Ar kad graziai ar kad garsiai grotu?
Bent mageli turi? nes jei ne tai pinigu suma gana ribota, nebent pasirinktum minimalu varianta garso kokybei, nes kitu atveju teks rinktis pacius pigiausius sitemos komponentus.
Sveiki,
Turiu 3golfa, noriu susideti gan normalia aparatura uz +- 1200lt
nieko nesuprantu tai pasiulykit..
Ar kad graziai ar kad garsiai grotu?
Bent mageli turi? nes jei ne tai pinigu suma gana ribota, nebent pasirinktum minimalu varianta garso kokybei, nes kitu atveju teks rinktis pacius pigiausius sitemos komponentus.
Honda Accord CM1 -> Totally Stock
Magelio nieko neturiu, tik kelios dienos kai masina turiu
Noriu, kad grotu garsiai ir graziai, sakai pinigu neuzteks tai kiek mazdaug reikia ?, aisku nereikia man ten super tos aparaturos..
bent jau dar tiek lt.
nepaminejau, kad pirksiu ne nauja aparatura, tai gal dabar jau padori suma ?
ziurint ka tu pirksi. visvien akustika pirksi nauja. ar nori subo ar ne. ar reiks stipriako ar ne. cia daug variantu yra![]()
tarkim mano sistema :
galva orlando mp46 - 500lt (kaina is autopliuso)
stipras eton ec500.4 - 750lt(is pardes, naujas su nuolaida)
akustika phase pcs165.20 - 340lt (is pardes nauji su nuolaida)
subas jl audio 12W0 - 400lt (is pardes naujas su nuolaida)
500+750+340+400=2000 (grubiai) ir cia dar nera gera sistema
aisku gali sutaupyti ir nusipirkti aktyvu suba o akustika paleisti nuo mago, ir nedaryti jokiu garso, vobro izoliacijos.
arba nusipirkti reveland komplektuka uz 500lt- joke !
Na man reikia stipro, boso, ir 2 kiausiniu. Nesuprantu as nieko, bet pas drauga sudeta aparatura uz 900lt ne nauja is autopliuso. ir gerai ir garsiai skamba.. Izoliaciju jokiu nedarysiu kaip tik noriu kad aplinkui sektiek girdetusi![]()
tai taip iseina nori patriuksmaut?
tai kam dar apie muzika kalbet, apie kazkokius gerus ir garsius grojimus.
jeigu tau groja betkas tai ir pirkis betka, is tikro laimingas zmogus esi,kad taip pigiai sutelpi.
tai tau ir butu mano pasiulymas pirkis "va toki" suba, "stai tokius" kiausinius ir "ale hi-end" grotuva-nesuk del nieko galvos,tau jie visi triuksmaus, reiskia busi patenkintas :-)
Na va cia is autopliuso surinkau kaip variantas ?
Forume draudžiama naudoti nuorodas
Supranti as dar moksleivis esu is tevu gyvenu, neduos man jie ant aparaturos 2000lt tai galvoju idealiausia varianta, + susipirksiu garsas bus o traskes man viskas sito as nenoriuLenikas link=topic=5927.msg61069#msg61069 date=1180194127 rašė čia:
![]()
Seip golfe viskas skamba! bet kiek isidesi visada garso truks o kazka galvot apie rimta tai manau 3000lt ir pirk ne nauja! :smt023
o taip kiausiniai valdo :supz:
100%duodu kad elipses ruosiesi deti i palange, suba mesi i bagaznika. tai elipses negros, jos trukdys groti subui, geriau vietoj elepsiu meskis geresne akustika i prieki.
taip ir buciau dares jezau kap nieko neismanauigoriokas link=topic=5927.msg61074#msg61074 date=1180196112 rašė čia:
kas ta akustika? dar norejau paklausti kokio galingumo stipra pirkt pagal bosa ? ar kaip ?
subui jos grot netrgugdys, bet subas trugdys grot joms. nu bet zo vistiek paliava
problema ta,kad tu nori garsiai ir galingai, taip?
as siulau:
9812 alpine galva ir akustika pagal kisene tiesiai nuo mago. visuomet pasiruosk tobulet,ateis laikas isidesi stipra,suba ir t.t.
nes su tiek euru tai tikrai mazai ka nuveiksi..
galetu isitept atvortke ir pasiulyt zmogui savo viena oldscoola :-)
manau kad neparduodu jo jau nes susiradau dvikanali dar ir bus dviem oldschool'ais 6kanalais pakurta trijuostė manoLenikas link=topic=5927.msg61080#msg61080 date=1180197519 rašė čia:
Pasakyk tu jam kad 4*20w tai debilu išvadins.
Nelysk į tėvų pinigines, eik dirbt- užsidirbk ir dėk po truputį, ir niekas nekomanduos dėl išleidžiamų pinigų.
Arba atvažiuok sudėsim Boschmann'us ir grosi garsiai ir išsišiepęs išvažiuosi.
tik suprask mano postą teisingai
dekui uz visus patarimus, vasara dirbsiu ir po truputi susidesiu
Kokia deti pioner ar kenwood ?
ir ar galit pasakyti visus komponentus kokius det t.y stipras aukstu , zemu ar dar kas tai. tiksliais pavadinimais.. Tik aisku negeriausius variantus o tokius kad butu normalus nes kosminiu kainu nesinori kisti![]()
Manau nereikia čia iš kiekvieno atėjusio naujoko daryti audiofilą. Kiti suprantą gerą sistemą, kai netraška garsekalbiai ir dar galios turi
Neblogai tu ten išsirinkai, - kokybės nesitikėk, bet patriukšmaut ir mergas kabint galėsi
Visgi jeigu ketini žiūrėti į ateitį bei domėtis, tai siūlyčiau kokį JVC sh-99 magą ir berods Artūras-S yra paminėjęs kažkuriuos Focal garsekalbius kurie galėtų tikti grojimui nuo mago.
butent ta ir siulau, grotuvas + dvieju juostu komponentiniai garsekalbiai(16cm skersmens midbass'as rekomenduotina)
gerai magas jvc, focal garsekalbiai o zemu dazniu koki ? koki stipra ?
stai focal garsekalbis o cia vieneto kaina?
jvc geras tas ?
grotuvas,tai grybas. tie jvc apskritai tik keli padorus yra BigBug viena is ju paminejo.
beto, netaupyk i tevu saskaita :-D
tai gi grotuva tau rase, jvc sh serijos gali pirkti sh55 sh77 sh99 jie nedaug kainuoja, tairkim sh55 kainuoja apie 300lt.
o kaip tas jvc 55 groja?) sakai nori patriuksmaut kur triuksmausi?
matai tas triuskmas triuksmui nelygus
nes daznai girdziu pravaziuojant koky ten super car golf 2 kaip is masinos vemia o ne groja, o ten tiem sedintiem viduj atrodo taip pis..... tai net juokas pradeda imt
gale dek 350w RMS suba kazkur pamatysi kas darysis viduj o prieky komponentus uz 400-500lt mazdaug tikrai patiks pamatysi
daryk geriau ne pats arba daryk su tuo kas bent ka nors supranta.
Bookmarks