Reiskia kreivos instaliatoriaus rankos O![]()
Sveiki,
Sistemos komponentai: trijuoste Focal Utopia, DLS Ultimate Big Three ir Alpine CDA 9833.
Pagrindiniai trukumai: "kreivoka" scena ir nelabai aiskus viduriniai dazniai. Filtrai stovi
originalus. Ka patartumet minimalesnemis sanaudomis?
Reiskia kreivos instaliatoriaus rankos O![]()
viskas ten labai gerai bet kekvienai mašinai krosoveris turi buti daromas individualei gi garsiuko parametrai keičesi nuo jo imontavimo
aisku alpina 33 yra gerai bet mano supratimu geresne radije nepamaišytu apie ka masto ir pats savininkas O![]()
utopijoms tai ta alpina apskirtai grot turbut neleidzia..
Paprastai Focal naudoja vidutinius Bennic konderius. Taigi pakeisčiau juos ant aukštų ir vidurinių į pvz. Audyncap didesnius, BG-C ar Auricap analogiško nominalo. Kitas dalykas - vidutinių instaliacijos vietos?! Dėl Alpine - yra kaip yra ... juk neardysiRimukas link=topic=5897.msg60710#msg60710 date=1179778079 rašė čia:
va kaip tik neblogu kondiku siulo mundorf, supreme serija. arba jensen popierius/alyva.
juokauju zinoma :-D
vnt kaina apie 400lt ir mašinoi tikrai ju neverta geriau jau ble geitus
arba audyn plus :-)
O tu pamėgink įsimesti tuos Auricap http://www.partsconnexion.com/catalo...itorsFilm.html 3,3uF x200V ~50Lt , manau, nustebsi kaip dingo tos tavo sistemėlės aštrus skambesys bei erdvė atsirado. Na jei neišgirsi ...Lenikas link=topic=5897.msg61257#msg61257 date=1180384224 rašė čia:
O dėl kainų, tai kiek suprantu Utopia netoks jau pigus malonumas buvo, kad pagailėti kokių 200 -300 Lt.
nu jo utopija nepigu nepigus tikrai. jei atvirai,tai sistemoje duobe.nes garsekalbiai ne is tos parapijos. tau reikia grotuvo.
to augisk:
as elektronikoj zalut zalutelis,bet berots ten per didele talpa man tu kondiku kiek suprantu.
Laukiu naujos Alpinos 9887:::)) ruosiuosi pabandyt. O del kondensatoriu, tai as esu visiskas profanas.
Lituokliu galiu sulituot tik nutrukusi laidaops: Is kur zinot avansu, tiks jie man ar ne?
Taigi noreciau isgirst kur galeciau siuos daiktus gaut Lietuvoje ir ar yra kur butu galima ilitavus vienus ar kitus tiesiog pragroti ir paziuret?
>>>> Kitas dalykas - vidutinių instaliacijos vietos?!
Manau instaliuoti teisingai, ant paneles ties "stoike" ir uzdara deze......... Vienaturyje ten daug vietos O
Audincap plius turi Spikare, bet tai nepigus malonumas...Rimukas link=topic=5897.msg61336#msg61336 date=1180535278 rašė čia:
O kas tai yra??? As sioje srityje profanasAugisk link=topic=5897.msg61381#msg61381 date=1180556174 rašė čia:
ops:
plevelinis kondensatorius naudojamas signalo kelyje :-)
Sveiki,Augisk link=topic=5897.msg61297#msg61297 date=1180468309 rašė čia:
imetu linka i Focal originaliu filtru nuotraukas:
http://public.fotki.com/Buchas/filtrai/
Ka i ka ten reikia keisti??? :smt017
Soriukas uz ciainiko klausimeliops:
Ten reikia iš naujo padaryti kitą filtrą su geromis detalėmis.Jo gabaritai gausis kokius keturis ,penkis kartus didesni už esamus.Taip pat ir kaina bus tokia.
+370 686 40304, www.wix.com/arturass/wwwarthur-s-page
Pilną naują filtrą - labai abejočiau. Manau, paprasčiau būtų dėti du dvikanalius stiprintuvus, kurių vienas dirbtų žemiems iki dabartinio kroso supjovimo dažnio, o aukštiems ir vidutiniams panaudoti esama arba naują 2-3 eilės iš apačio aukštiems ir 1-2 iš viršaus viduriams. Tiesa stiprintuvai turi būti su aktyviniais filtrais/ keturių kanalų stiprintuvas su kroso supjovimo galimybe.Artūras S link=topic=5897.msg61670#msg61670 date=1180985678 rašė čia:
Nuotraukose naudojami elektrolitai bei ritės su feritinėmis šerdimis (labai vidutiniškai). Manau gal būt tiktų BG-AC, bet 8 konderiai po 20-30 usd plius transportas - neverta. Kiek pats eksperimentavau su krosais, paprasčiausiai gaudavosi esamą konstrukciją upgrade'inti naujaus konderiais (ričių bei varžų keitimas jautėsi nedaug, o naujų schemų kūrimas būdavo dažniausiai tik blogiau).
Varžos turi jaustis.Gal naudojai netinkamas.Blogos varžos labai muilina garsą.Siūlai MOPS.kondai žinoma girdisi daugiausiai, o ritės manau žemame dažnyje turi įtakos.Bent aš girdžiu.Žinoma kalba eina apie smulkmenas.
Šiaip esu bandęs visokių: Alen Bradley, Riken, Audionote , tiesa ne čia. Tik, manau, palikus esamą konsepciją (laidai į galą, laidai į priekį 3 juostų krosas) tų smulkmenų nesijaus...Artūras S link=topic=5897.msg61729#msg61729 date=1181066952 rašė čia:
Kuo pradinis signalas geresnis ir teisingesnis tuo daugiau girdisi pokyčiai keitaliojant įvairius sistemos elementus.Yra dar vienas dalykas:nebūtinai brangiausios detalės yra geriausios.Kai kada tiesiog reikia klausyti ar tinka ar ne ir tas kas tinka nebūtinai būna brangiausi daiktai.Kalbu apie filtrų detales. O![]()
Bookmarks