geriau vietoje "prie kojų" dėk į stoikes aukštadažnius ir jei noro ir litų liks į panelę viduriukus. gamintojų neminėsiu, nes nesu daug klausęs... 16' į duris gerai. ir bosą pirk vėliausiai...
sweiki man reiktu patarimu,
pinigu daug nera iki 2k Lt
o norisi daug garso
taigi ka patartumet komplektukas mano galva turetu buti 2x13cm (kaskas (zalias as) prie koju) kaskas 2x16 i dureles, koksnors minkstas subas (30cm) bagazinej. strepas ir galva taigi norecaiu suzinot ar apsimoka ir kokius mazdaug pirkt i universala =)
geriau vietoje "prie kojų" dėk į stoikes aukštadažnius ir jei noro ir litų liks į panelę viduriukus. gamintojų neminėsiu, nes nesu daug klausęs... 16' į duris gerai. ir bosą pirk vėliausiai...
+37061857133 edmas
nu kadangi jau esu visiskai zalias tai turiu klausima uztenka gal deti i durekes 16 cm komponentus kad ir (SXE-1750S) kokinors jl audio 12W0-4 + strepa (su mintim apie tobulejima) ???
p.s. lietuviskas raides eisiu isiinstalint labai nepykit![]()
jei jau i 2000lt nori sutilpti tai gal geriau nepradek jl audio detis...
o kuom tas jl audio netinka? jo kaina nėra labai kosminė, o ir galimgumas nera labai didelis, tad biskuti sutaupysiu ir ant strepo, o kiek skaitinėjau atsiliepimus tai apie jį labai blogo nieko nerašoma.mmmmm link=topic=5970.msg61501#msg61501 date=1180698272 rašė čia:
jl audio labai gerai,bet kazkaip man nesitiki kad tau gausis susideti koloneles+stiprintuva+bosa+maga uz 2000lt,jau nekalbu apie montavimo kainas,laidus ir t.t
tikiuosi
200 laidai + izoliacija
179 SXE-1750S
436 JL Audio 12W0-4
ir lieka ~1185 strepui su magu,
magas manau pradžiai JVC KD-sh55 ~300
aš tik noriu pasitikslinti ar šitos dalys derės toliau tobulinant sistema![]()
Jau anoj temoj rašiau, darykis izoliacija laidus, kaip pasidarysi tada vėl ateik čia ir paskaityk daug daug temų apie tai.....pomidooraz link=topic=5970.msg61518#msg61518 date=1180710909 rašė čia:
na sekmes tau,parasyk veliau kaip sekesi ir kiek viskas atsistojo...
Bookmarks