jei neprigirdi nieks nekaltasBeginer link=topic=5714.msg58674#msg58674 date=1177141510 rašė čia:
isvis ar suvoki ka rasai?Beginer link=topic=5714.msg58674#msg58674 date=1177141510 rašė čia:
su kuo tavo manymu rockas padarytas, be kompo ane?
koks skirtumas su kuo padaryta, jei neskiri kur groja orginalus irasas kur mp3 tai nafig kazkokiu hi-endu, ir gamyklines akustikos per akis.
tas tavo "lojimas" yra patys brangiausi vidutiniai dazniai,kurie kompresuojant sumalami i mesa, dar didinant galia prie didesniu iskraipymu gaunasi toks balaganas,kad neimanoma klausyt. o pabandyk ta pati su orginaliu cd,viskas bus kaip ant lekstutes.
o jei esi taip gerai apsiginklaves ir puikiai zinai kuo ta instrumentine muzika geriau uz elektronine tai rezk, pasigincysim
p.s. as kalbu apie irasyma,maketavima,mixavima,traukima prie 0db,akomponavima ir t.t. kaip prasideda ir baigiasi.
isvis zmones kalbantys kad tokiai muzikai reikia kokybes tokiai nereikia,paprasciausiai kalba saliskai savo muzikos stiliuj ir dazniausiai neturi zalio supratimo apie ta "kompu daryta muzika". nori pasakyt cia nesvarbu kokybe? gerai pagauta scena, gerai sulietas priesbosis su subu, gerai atkurtas zemas daznis pradedant nuo grotuvo, israiskingi itin skaidrus neastrus auksti, detalus vidutiniai, gera dinamika,greitis ir galios laikymas. nori pasakyt tai nesvarbu? tai pigu ir paprasta? tai vat tie kas plusa tobulindami sistemas akustiniai muzikai tegul dirba,man negaila, bet kai pamatau,kad kas raso nesamones,kad kompas sudas ir t.t. nu man netoleruotina tai.
kalbant apie niuansus kaip gitaru aidas, pirstu prisilietimas prie stygu ir t.t. jums tai malonumas? tikiu. o man malonumas isgirsti viska kas yrasyta elektroninei muzikoj, matyt neklause jus rimtos muzikos ir patikekit tai nera lengva padaryti, pabandymui galiu rekomenduot bt-this binary universe, albuma, tukstanciai garsu viename takelyje ir jiems atkurti mp3 tikrai nepakanka..
as nesikarsciuju,nesaukiu ir nepeikiu. viskas draugiskai,tik siek tiek issipasakojau
kaip suprast?Beginer link=topic=5714.msg58674#msg58674 date=1177141510 rašė čia:
Bookmarks