Galima laisvai liginti su Pioneer
Siame forume apie KENWOOD aparatura beveik nekalbama, man pasidare idomu kodel? Labiausiai mane domina galvos. Skaiciau http://www.avtozvuk.com antsiliepimus apie galvas, tai visai neblogi, kiek supratau yra gana jautrus ir budingas detalumas(na bent as taip supratau :roll: ).Tai ka galite pasakyti ar patarti. DEKUI :wink:
Galima laisvai liginti su Pioneer
:lol: :lol: Zinoma galima lyginti ir su Alpine Clarion ir t.t."DMITRIJ" rašė čia:
Galima zinoma lyginti ir su Alpina ir su clarionu ir su visokiu kitokiu Š....
TAciau manau kenwoodas turi viena ishskirtine savybe: Tai šilta, neagresyvu ir nevarginanti garsa. Tuo paciu pakankamai detalu.
Netgi biudzetiniai modeliai skamba gana padoriai ir solidziai.
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
cia tokia tendensija manyciau vystosi -kas ka pardavineja, tas ta ir giria nesupykit niekas :wink:
Ash ne parduotuve ir nieko nepardavineju :smt102
Ash pasakyciau kas man asmenishkai patinka :wink: Bet Arturas tuoj mane :toimonster:
*Šiame poste išsakyta autoriaus nuomonė dažniausiai nesutampa su skaitytojo nuomone.
---------------
tel. +47 46 222090
info@caraudio.lt
www.caraudio.lt
Na labas, pasirodo aš čia baisiausias :-D"Mindaugas" rašė čia:
SERV.LT - visos svetainių talpinimo paslaugos
"Artūras-M" rašė čia:
O ką, ne?
Žmonės net savo nuomonę bijo pasakyt, nes jaučia tavo kvėpavimą į nugarą :smt091
as kenwoodais neprekiauju, bet man jie visai prie sirdies...
kitavertus, meile ar neapykanta dazniausiai siejama su tam tikrais modeliais - visu modeliu kenwoodu tikrai niekada neisbandysiu...
Viskas priklauso - ko nori ish aparato? Ar kad grotu ploksteles..ar stiprintuvus jungsi.. ir t.t. Jie pakankamai prieinami paprasta, vartotojuj. O kas liecia ergonomika....man problemu nesudaro valdyt visas funkcijas... cia kaip kam..
+ 370 682 19776
www.carsystems.lt
Kaip ir visi aparatai turi savų ipatibių. bet tinka ir spl ir muzika klausyti.
Mirka.
Kolkas ritės ir kondikai formuoja garsą.
o kokie atsiliepimai apie KDC-PS909 modeli? gal kas klause, lygino ir pan?
ieskau kenwood kdc-psv 9524 ar psw 7024 (dviveidzio) detaliu... gal kas turi sugedusi,galine daly ar siaip jau paleista ant detaliu... paskambinkit-brangiai sumokeciau 867538779
nepykit kad pakėliau seniena, galit išvadint nekrofilu bet man irgi truputi keista, kodėl tiek mažai pliusų gauna kenwood'as.. neesu daug magų klausęs, tai ir nuomonės negaliu objektyviai išreikšt. Bet visvien keista...
Nieko čia keisto, kai paklausysi rimto grotuvo tada suprasi, kenwood visi skirti masinei žmonių grupei, kam gaminti brangų gerai grojantį grotuvą, kad pagaminus gražų vidutinės klasės grotuvą visi perka ir džiaugiasi. Ir kaina prieinama ir gražiai atrodo ir groja visai neblogai, kol nepasiklausai kažko rimtesnio.
nu jo, burbūt skoda superb niekada neprilygs audi a8 :d
tai kodėl aš nusipirkau kenwood kdc ps9590
Prikeliant seną temą, norėčiau ir savo potyrį su Kenwood papasakoti.
Turėjau Kenwood KDC-W808 ir turiu pasakyti, kad dar kartą jį pirkčiau. Kodėl? Todėl, kad labai smagus, detalus garsas. Tinka tiek elektronikai, tiek rokui, tiek vokalui pasiklausyti. Nustatymai ir valdymas ganėtinai paprasti, 5V linijiniai. Labai daug garso nustatymų ir 24bit DAC. Manau tikrai šiek tiek neįvertintas grotuvas. Žinoma, jis neturi procesoriaus, tačiau ir be jo 808-as skamba išties gražiai ir turi visas reikalingas funkcijas tą daryti.
Bookmarks