zodziu esu labai gilioje depresijoje, suvariau savo geras infinity koloneles, rase kad 75rms, buvau pajunges ant noname stepro kuris turi 4x100w rms, buvau pajunges suba ir dvi kolonkes, ir zodziu supleskejo :smt022 . Bet nieko nera blogo, kas neiseitu i gera. kadangi sudege blynai gale, tai aisku vel i gala kazko nebekrausiu, teks prieki tobulint, taigi einu link teisingos sistemos.
I prieki zadejau deti kazka is infiniciu vel, uz kokius 250simto litu, aisku ne rojus, bet keik masina turesiu uzteks. taigi, kaip nesudegint vel koloneliu, kai isimesiu i dureles???? :smt021
Siaip su tais infinity blynais tai klausiau apie 3men muzikos, viskas labai ore buvo, kol viena diena ant viso garso nepavariau puse valandos~, kita diena ijungiu aparatura, ziuriu traska, nu ir tebetraska tos kolonkes man, tai va isipasakojau jum. tai dabar klausimelis, kad nemesciau pinigu i bala, ka daryt kad vel kai nusipirksiu komponentus i dureles kad jos vel nesuplesketu? negi nauja silpnesni stepra pirkt?
(beje anas kai sudeginau garso nesukau kad plerptu, buvau atsukes ta riba, kuri dar grojo svariai, jau toliaugrodavo su trukdziais). tai va patarimu laukiu ir kas netinki uzuojautu, arba bent jau pamokymu ka dariau blogai, nors atrodo sakau nesukau to garso ten kad jau liptu viskas lauk ops:
Bookmarks