Citata BigBug link=topic=5629.msg57638#msg57638 date=1175706618 rašė čia:
Kuom subas blogai bagažinėje ? Reikia vietos ?

Gerai pagalvok, ar tikrai verta kažką į galą dėti
Bagazine atskiras skyrius, todel kažkaip nesamone kitam skyriuj det kolonele (pavyzdziui: i namus susidedi normalia aparatura, o suba imontuoji kitam kambary. Nelogiska taip?)
Be to bmw tikrai prastas audiosist. isplanavimas, nes prieki koloneles dedasi tik i dureles (kažkaip nepatinka man), o i gala tikrai reikia det, nes nieko normalaus is tu kolonėlių durelėse neishpausiu..

Citata Lenikas link=topic=5629.msg57639#msg57639 date=1175710812 rašė čia:
Jei nesupranti uz ka moket,tai pabandyk pats susidek. pasidaryk akmeninius podiumus,kad kertant kirviu luztu kirvis tada suprasi. vajetau...darbo ten daug daug...

kas cia per durna mada su tom elipsem ju isvis niekur nereik det. o komponentu i gala netarciau det,tai jau scenos "prievartavimas".
teisinga sistema-akustika prieki+žemo daznio lokalizacija,taip pat prieki.
geriau pataupyk geresniems 2juostu komponentas, jei jau esi tipinis audiofilas,tai placiajuostis+midas, nu bet jei vistiek tau NEGROJA tai tada gali galvot apie 3juostas.
tai tik mano ir tik mano nuomone, patarimas tau,bet sprest turi pats.
Vistiek nesuprantu Jei ismanai, galetum placiau papasakotapie ju montavima, nes lb domiuosi 3juostu kolonkem.
Apie elipses prasnekau, nes pas drauga mašinoj tik 2 elipses (100w rms), tai garso tikrai netruksta ir kokybe tokia pakankama (cia tas elipses keiki del kokybės ar del ko?)
Kaip jau rašiau i prieki nieko per daug nesukisi, tai i gala teks det, tik nesuprantu kodel ne komponentus, nes gautusi vien komponentai mašinoj.
Be to norisi ne tik kokybes bet ir garso stiprumo, tai net nzn ka bedet. :?