Tas pats kas Sampoj.![]()
Ką manot apie šiuo stiprintuvus ir apskritai apie EVERVICTORY produkcija? Būtų gerai jei atsirastų žmonių susidūrųsių tiesiogiai su šia produkcija, o ne vien sprendžiančių iš pavadinimo.
Tas pats kas Sampoj.![]()
pries kokius 5 metus turejau ir suba ir stiprintuva pasakysiu tik tiek :toimonster: chickenkneu,na nebent per ta laika stebiklingai kas pasikeite,kuom labai abejoju,aisku tavo reikalas,bet nepatarciau,nes anksciau ar veliau suprasi kad tai gaidys,galu gale pagalvok kokia tu daiktu savikaina,jai juos apsimoka grusti is kinijos?tikrai jeims,kad ir nuo subo nemanau kad tik 50lt uzdirba-tai paskaiciuok kokios gamybos sanaudos ir kokios "kokybiskos"medziagos naudojamos
Tokiu atveju, geriau jau nieko, negu sugadinti sau klausa :smt020
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
geriau ivolga isimesk, ar vieta ne ka brangiau kainuos
na kad tie irgi ne stebuklas,bet kad truputi geriau-pritariuigoriokas link=topic=5650.msg57907#msg57907 date=1176072266 rašė čia:
tai kad viskas ne stebuklas, bet kaina ne ka didesne o kokybes tikrai daugiau nei ever produkcijoj
taip kolegaigoriokas link=topic=5650.msg57916#msg57916 date=1176112183 rašė čia:
artyman:
Tai, kad E-parduotuvėje radau tik Evervictory 4x75w http://www.neriba.lt/index.php .
Mano pasiulimas butu toks, neskubeti ir dar paieskoti ka nors kita, manau iseiti bus galima rasti :smt020
АвтоЗвук - тяжелая форма заболевания аудиофилии, выражается в стремлении добиться идеального звучания автомобильной аудиосистемы. Лечению не поддается :smt023
asmeniskai as paieskociau Rockford Fosgete.
Jei taip nori turiu special for you 4*20wLenikas link=topic=5650.msg57935#msg57935 date=1176134308 rašė čia:
aciu, atvortke, uz pasiulyma. Bet siuo atveju reiktu siulyti ne man, o temos autoriui.
Tarp kitko as net neturiu galimybes ji istaves nupirkti ir beto jau stiprintuva turiu, o antras stiprintuvas i mano planus neieina.
nors antra vertus laisvai rasciau kam reiktu Rockfordo (jeigu oldscool'as), tai galim atidet iki birzelio![]()
Gerai, evervictory atkrenta ( vnž chickenkneu ). Yra dar pasirinkimas tarp Philips ir Axton stiprintuvų, kaip manot kuri firma geresnė?
geriau parasyk kiek pinigu nori stiprui skirti ir kam jis bus naudojimas
Iki 400 Lt. Naudojamas bus prieky komponentams (50w rms), gale kaoksialams (60w rms). Turiu pasirinkimą tarp Philips, Axton ir Magnat stirų...igoriokas link=topic=5650.msg57971#msg57971 date=1176203936 rašė čia:
Mano pasiulimas butu tau Blaupunkt, gali pabandyti ir Magnat, nors santykis kaina-kokybe bus didesne. :smt023
jo dar vieta arba jbl stiprus
Aš jamčiau kažką iš JBL repertuaro.
O jei pasirinkimas tik iš Philips, Axton ir Magnat, tai kuris būtų geresnis?
Manau pagal pavadinima mes nespresim kas geriau ir kas blogiau, tokiu atveju konkreciu modeliu reikia, tam kad galima butu lyginti :smt020seeker link=topic=5650.msg57977#msg57977 date=1176207457 rašė čia:
Philips DAP 6040 http://www.auto-tuning.lt/skelbimai/...=8&s=19416
Axton C509 http://www.acrcarhifi.de/webshop/pro...products_id=73
Magnat trax600 http://www.autoplius.lt/pirkejams/sk...a&id=33305
:smt017 ?
manau philipsas
Aš tai kažkaip labiau linkstu prie Axtono, bet mažas žinovas esu šitoj srity...
siaip as neimciau nei vieno is siu stipru, o imciau koki blaupunkta ar gta470 ar gta475 ar net tha 480 jie manau tikrai geresni uz situos tris isvardintus.
Pereik per skelbimus. Mačiau ir Alpina kažkokia yra, JBL GTO serijos ir t.t![]()
Tu man surask Klaipėdoje tuos JBL ar Blaupunkt stirus iki 400 Lt. Nieko aš gero nerandu tik kaip tuos 3 variantus kur prieš tai išvardinau...
pazek autopliuse sigis is taurages dar kaz kokius stiprus parduoda. jis atsiuncia stiprus i namus ir niekur vaziuoti nereikia
Žiūrėjau, Tauragėj iki 400, 500 Lt nieko gero nėra. O kaip Vietos stiprai?
'PAIESKA' atsakys i visus tavo klausymus,tikiuosi.
Bookmarks