Citata "Svajūnčikas" rašė čia:
Citata "Audrūnas Venskaitis" rašė čia:
sakai stori? na jei paimtum taisykles - ten jei ilgesnis nei 4m turi buti 35mm2 laidas..o ar jis baltas..melynas...ar raudonas..svarbu OFC .na pradziai... :wink:
Supranti, čia manau ne tame esmė (nes ir klemos ir saugiklinės ir t.t. platininės "Dragster" firmos, pirktos Audiopulse).
Kai kurie gabalai muša visai nieko ir dideliu garsu, o kai kurie ypač greiti bosiniai momentai jaučiu kad kažkaip neskamba, o tik kažką burbuliuoja ir tiek. Na čia beabejo reikia paklausyti, nes žodžiais sunkoka perteikti...
Man asmeniškai slėgio tikrai daug nereikia, svarbu, kad pritaptų prie komponentų. o muziką klausau labai įvairią, gal tik klasika nesusižavėjau dar, visgi dažnai mašinoj groja ir ritminga muzika, nepabijosiu to žodžio "bumsikai" :-D Bet čia ne taisyklė.

Na, man svarbu, kad pagyrei stiprintuvą, so, ieškosiu problemos sprendimo kitose grandyse. :!:
O tu nenori pabandyti pasijungti nauja infinity stipra??? Man jie zymiai zymiai labiau patiko nei Ivolga ar JBL. Lyginau jei ka... Muzikalesnis pirmiausiai, detalesnis, kazkoks ir naturalesnis pasirode, dabar tu jausmu neatsimenu tiksliai... Ir zemas tai nepaltginamai sodresnis ir tikslesnis. Na esme kad as ju laukiu kol pareis i Lietuva, nes jau du kroviniai i Beolita be ju atejo... Jei noro butu, visada prasom isbandyti, vistiek betkokiu atveju pas save desiu, tai ... jei butum Kaune... mielai prasom