Gal cia ne cd grotuve problema. Man tai panasiau i pasvilusius dinamikus. Pabandyk pasijungti kita grotuva.
Sveiki, tai va bėda tokia, kad grojant kompaktui yra traškesys ant kiekvieno garso šuolio, ar tai bus koks bumbtelejimas ar koks kitas staigus garsas. Traškesys labai panasus kaip prastai gaudant radijai. Kol nera kažkokio staigesnio garso viskas lyg ir gerai, jei tik kas (lekste, gitara, vokalas etc.) vis sutraska. Bet idomiausiai, kad tai yra TIK grojant nedideliu garsu, ar tai 4 garso padala, ar 15 traskesys stipreja kartu su garsu, bet kazkur nuo 25 padalos pradeda staigiai slopti, o ties 28-30 jo jau visiskai nebelieka (kiti garsai jo tikrai neuzgozia, tiesiog jis apskritai dingsta). Atrodo, kad kazkas pramusa ir pradeda normaliai groti. Kas gali buti? Gal cia kazkokia specifine JVC beda?
Gal cia ne cd grotuve problema. Man tai panasiau i pasvilusius dinamikus. Pabandyk pasijungti kita grotuva.
Kad tikrai grotuve, su kitu grotuvu nieko panasaus, kad ir ka su garso rankenele darytum. Per visus garsiakalbius tas traskesys eina, bet smarkai atsukus garsa groja svariai ir graziai. Klausant radija to traskesio lyg nera, bet negarantuoju. Itarimas krito is pradziu ant stiprintuvo, bet tai didinant garsa jei mikre degus turetu dar labiau trasket ar issijungt, juk lazerio darbas neturetu priklausyti nuo garso. Darau prielaida, kad jei tik cd klausant taip vyksta, tai lazeris kaltas, bet tai prie ko cia garsas? jei jau trasketu tai nesvarbu kokiu garsu klausau. Ar kaip?
Jei su kitu grituvu viskas gerai tada reiskiasi tavasisi kazkaip uzsilenkes vezk pas meistrus.
Pas mane atvirkščias variantas. Kol magas šaltas ir tyliai klausai nieko. Bet kai garsiai tai traška, ypač aukštuose dažniuose. Kai sušyla, nebetraška iš vis![]()
O tai pas tave irgi SH? ziurek, gal is dvieju viena padarysim :supz: tai pas mane jis irgi traska daugiau aukstuose dazniuose, jei pavyzdziui buna bosines gitaros solo partija, tai groja graziai, be jokiu pasaliniu garsu, tik isimeta vokalas ir šaka OBigBug link=topic=5879.msg60496#msg60496 date=1179426969 rašė čia:
nebuvo kada dar smarkiai klausyt, kad galeciau tiksliai pasakyt ant kokiu garsu traska, klausiau Morcheeba - The Antidote ir Moby - Hotel albumus, bet manau tai esmes nekeicia, traskes ir su kitokia muzika :???:
jei tik pavyktu diagnozuoti beda, bandyciau pats tvarkyt, ten kokia mikre pakeisti nematau bedu, na aisku dabar visko is eiles neimsiu keisti, kad atrasti beda OArunas B link=topic=5879.msg60491#msg60491 date=1179425981 rašė čia:
tiesa, o turi taip stipriai kaisti radiatorius, kadangi tik garsiai klausant groja gerai, tai pusvalandi paklausiau ir radiatorius buvo ziauriai tarstas, net nusideginau, su kitu grotuvu nieko panasaus, na buna labai karstas, bet ne taip. O kas stovi uz radiatoriaus, 4kanalu mikre ar dar kas be jos?
Pas mane gana senas JVC SX. Dabar kai šilta, tai beveik netraška. Tik žiema reikia laukti pusę valandos kol jis sušils ir ims grot![]()
o tai neradai kas jam negerai?BigBug link=topic=5879.msg60525#msg60525 date=1179469864 rašė čia:
Tai turbūt, kad lazeris prie mirties. Radija gerai groja. Kad aš ir neieškojau, kitą reikės nusipirkti.
Tai va, pasiurejau, radija tai gerai veikia, kazkas su cd dalimi negerai. Negarsiai klausant atrodo lyg kam truktu sroves, o atsukus smarkiai garsa lyg kazka "pamusa" ir groja normaliai? Kokie pasiulymai? Kam kaune galeciau grotuva parodyti?
Bookmarks