+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2
Rodyti rezultatus nuo 31 iki 43 iš 43

Tema: Sveiki, padekite issirinkti stiprintuva zemadaznui garsiakalbiui

Aktyvus LOUDampCLEAR is on a distinguished road LOUDampCLEAR is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    162

Pagal nutylėjimą Ats: Sveiki, padekite issirinkti stiprintuva zemadaznui garsiakalbiui

manau ir imsiu arba PDX arba JL
    o is situ dvieju ka rinktumetes ir kodel? man panasu i apyligius konkurentus bet gal kazkuris pranasesnis?

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    41
    Žinučių
    739

Pagal nutylėjimą Ats: Sveiki, padekite issirinkti stiprintuva zemadaznui garsiakalbiui

ziurint koki jl... bet siaip su jl viskas paprasciau.. lengviau ispausti is jl maksimuma..
    u-dimension 40xs, u-dimension 20vs

Savas egixx is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2006
    Vieta
    Raseiniai
    Amžius
    35
    Žinučių
    403

Citata darializ link=topic=5712.msg59068#msg59068 date=1177615357 rašė čia:
    ziurint koki jl... bet šiaip su jl viskas paprasciau.. lengviau ispausti is jl maksimuma..
    Kodel lengviau? :smt017 Kuo jis pranasesnis uz pdx?

Aktyvus LOUDampCLEAR is on a distinguished road LOUDampCLEAR is on a distinguished road
    Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    162

ir pdx 1000 turiu omeny ir JL 1/1000...mano subas 2x2ohm tai jauciu geriau jungti kaip 4 omus o ne kaip 1........jei yra is viso 1000w ir 2 rites tai kiekviena rite po 500w ?

Blokuotas geddas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2007
    Žinučių
    33

Idomus tavo broliaus generatorius artyman: Pas mane 2l 8,5kW elektroninis ipurskimas audi b4, generatorius 90A. Tikrai turetu buti galingesnis, nes audi ir opel varikliai daugmaz tokie pat. Jei nori kilovata, tai ir imk, neklausyk, matau nesi vargsas, tai jei radai pinigu subui, tai rasi ir generatoriui :smt023 O jei paskui neuzteks tu 500w? Dar viena stipriaka pirksi?

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    162

tai kaip matai ir imsiu ne 500w
    beliko is tu dvieju issirinkti bet reiketu kazkokiu argumentu kodel tas o ne anas nes kaina panasi ju tai nesinoretu prasauti...manau su JL 1/1000 tai jau susidurusiu tikrai yra , beto ir PDX jau lietuvoj tai idomu gal kas bande , net abu gal bandziusiu yra? mano subas galingas ir ne super jautrus tai kuris is ju geriau tiktu...?

Ekspertas darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ will become famous soon enough darializ's Avatar
    Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    41
    Žinučių
    739

Citata LOUD&CLEAR link=topic=5712.msg59097#msg59097 date=1177666260 rašė čia:
    tai kaip matai ir imsiu ne 500w
    beliko is tu dviejų issirinkti bet reikėtų kazkokiu argumentu kodel tas o ne anas nes kaina panasi ju tai nesinoretu prasauti...manau su JL 1/1000 tai jau susidurusiu tikrai yra , beto ir PDX jau lietuvoj tai idomu gal kas bande , net abu gal bandziusiu yra? mano subas galingas ir ne super jautrus tai kuris is ju geriau tiktu...?
    jl 500 esu bandes.. pdxas metosi garaze bet kol kas neturiu ant ko ji isbandyti. as vietoj taves imciau jl..uzteks 12V kad ispaustum tai ka is pdx prie 14..

Registracijos data
    Sep 2005
    Vieta
    Vilnius
    Amžius
    42
    Žinučių
    162

AS JAU KAIP IR APSISTOJAU TIES JL , TIK IDOMU KODEL PDX PRIE SKIRTINGU VARZU SKIRIASI WATTAI O JL RASO KAD NUO 1,504 OMU 1000W... KEISTA KAZKAIP...SEIP VISUR KUO MAZIAU OMU TUO DAUGIAU WATTU BUNA.... ir idomu mano suba nuo JL geriau jungti su 4omu varza, kadangi norisi SQL o ne SPL ...

Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    41
    Žinučių
    739

pdx galia kaip ir jl nepriklauso nuo apkrovos.. kuo didesne varza, tuo svaresnis ir grazesnins garsas..

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

sau irgi ieskau stiprintuvo subui kolkas apsistojau ties eton pa serija, gal tures itakos zemiems itin aukstas etonu damping faktorius. o nuo skaitmeniniu tai bek kuo toliau jei kokybes ieskai. as jau pasimokiau. sen buvau nakamichi pa2100 pasijunges - groja labai gerai palyginus su magnat , blaupunkt ir kitom tipo 1200w pigienom . tikrai geriau mazesnio galingumo , bet su kokybiskesniu zemu. parduosiu savo soniuka vaziuosiu etono klausyt, jei bus geriau nei nakamichi -pirksiu . siaip koks jusu klausytas stiprintuvas turejo geriausiai kontroliuojamus , greiciausius ir dinamiskiausius zemus kainoje iki 1500lt?

Registracijos data
    Oct 2006
    Amžius
    41
    Žinučių
    739

nezinau kodel jus peikiat tuos skaitmeninius.. as asmeniskie nieko pries neturiu skaitmeninius..

Savas fruktas is on a distinguished road
    Registracijos data
    Apr 2006
    Vieta
    vilnius
    Žinučių
    274

nesu bandes daug automobiliniu skaitmeniniu stiprintuvu ,bet buitiniu net rimtu ir brangiu esu klauses ir pas visusus problemos su zemų greičiu ir kontrole. paklausyk kaip rimti stiprintuvai zemus lupa- visiskai kitoks žemas.

Ekspertas Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas is on a distinguished road Vilmantas's Avatar
    Registracijos data
    Jun 2005
    Vieta
    Kaunas
    Amžius
    48
    Žinučių
    2,792

Jei sitoj vietoj pradesim irodineti kiekvienas savo teisybes, tai iki pensijos bus ka veikti..... :smt023
    As pvz uz siuolaikinius skaitmeninius, ir tu man nors galva su pjuklu pjauk, reksiu kad man jie virsune..... O
    WWW.GARSUGAMA.LT - 8 605 19197

+ Reply to Thread
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 1 2

Bookmarks

Rašymo taisyklės