+ Reply to Thread
Rodyti rezultatus nuo 1 iki 5 iš 5

Tema: "IN phase - OUT of phase" testas

Savas EXONN is on a distinguished road EXONN's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    41
    Žinučių
    499

Pagal nutylėjimą "IN phase - OUT of phase" testas

Sveiki, man kilo ytarimas kad sujungiant laidus kažkurioj vietoj buvo sumaišytos fazės, tik dabar nelabai noriu visko lupt kad atsekt. Turiu tokį testuką, kuriame tikrina fazes. Testukas labai paprastas, vyriškas balsas sako: "In phase" ir "Out of phase". Šios frazės skamba skirtingai. Noriu kad žinantys papasakotų kaip turėtų realiai skambėti šitos frazės. O tada aš padarysiu išvadas ir pasakysiu kaip pas mane skamba jos. Iš anksto dėkui už atsakynus.
    Alpinistas...

Ekspertas ivas is on a distinguished road ivas's Avatar
    Registracijos data
    Dec 2004
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    43
    Žinučių
    1,123

Pagal nutylėjimą Ats: "IN phase - OUT of phase" testas

nu tai gali pasitikrinti kitaip, jungi sistema prie elemento + prie laido + ir - prie - ir žiūri kur vaikšto ruporiukas, jei +ir + tai turetų vaikščioti į lauką jei sumaiyta tai i vidu.
    Muzika tai garsai ir virpesiai

Ekspertas Arunas B is on a distinguished road Arunas B's Avatar
    Registracijos data
    Feb 2004
    Vieta
    Londonas
    Amžius
    49
    Žinučių
    1,243

Citata EXONN link=topic=5578.msg57202#msg57202 date=1174538975 rašė čia:
    Sveiki, man kilo ytarimas kad sujungiant laidus kažkurioj vietoj buvo sumaišytos fazės, tik dabar nelabai noriu visko lupt kad atsekt. Turiu tokį testuką, kuriame tikrina fazes. Testukas labai paprastas, vyriškas balsas sako: "In phase" ir "Out of phase". Šios frazės skamba skirtingai. Noriu kad žinantys papasakotų kaip turėtų realiai skambėti šitos frazės. O tada aš padarysiu išvadas ir pasakysiu kaip pas mane skamba jos. Iš anksto dėkui už atsakynus.
    In phase : balsas turi skambeti raiskiai ir turi buti koncentruotas per viduri tavo atvejiu kiek supratau automobilio prikije ties paneles viduriu. Jei testavimas namie tai vidurije tarp garsiakalbiu.

Out of phase: balsas turi skambeti nesukoncentruotai is vidurio, jausmas kad sklinda balsas is viso automobilio ar kambario, turi buti sunku suprasti is kur jis sklinda.

Reguliuojan koloneliu padetis reikia atreguliuoti taip kad out of phase butu kuo mazesne lokalizacija to vyrisko balso taip bus geresni rezultatai in phase atveju.

Ekspertas BigBug is on a distinguished road BigBug's Avatar
    Registracijos data
    Jan 2007
    Vieta
    Kaunas
    Žinučių
    1,063

Kas per testukas ? Gal galėtum pasidalinti ? artyman:

Savas EXONN is on a distinguished road EXONN's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    41
    Žinučių
    499

Ai kazkaip radau nete... Kai bus laiko nuripinsiu kompakta dar karta... Nu vadinasi mano spėjimai pasitvirtina... OUT of Phase skamba kaip tik taip kaip turėtu skambėti IN Phase. OUT OF PHASE skamba nuo paneles priekio o IN PASE skamba kazkur is sonu ar nesuprasi kur... Vadinasi sumaisyta... Tik daba kazkaip reik atkast kuris sumaisytas... Kadangi pajungta Bi wairingu reik kazkaip atkast kuris (kurie) kanalas is keturių sumaisytas...
    Alpinistas...

+ Reply to Thread

Bookmarks

Rašymo taisyklės