Tai kaip ir niekas nesiparina.. tiesiog yra Opelis su 3 litru darbiniu variklio turiu ir yra Bentley su 4 litru varikliu.. abi kaip ir masinos.. tik kainos skiriasi?
ne bet mano custom ausis skirtumo nepajaus tarp lietkabelio laido ir laido is zvaigzdziu metalo...tai kam mokėti daugiau... :smt017beje jau apie skirtumus labai daug pridiskutuota, todėl pasiuliau pradedantiems kad neissidurtų Oar kad ju neisdurtų :smt021tegul zmonės renkasi...nėr ko parintis
Tai kaip ir niekas nesiparina.. tiesiog yra Opelis su 3 litru darbiniu variklio turiu ir yra Bentley su 4 litru varikliu.. abi kaip ir masinos.. tik kainos skiriasi?
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
niekam tikęs palyginimas. manau kad 99 proc. forume dalyvaujančių klausant muziką skirtumo tarp lietkabelio ir 100 litų kainuojančių laidų nepajaus ...nežinau kaip jūsų klausa, tačiau kiekvienas turi teisę mokėti brangiau OAudrunasV link=topic=5660.msg58422#msg58422 date=1176711064 rašė čia:
![]()
butu ydomu jai audrunas argumentuotu
ausis gal ir nepajus bet instaliuodamas prasikeiksi kaip reikės lankstyti prastą kabelį, beto tu man pasakyk kur parduoda lietkabelio tokių parametrų kabelį maitinimui kur minėjau aukščiau.
visi perka visi instaliuojasi, visiems gerai. na nemačiau aš tokios sistemos kuri maitinama plonesniu nei 7-5 avg
+37061857133 edmas
As siuo klausimu nenoriu vel kartotis.. Tiesiog trumpai - laidu kaina turetu sudaryti apie 10% daiktu vertes (cia apie mazmenines kainas kalbama). Tad dedant pigu magiuka ir stiprintuva - neverta deti brangaus kabelio. Taskas. Kas nesuprato - i P.M. ir degvildenam tu paciu saulegrazu.
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Bookmarks