sveiki. esu visiškai žalias ant šitų dalykų todėl norėčiau galbūt šį bei tą sužinot. tai va norėčiau išsirinkt sau cd grotuvą ir "kiaušinius". į ka turėčiau kreipt dėmesį pirmiausią. kokia rinktis firmą. kam skirti daugiau pinigų grotuvui ar kiaušiniams? ir pan. tai vat kas galit ir netingit parašykit bučiau dėkingas. ir gal galėtumėt ką pasiūlyt bet kad kaina nebūtu daugiau kokiu 900-1000lt
ačiū
as vietoj taves beveik visus pinigus skirčiau grotuvui. o vietoj elepsiu isimesčiau subą nors ir 10" koki nebrangu. nebent tu turi labai svarbia priežastį dėl kurios negali isimesti subo. bet jeigu kartais vistiek pirksi elipses tai ziurek i jų jautruma ir galinguma, nes elipses kuriu rms 150W nekaip groja nuo mago
o kokios firmos tą grotuvą rinktis? ar čia tiesiog rinktis is žymesnių ir žiurėt į kainą? aš galvojau grotuvui skirti apie 500-600lt ar už tokia kainą nupirksiu ką nors padoraus? ir nereikia man ten super kaškokio su distanciniais pultais ar funkcijom kurios tik dėl grožio.
visu pirma nuspresk ko tau iš grotuvo reikia. ar jungsi veliau stiprintuvą, jeigu jungsi tai žiurek su 2porom linejinių, o geriausia kad būtų ir subo valdymas. jeigu akustika jungsi tik nuo mago tai šios opcijos tau nereikia. o koki nori pirkti, naują ar naudotą?
nauja (kažko naudotais nepasitikiu) dabar nesenai pagalvojau kad gal gaučiau naudotų stiprintuvų tai gal ir pajungsiu anksčiau ar vėliau tai manau reikėtų o dėl subo nežinau sunku pasakyti kas ateityje šaus į galvą
Bookmarks