu aišku yra šiaip kai visa garsa uzsuki drebina priekyje sedint sedyne, taip eina toks spaudimas, bet norėtūsi kad girdesu ir bosas toks tvirtas, o dabar vos ne garsiau groja tie infiniciai. stepras 4x100rms, bet firma neaiski ,na stepras tai galingai atrodo didelis toks sakyčiau, tai gal nelabai ten meluoja, bet kiek buvau junges kita suba irgi panašus atvejis. netnezinau, negi is tikro tos infinity reference yra tokios, su kuriom subo nelabai galima jungti?
ai o i suba dairausi tik deveta, nedaugiau 250-300lt.
Tai gal sistemą susireguliuok, kad subas garsiau grotų, o galinius pritylink.
O as manau,kad galinius mest lauk,o suba reguliuot,kad jis ne pergrotu ir pan,o kad grotu.
o kam tylint galines koloneles jei jos gerai plaka? geriau gal tada galingesni suba ieskotis ir ta parduot?
O tam, kad gal tavo kolonėlės jau spiegia, o subui dar nepakanka galios.
O gal dėžė kreiva. O gal dar kas...
Ne tildint o mest lauki siuksliu deze arba autopliusa. geriau pasirupink tuom kas 'plaka' nuo 300hz ir i virsu..
Tai jeigu ir su kitu subu buvo toks pats atvejis tai pirma reiktų pagalvoti apie stiprintuvą. Pabandyk kitą pasijunkt ir klausykis. Jei tas pats velnias tai tada subas.
O šiaip pilnas forumas pridiskutuotas, kaip turi atrodyti teisinga sistema![]()
Nepermuš niekada joks subas.Gali nuo infiničių net laidus atjungt-jos sėkmingai kilnosis nuo subo
Mindaugas 869980106
Pas mane tas pats. O yra taip, kad tie tavo infinity veikia kaip papildoma membrana subui, pabandyk atjunkt jas ir pamatysi ryškų pagerėjimą.
isvis nesamone darot. kam deti suba i bagazine o i palange dar koloneles?! kolonkes isimkit bus geriau
Tai jo. Bet žinai visiem reikia išaugti iš elipsių amžiaus.Ir jei jau yra sudėtos, tai geriau atjungti negu palikti skyles
Bent aš taip manau
![]()
galima palikti, o ir galima skyles uztaisytishiloh link=topic=5545.msg56914#msg56914 date=1174153025 rašė čia:
![]()
Parduot elipses o uz gautus pinigus uztaisyti skyles :-)
pas mane blynai. mokejau 360lt kala tikrai gerai, tai kam man jas mest lauk tada?
reikia tada dar galingesni suba deti, ar kazka tokio, bet gal niekas nepades, nes jos kartu sudaro 150rms, tai jau subo kaip minimum 200-250rms, o daugiau ir stepras nelabai isnestu turbut
Savo "blynam" gali pabandyt sukalt dezutes ir graziai is apacios prisukt (jei vietos yra). Tik neaisku kokia pas tave auto.
Rafinuotas, o galima klausima. tarkim turi blynus kurie gerai kala.. o tai kam tada tau subo jei jau ir taip gerai? o kur vidutiniai dazniai? kur auksti? as tavo vietoj neinvestuociau i galine akustika o pamazu tobulinciausi prieki. cia tik patarimas. kiekvieno savas supratimas,charakteris,skonis. spresti tau.
bet jei jau sub'a vis del to desi,tai blynus turi apiforminti dezutese ir pasidaryt filtrus, subui atiduot zemiausius o su blynais akomponuoti, tik gink dieve nepalik blynu kabot palangeje be dezuciu,nes subo stumdamas oras kiloja blynus,trumpai tariant blynai bus priklausomi nuo subo ir soks pagal jo dudele, triuksmu bus daugiau nei daug
tai tiek, kaip bebutu,sekmes.
auksiniai zodziai :smt019Lenikas link=topic=5545.msg56926#msg56926 date=1174160307 rašė čia:
geriausias būdas įsitikinti, kad nereikalinga galinė akustika, tai atjungti galą palikt tik komponentus ir subą, ir užsidėti klasikos kokį gabaliuką. Va tada ir pasimato, kaip smagu, kai jautiesi lyg koncerte. Čia galbūt truputį perdėjau, bet jausmas tikrai panašus
![]()
na abejoju dėl koncerto, pas temos autorių į koncertą tikrai nebus net panašu.......shiloh link=topic=5545.msg56930#msg56930 date=1174161772 rašė čia:
o realiai ar nusipirkus galingesni suba, na tarkim nei dabartinis 120rms, o koki 250 rms, ar butu taip kad permustu tas galines koloneles, ar paprasciausiai cia kalta bloga sistema?
cia kalta blogas sistemos isdestymas. pasiskaityk leniko zodzius dar karta.
Bookmarks